icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

pikino
1. júl 2015

ževraj sa ma otepliť až buduci týžden v Grecku, som pozerala je tam okolo 22-25stupnov voda má okolo 22-24

221girl
6. júl 2015

@bubuliatkova @ywet72 @martina2299 paralia.ale uz je teplo.prvy den to bolo strasne,dlhy rukav a mikina ale zlepsuje sa to.uz su tridsiatky len more je citelne chladnejsie ako byvalo

marivka
6. júl 2015

my sme sa vratili z KOS a bolo teplo cca 28-30 pocitovo určite viac, more také že fresh, nejako extra teplé nebolo, ale syn 4 roky problém nemal, takže si myslím že ok...2x bol taky menší uragán - vietor ale na pláži to bolo menej citeľné ako napríklad v rezorte pri tobogánoch..inak utečenci žiadny, ani v meste, ani na mori...

savory
6. júl 2015

na Korfu voda momentálne véééľmi studená,ešteže existujú bazény..., teplota vzduchu 30 a viac, Gréci dosť napätí, z toho čo ich čaká

bubuliatkova
6. júl 2015

My sme došli včera v noci, ráno sme sa ubytovali. Je krásne a tepučko, more pokojné a priezračné a teplučké. Cesta bola časovo dlhšia, v Srbsku stavajú diaľnice a je obchádzka, ale vzdialenostne je to skoro detto. Ibaže je obmedzená rýchlosť na 50ku, tak preto. Cesta podľa GPS mala byť 14 hodín, takto s prestávkami bola 17 hodín, aj tou obchádzkou. Ešte bola druhá v Grécku, ani GPS nepoznalo trasuale všade boli tabule a spýtali sme sa na Shell pumpe pána, a veľmi ochotne nám poradil (perfektnou angličtinou).
Štúdio na úrovni, čo sa cez cestovky za túto cenu povedať nedá...40€ na troch, dostali sme aj čisté uteráky, mydlo, toaletný papier aj welcome drink od majiteľky. 😉
Spokojnosť nadovšetko.
Nech žije GR!

zdenulkam
6. júl 2015

@marivka kde ste presne boli?

marivka
6. júl 2015

@zdenulkam Kardamena Mitsis Norida Beach

marivka
6. júl 2015

@zdenulkam boli sme minuly rok tiež na KOS v Tigaki na opačnej strane ako teraz tam bolo burlivejšie more a menej vetra ale boli sme v Juli stred, paradoxne vraj tam fuči viac ako inde, napr v tejto Kardamene zas bolo uplne ale uplne pokojne more, aj pri silnejšom vetre ktorý fuka po pobreží nie od mora...ale hovorim dalo sa to prežiť a nebolo to vkuse vetrisko, len narazovo a večer a v noci...boli sme aj na inych ostrovoch a na takej Krete som ten vieror vnimala negativnejšie ako tu

zdenulkam
6. júl 2015

@marivka a čo hovoríš na časť mastichari?

marivka
7. júl 2015

@zdenulkam nebola som tam na dovo, len sme prechádzali tadiaľ na letisko tak neviem povedať ako tam je, vyzerá to menšie stredisko - dedinka...tak ako aj Kardamena...čo som si všimla, tak tam bolo veľa surfistov takže tam bude asi veternejšie, ale fakt neviem....je tam všade pekne, veterno je všade, ale nám to neprekážalo, a to ja mám extra citlivé uši a už pri malom prievane ma bolia, ku podivu tam nič také ma nepostretlo...

horana
7. júl 2015

Co sa tyka Kosu tak prakticky cele severne pobrezie ted Tikagi, Marmari aj Mastichari ma velmi podobny charakter, dlhe pieskove plaze, casto tam fuka a su vacsie vlny. Je to vlastne dlha linia pobrezia len dedinky sa inak volaju ale je to o tom istom.
Na juhu fuka menej, pobrezie je clenitejsie, vytvara viac roznorodejsich zakuti.

david93
7. júl 2015

Chalkidiki je krásne, ale tento rok by som nešla

kirca
7. júl 2015

Tiez by sme chceli ist niekam dalej nez do chorvatska :/ Alee bojim sa s detmi teraz, clovek nikdy nevie na koho natrafi. Teraz sa len rozhodnut ci to risknut alebo zostat u nas pri bazene :D

martina2299
7. júl 2015

@bubuliatkova kde ste?

bubuliatkova
7. júl 2015

@martina2299
Sarti na Chalkidiki
🙂

jajka257
7. júl 2015

@horana prosim ta, skus mi popisat, co to znamena po vlastnej osi. Ja som totizto dost znechutena z niektorych cestoviek, ale netusim ako si zorganizovat vlastnu dovolenku bez nich tak, aby to bola dalej ako na SR. Kludne mozes aj IP. Dakujem

martina2299
7. júl 2015

@bubuliatkova tam je super už sme boli 3x

zdenulkam
7. júl 2015

@bubuliatkova tiež sme tam už boli ( 2x) a super. Len teraz nás už chodíme na ostrovy.

horana
7. júl 2015

@jajka257 No je to jednoduche, cestovka totiz nerobi nic ine nez zabezpeci dopravu a ubytovanie. To vsetko sa da zabezpecit aj ako jednotlivec cez net. Napr. letenky cez Ryanair ktory lieta z BA, ubytko cez booking. A mas to to iste co urobi cestovka akurat bez vypalnickych poplatkov naviac (tzv. "palivovy" a pod.) Je dobre teda vediet aspon zakladne anglicky.

denne73
7. júl 2015

Takze asi opät zvitazi Leptokaria. Cestujeme tam.niekto omolo 7-18.8?

cellesta
10. júl 2015

My sme minulý rok boli na Rodose v kolymbii a hotel mistral. Najlepšia dovolenka a to chodíme každý rok niekam. Tento rok chceme ísť tiez do Grécka, asi vyskusame kretu. No ja som trosku bojím, najradsej by som zostala doma 😔 Ktorý hotel na Kréte odporúčate?

cellesta
10. júl 2015

@lucianka222 ahoj, kde ste tam boli? Tiež chceme ísť 🙂

lucianka222
10. júl 2015

@cellesta Ahoj, Hotel Petra Mare. Pre deti super ;)

rainbow1
10. júl 2015

@bubuliatkova aj my ideme na Sarti, ale až 20.7. 😵 , v akom apartmáne ste ?

bubuliatkova
10. júl 2015

@rainbow1 Ta Vrahakia 😉
Vy idete do ktorého?

andelok
10. júl 2015

My sme prave kupili dovolenku na Krete, odchod uz zajtra skoro rano...dufam, ze tam bude teplejsie, nez momentalne u nas 🙂

lullu86
10. júl 2015

@cellesta Ahoj, my sa chystame o dva tyzdne na Rhodos do Kolymbie, chcela som vediet tvoje dojmy, ako sa vam tam pacilo, ci ste boli s detickami a tak ...Kludne napis do IP. Dakujem 😉

cicimon
10. júl 2015

@lullu86 nie smw na kolymbii alw mozem povedat ze jw tu teploo

lullu86
10. júl 2015

@cicimon a v ktorej casti ste??

zuzik83
10. júl 2015

Ahojte boli ste uz niekto na Rodose,Kolymbia hore
hotel Alfa.My sa tam chystame v auguste.