icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

ywet72
29. jún 2015

@denne73 ja to tiez sledujem ale my mame uz zaplatene posledny tyzden v auguste na rhodos. Tiez som na nervy ze prvy rok co su deti ideme zacvakame a takyto horor bud migranti alebo chaos v grecku. Ono ja by som bsnkomatu hocikde v zahranici vyberala len v nutnom pripade to mi nevadi. A zasa na druhu stranu par mes dazadu bolo halo ohladom ukrajiny, predtym madari mali vazne problemy s ekonomikou, teraz tunisko, min tok to bol egupt, stale a vsade moze byt nieco a kym nerobia novinari halo ani nevieme, ako napr. Teraz o ukrajine ani slovo a isto to tam , stale zije,,

savory
29. jún 2015

ja som práve na Korfu a je tu kľud, bankomaty vydávajú 60 € denne , žiadni utečenci

0silvia0
29. jún 2015

@ywet72 my máme tiež zaplatený rhodos v auguste, snáď sa ten chaos dovtedy trocha porieši 😒

ywet72
29. jún 2015

@0silvia0 a kam idete? My na Faliraky, trosku sa upokojujem ze podla mna je vacsia sanca ze sa psycho odpali pri nejakej Eiffelovke alebo velkom meste ako na plazi na rhodose 😉 nervy mam ale tiez dufam ze za tie 2mes sa to utrasie

0silvia0
29. jún 2015

@ywet72 my ideme do Kolymbie. Mám z toho tiež zmiešané pocity a žiadnu chuť niekam vôbec ísť 😒
Od budúceho roka neplánujem žiadnu dovolenku pri dnešnom chaose vo svete...

didulka85
29. jún 2015

Media robia zbytocnu paniku. Na ostrovoch nie je ziadny problem. Greci potrebuju zarobit.

lulana79
30. jún 2015

My letíme na budúci týždeň a už sa teším... Budeme 35km od Atén. Na dovolenku sa teším aj na Grécko, lebo ho milujem. Obavy nemám a zbytočne sa dopredu stresovať nebudem.... Akurát budem chvíľu dumať, koľko hotovosti si zobrať, lebo na bankomaty a platby kartou sa spoliehať nebudem.

0silvia0
30. jún 2015

@lulana79 super pozitívny názor, dobre sa to číta. Keď podumáš, koľko hotovosti si zoberieš, daj vedieť, my ideme do Grécka prvý krát 🙂 Tiež neviem, koľko zobrať... Stravu máme all incl., ale určite by sme chceli niečo pobehať, pri ležaní na pláži by sme sa unudili k smrti 🙂

lulana79
30. jún 2015

@0silvia0 jasne, tiež máme AI a vlastne všetko potrebné k životu už zaplatené... ale vrátiť sa z dovo a nič tam nekúpiť... to nejde... Ale tak viac ako 300eur určite brať nebudeme

babulka82
30. jún 2015

@ywet72
@0silvia0 baby rhodos je kraaaaaaasny určite si to užijete a nenechajte si pokazit dovolenku ,ja by som na vašom mieste hned menila my už sme po 😒

0silvia0
30. jún 2015

@lulana79 presne takú istú finančnú predstavu som mala aj ja 🙂
@babulka82 Ďakujeme 🙂

danulkaja1
30. jún 2015

@babulka82 a v ktorom hotely si bola?

babulka82
30. jún 2015

@danulkaja1 fuuha už si nepamatam bolo to davnejšie a bol to nejaky maly pajzlik kedže sme boli len s kamoškou a malde baby nejak nam na hoteli nezaležalo ale bolo to priamo v meste rodos a tak mne sa tam velmi pačilo vtedy. 🙂

summerlili
30. jún 2015

@lulana79 Letíme tiež do Grécka v druhej polovičke júla. Máme AI, takže hotovosť beriem na darčeky a plánované výlety, ktoré si už teraz viem vypočítať.
Nemienim si ničím a nikým dať pokaziť dovolenkovú náladu.

lulana79
30. jún 2015

@summerlili moja reč 🙂

zdenulkam
30. jún 2015

@summerlili tiež moje slová 🙂 u nás podobne

martina2299
30. jún 2015

@savory Ahoj, chystáme sa na Korfu. ..Ako? Všetko OK? Né zdraželi veľmi? Aká bola cesta,V Srbsku neboli problémy S utečencami 😀 diky

tominko2612
Autor odpoveď zmazal
tykat
30. jún 2015

@martina2299 a idete autom? či busom? ja len že sa pýtaš na Srbsko
tiež ideme na Korfu, koncom augusta, dúfam že to bude OK, a že sa už situácia vyjasní...tj.banky, bankomaty...utečenci tam hádam nie sú, aspoň som nepočula že by na Korfu boli, ale aj tak sa mi tento rok nejako nechce ísť 😒

tykat
30. jún 2015

@tominko2612 a ako to tam vyzerá? myslím čo sa týka bankomatov, služieb a aj tých utečencov

tominko2612
Autor odpoveď zmazal
tominko2612
Autor odpoveď zmazal
martina2299
30. jún 2015

@tykat Hej autom,len som počula že V Srbsku na maďarských hraniciach je rušno. .A vraj sú O dosť vyššie ceny celkovo V Grécku. .tak zisťujem čo A ako

savory
30. jún 2015

@martina2299 na Korfu je fakt božský kľud, žiadni utečenci, my sme šli letecky, takže hranice so Srbskom neviem

cicimon
1. júl 2015

My smw na rodose a pohodA

221girl
1. júl 2015

Grecko a cesta cez hranice srbsko macedonsko madarsko absolutne nez problemov.akurt je tu chladno

bubuliatkova
1. júl 2015

@221girl a kde konkrétne ste?

zuzlicek44
1. júl 2015

@cicimon mi sme sa vcera odtial vratili🙂

ywet72
1. júl 2015

@221girl v grecku je chladno? Kde ste prosim ta konkretne?

martina2299
1. júl 2015

@221girl chladno?A kde ste?