Risknete ísť tento rok do Grécka?
My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??
@celasapremenim ahoj prosim ta odporucis aj nejake pekne tiche miesta na Rhodose ? 😉
dievcata ktora z vas bola v Lindoss princes poprosim mala by som otazocku ohladom osusiek plazovych ci si mozem priniest aj svoje, pretoze uz sa mi viac krat stalo ze mi tie hotelove z lehatka zahadne zmizli...nebudem sa tam stresovat ze mi za ne vystavia na konci dovolenky ucet...to si radsej donesiem svoje 😉
My ideme 1.8. do Olympiaki Akti (od Paralie pár km). 🙂 🙂 🙂
@nera738 Máme rezervovaný apartmán cez booking.com. A my sme už boli v Paralii, takže vieme, čo očakávať. 🙂
Prosím Vás, ktoré stredisko je väčšie 🙂 Potos - Thassos alebo Sidari - Korfu. Inú možnosť žiaľ nemáme..
Bol niekto zakynthos palazzo di zante?
@celasapremenim ahoj odkial su tie fotky? Vies mi prosim poradit hladam nieco rodinne pre deti so zabavou v blizkosti plaz a nejaky program pre deti..mala som zakythos uz aj hotel ale recenzie ma uplne odrovnali. Vies mi prisim poradit🌸
@mk22 ideme do Faliraki.. zamerne sme si vybrali tuto lokalitu pre rusny zivot.. mam 10rocnu slecnu..tak nech to mame pestre 😃..a maminu beriem.. muz bol pred 2rokmi v Kolymbii, oni s kamosom pobehali cely ostrov skutrom a fotili.. Rozhodla cena, v utorok letime a ideme do 3* Evi.. mala je za 190 a ja za 280€.. Tak sme vymakli dobru akciu.. ostatne boli o par stoviek viac.. sme si povedali, ze tam len prespime.. mala je veeelmi prieberciva v jedle a ja sa udrzujem.. 😅. takze si myslim ze sme ok 😉
@mk22 fotky su zo samosu, aj som to vyssie pisala
my chodime na uplne iny typ dovolenky ako vyhladavas, takze ti neviem povedat, my hladame rybarske dediny s tavernami, plazami aj na dosah, ale najma kazdy den sme na inej plazi na inom konci ostrova, vela sme na tych ostrovoch aj v horach, na vyletoch, aj na lodne vylety po okolitych ostrovcekoch, tobogan sme este na dovolenke ani len nevideli, nastastie...a velke hotely nemame radi
@mk22 ahoj, prosím ťa, vy idete na ten zakynthos nakoniec? cez akú cestovku, ak smiem vedieť?
@mk22
@ruzoveokuliare
Ahojte. My ideme na Zakyntos 7.7.-21.7. Urcite nie cez CK. Sami sme si nasli ubytko a aj letenky. Podstatne lacnejsie. A co som citala recenzie na to Palazze di Zante, tak nic moc. Ze dost uz zanedbany hotel. Ale ja neviem , nebola som tam. Len co som citala
@palesandra Trošku neskôr odpovedám prepáč 🙊 Nám sa páčilo, všetko super, akurát sme si museli zvyknúť na dosť veľký natresk ľudí , hlavne pri večeri! Inak nemám čo asi vytknúť, ak ti nevadí že vstup do mora su kamienky nie piesok tak pohoda😉😊
@palesandra ahoj, v utorok sme sa odtial vratili 😉
oproti min. roku hotel zaviedol ovocne misy a kolace na izbe na uvitanie a 15 min masaz pre kazdeho hosta, pri odchode mini darcek a dakovny list.
oproti minulemu roku (boli sme od 2--9.6) bol teraz od 7-14.6 nátresk (hlavne slovakov a cechov), obcas boli mensie rady pri veceri (obzvlast ked robili nieco "vynimocne") ale v pohode sa to dalo
jedlo roznorode, dobre aj chutne, vzdy sa dalo vybrat a nebolo to jednotvarne... boli tematicke vecere, raz boli dary mora a teda stoly sa prehybali pod tarchou kreviet, slavok, velke pecene lososy atdatdatdatdatd, mexicky, aj grecky... a k tomu vzdy nejaka klasika, ak niekto neobluboval... oproti min roku tam bol zvlast kuchar, kt robil nieco sladke... a pri nom teda vzdy stal rad 😀 no mne nechuti vysmazane ovocie v cesticku, ci nieco ako šišky tak som ho len obchadzala 😉
uplynuly tyzden bolo vselijake pocasie, vecer bolo na mikinu, jeden den fukal dost chladny vietor od mora, zato more sa oteplilo... a v posledny den bola burka... a mali sme zmeskane lety cez 5 hod sa nelietalo v utorok... takze uplna katastrofa na letisku... nejdem ani pisat aky humus je vlastne Rhodos-ke letisko... a neodporucam letiet s tui-fly...
a v hoteli super animátori, fakt super k detom... a oslici... deti ich miluju... my sme tam vlastne sli opat len kvoli nim... maly o nicom inom nehovori... neexist ist na dovcu inam 😅 😀 ale fakt mozem povedat, ze opat spokojnost 😉 pridavam par foto narychlo
aj my ideme tento rok prvý krát do Grécka - Zakynnthos 😀 kúpili sme letenky a bookli ubytko a tešíme sa, dúfam, že sa nám bude páčiť 😀

@zuzpolka mozes minprosim napisat ako hodnotis lindos princess?