icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

saska112
17. jún 2016

@zuzpolka dakujem 🙂

saska112
17. jún 2016

baby co ste uz boli tento rok v Grecku Rodos, zas su tie vecerne lety ako minuly rok?

kylie1983
17. jún 2016

@sobicatko my sme sa vratili zo Zakynthosu 13teho juna, bolo celkom fajn 🙂 Zalezi aj kam idete, my sme boli v casti Vasilikos, to je asi take najkludnejsie. My sme boli velmi spokojni. Kam idete vy?

katharrina
17. jún 2016

my ideme od 13.7. na Kretu, hotel Petra mare, boli ste niektora? 😎

saska112
17. jún 2016

@katharrina ahoj moji rodicia tam boli ze je tam krasne len jedna nevyhoda a to ze strasne tam fuci, juzna strana

zapka21
17. jún 2016

@saska112 my este len pojdeme, ale let z KE budeme mat po 18tej. prilet po 22hod ich casu :-/

saska112
17. jún 2016

@zapka21 presne takto nejake sme isli minuly rok...a myslim ze to bude aj tento tak....
najviac ma na tom mrzi ze sa prilieta/odlieta v tme a nevidno ostrovy a more pod nami

zapka21
17. jún 2016

@saska112 let z Rodosu dali po 16tej, tak hadam aspon takto nieco uvidime 🙂

nelly3
17. jún 2016

@saska112
my sme boli na rhodose aj tam fucalo, asi na tych ostrovoch fukava.

nelly3
17. jún 2016

@kylie1983
my zvazujeme tiez zakyntos pravdepodobne ak nieco dobre najdeme v cestovke, mozes mi nieco popisat? Aky je to ostrov atd. dakujem 😵

saska112
17. jún 2016

@nelly3 aj my, ale ze na juznej Krete je to najviac...to mam len info z cestovky a od nasich co tam boli...

saska112
17. jún 2016

@zapka21 no tak to je uz lepsie 🙂 a cez aku cestovku idete ked viete casy?

saska112
17. jún 2016

@zapka21 do BA az v noci ☹

zapka21
17. jún 2016

@saska112 cez Firo. Kocka na pobocke nam napisala casy, ale oficialne to v papieroch vlastne nemame.

ruzoveokuliare
17. jún 2016

@ajkalc ďakujem 😉

kylie1983
17. jún 2016

@nelly3 Ahoj, podľa mna je krásny, ma samozrejme aj take skaredsie zákutia, ako asi každý grécky ostrov ale zas krasne pláže, more. Ja možem len odporučiť, ale zas my sme nikdy pri mori neboli tak nemôžem porovnať a kedže cakam babo asi tak skoro nepôjdeme 🙂 Su tam kludnejsie časti, ale aj rusnejsie, podľa toho co kto preferuje. A na druhej strane, vela sme toho nepochodili, možno tak tretinu ostrova. Je to skor na takú kľudnejšiu dovolenku, ak sa neubytujete priamo v Laganase 🙂 My sme boli v časti Vasilikos.

celasapremenim
17. jún 2016

@kylie1983 vasilikos je asi aj najkrajsia cast zakynthosu, mozno este kalamaki by sa dalo....

ajkalc
17. jún 2016

@sobicatko a kde idete? A letite skade?

rumcas
17. jún 2016

Poviem úprimne nerisknem tohto roku do Grécka na dovolenku. Nie že by som na ňu nemal, proste nejdem. Mám strach s teroristov. Osobne si myslím že strach je opodstatnený.

sobicatko
17. jún 2016

@ajkalc ideme na sever zakynthosu 🙂 neviem presne ako sa to volá a letíme z Viedne 🙂

dixie_chick
17. jún 2016

My sme uz boli, na Serifose 🙂

sobicatko
17. jún 2016

@kylie1983 my ideme 27.7-1.8., ideme niekde na sever, ale neviem presne ako sa to volá, nejako na S...🙂 z tade vidíme vlastne Kefaloniu...ale dnes mama začala bedákať ako sme si kúpili bombovú dovolenku...že teroristi sú všade a tak...úplne mi to pokazila :-/

mirage
17. jún 2016

@rumcas Mas overene informacie kde v Grecku zautocia? A kedy? Alebo to bude v Tunise, Bruseli, Parizi, Egypte, Turecku, Londyne?

mirage
17. jún 2016

Este na margo imigrantov - boli sme v marci v Atenach, len tak, pozriet mesto, najest sa dobre a oddychnut si. Na letisku cestou domov do BA sme citali ako sa imigranti pokusali protestne obesit na hlavnom namesti pred parlamentom a ako su ich plne parky. Na tom namesti sme vtedy boli a boli tam domaci iduci z a do prace.A turisti. Inak nikto. Imigrantov sme nevideli za 4 dni ziadnych ani na blizkych plazach ktore sme presli.

katharrina
17. jún 2016

@saska112 to vraj na všetkých gr.ostrovoch

katharrina
17. jún 2016

@saska112 to vraj na všetkých gr.ostrovoch
@mirage ja so s emigrantami každý deň v práci, tak šuma fuk. Keď ma bude chcieť niekto zniesť zo sveta, spraví to aj cestou z/do práce a pod.☺

ajkalc
18. jún 2016

@sobicatko a datum? My sme v Amoudi od 7-14.7 a potom v Laganas 14-21.7

sobicatko
19. jún 2016

@ajkalc my ideme od 27.7 do 1.8. Ideme vlastne prvy krat spolu a ja idem prvy krat k moru sa kupat. Neviem si to moc predstavit -navyse viem plavat ale iba vo vode do 140 cm. Hlbokej sa bojim. Ale tesim sa velmi 🙂

rumcas
19. jún 2016

@sobicatko Prvýkrát k moru sa kúpať si dobrá, to si stavala doteraz rodinný dom? Ked doteraz si nebola u mora?

kylie1983
19. jún 2016

@sobicatko tak mame povedz, ze ked su všade, tak môžu byt všade 😉 Mna toto ani nenapadlo, myslieť na teroristov, podľa mna sa orientujú na omnoho väčšie letoviska a ostrovy/mesta ako je Zakynthos. Aj preto sme si tento ostrov vybrali. Ale to je ich cieľ, vyvolať strach 😤 Ničoho sa neboj, bude to super a nic sa nestane. Len samé prijemne veci 🙂 Tak si to užite!