Rakúska cestovná kancelária na letnú dovolenku
Viete mi prosim poradit nejaku dobru Rakusku cestovku na letnu dovolenku alebo stranku sko Invia? Vdaka!
Napríklad TUI (majú aj slovenský web a slovenské kamenné pobočky) má ponuky viacerých AT a DE cestoviek.
My sme našli na nemeckej TUI stránke s odletom z Viedne, kúpili na Slovensku a pokyny nám prišli z Nemecka, aj sms pred odchodom ohľadom transferu bola z Nemecka, hoci ako operátor tam bola rakúska Billa Reisen.
Tui, Ltur, tieto dve za mna su standard. A nemaju nejake zadrhely. Viem, ze je Restplatzboerse.at , ale co tam zozenies neviem a co to je vsetko za cestovky. Je aj nejaka stranka Resturlaub, proste je kadeco. Potom mas take ako Billa Riesen, Hofer Reisen. Ties Secret escapes je myslim nemecka. Posledne sme boli v Marci s Tui.
Ja síce žijem vo Švajčiarsku ale bežne pre sestru objednávam dovolenky cez portál HolidayCheck odlety z viedne .lepsie ceny a aj kvalita služieb

Ja som si našla pobyt cez inviu a potom objednala priamo u nemeckej cestovky, pri každom pobyte ich má uvedené.
Ale Invia nie je cestovka, ale agentúra, tak skús v nemčine hľadať agentúry, ak chces to.