icon

Rakúska cestovná kancelária na letnú dovolenku

lylyjana
13. feb 2025

Viete mi prosim poradit nejaku dobru Rakusku cestovku na letnu dovolenku alebo stranku sko Invia? Vdaka!

klara351
13. feb 2025

Ja som si našla pobyt cez inviu a potom objednala priamo u nemeckej cestovky, pri každom pobyte ich má uvedené.
Ale Invia nie je cestovka, ale agentúra, tak skús v nemčine hľadať agentúry, ak chces to.

melanta
13. feb 2025

Napríklad TUI (majú aj slovenský web a slovenské kamenné pobočky) má ponuky viacerých AT a DE cestoviek.

chrobak7
13. feb 2025

@lylyjana My sme kedysi chodili na dovolenky s ITS Billa Reisen.

tanyan
13. feb 2025

My sme našli na nemeckej TUI stránke s odletom z Viedne, kúpili na Slovensku a pokyny nám prišli z Nemecka, aj sms pred odchodom ohľadom transferu bola z Nemecka, hoci ako operátor tam bola rakúska Billa Reisen.

kiki68
13. feb 2025

Tui, Ltur, tieto dve za mna su standard. A nemaju nejake zadrhely. Viem, ze je Restplatzboerse.at , ale co tam zozenies neviem a co to je vsetko za cestovky. Je aj nejaka stranka Resturlaub, proste je kadeco. Potom mas take ako Billa Riesen, Hofer Reisen. Ties Secret escapes je myslim nemecka. Posledne sme boli v Marci s Tui.

mirka414
15. feb 2025

Ja síce žijem vo Švajčiarsku ale bežne pre sestru objednávam dovolenky cez portál HolidayCheck odlety z viedne .lepsie ceny a aj kvalita služieb