Risknete ísť tento rok do Grécka?
My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??
My sme boli na korfu a super🙂
@danusskaaa aky hotel prosim? dakujem 🙂
Gellina Village Acharavi🙂))
@oliverceky my sme teraz na Kréte a vsetko je tak ako ma byt. Netreba sa ničoho báť. Sme v hoteli dionise palace
Oprava diogenise palace
@vladimirap hotel Marilena v Amoudare (blízko Heraklionu cca 15 minút)
ja skor nechapem ako niekto mohol "risknut" ist do egypta, tuniska alebo turecka-hocikedy v minulosti.ani zadarmo..
@84matulik Ahojte, ceny aké ?more teplé ?dakujem
@danusskaaa teraz ste na Kréte? Tiež sa chystame do heraklionu, boli ste tam?
@cellesta v stredu sme sa vrátili. Boli sme tam 12 dní a bolo parádne...
@lulana79 krasne fotocky 🙂 kde ste to konkretne prosim? dakujem 🙂
@vladimirap oblast Nei Makri, hotel Golden Coast... je to obrovsky areal, vela zelene a krasne zahrady okolo hotela a bungalovov, ktore su tiez sucastnou... 80% turistov su francuzi, zvysok slovaci a poliaci... ani jeden cech 🙂 a ani rusi 🙂
My sme sa minulý týždeň vrátili z Rhodosu a všetko bolo v poriadku. Boli sme v mestečku Stegna v hoteli Porto Angeli. Nebol problém s ničím, ani s utečencami ani s hotovosťou, tú sme si radšej zobrali z domu 🙂
Ahojte. my sa chystame 3.9 na rodos do pegasos beach. boli ste tam niekto teraz? dakujem.
@martina2299 ahoj hotel fajn, a vonku rovnaké ceny ako pred pár rokmi keď sme boli v grécku.....more teplé a to sme boli v júni🙂
V našom hotely robilo veľa poliakov a to nič moc☹ veľmi čudný národ, ako nechcem sa nikoho dotknúť ale otras......Ale to nemá nič s grékmi🙂
Na nase prekvapenie na Thasose neboli ani poliaci,ani slovaci,ale sami srbi a bulhari a troska menej rumunov.
@jana.oravcova boli ste už niekedy v Grécku takto v septembri?myslíš,že bude ešte teplo?my by sme tiež chceli ísť prvý sept.týždeň
@danulkaja1 bola som na Rodose a odlietali sme 15.9. (teda, aj keď to bolo pár rokov dozadu) a bolo tam poriadne horúco... 😉 Keď to porovnám s dovolenkami v sezóne, teda cez prázdniny, tak tam nebol teplotný rozdiel. Aspoň nie taký výrazný.
@danulkaja1 joj prepáč pomýlila som sa odlietame 3.8 🙂
Ahojte.tak my sme dnes objednali Kretu - hotel Petra Mare,odlet 1.8. na 12 dni.dlho sme sa rozhodovali,ci Rodos,ci Kreta a ktory hotel,ale nakoniec vyhral tento.boli sme v tejto oblasti Krety aj pred 6 rokmi a boli sme velmi spokojni.tak hadam aj teraz budeme 🙂
@vladimirap keď sa vrátite daj prosím recenziu
Viete poradit v grecku plaz cistu, pozvolny vstup pre deti, prip. Na snorchlovanie? Kam ist?
My sme boli minulý rok na Rodose hotel mistral a bolo fantasticky. Aj co sa tyka hotela, jedla, plaze alebo animátorov. Mozem len odporúčať.
Teraz sme práve na Kréte a veru co sa tyka jedla vôbec nie sme spokojní. Všetci sa sťažujú na jedlo, aj tu boli z konzulatu kvôli tomu riesit. My sme doteraz hnackovali, grcali a mali kŕče ako takmer všetci. Vcera sme zavolali doktora a konečne som sa dnes aj poriadne najedla. Takže sem radšej nechoďte. Sme kúsok od heraklionu, diogenise palace

@njonja a asi si bola v štátnej nemocnici. Bohužiaľ tam to nie je ako u nas, platia tam iné pravidlá. Napr. Aj to že v noci sa neordinuje. To treba mať zistené dopredu. Dúfam, že si OK