Risknete ísť tento rok do Grécka?
My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??
baby co ste uz boli tento rok v Grecku Rodos, zas su tie vecerne lety ako minuly rok?
my ideme od 13.7. na Kretu, hotel Petra mare, boli ste niektora? 😎
@katharrina ahoj moji rodicia tam boli ze je tam krasne len jedna nevyhoda a to ze strasne tam fuci, juzna strana
@ajkalc ďakujem 😉
@nelly3 Ahoj, podľa mna je krásny, ma samozrejme aj take skaredsie zákutia, ako asi každý grécky ostrov ale zas krasne pláže, more. Ja možem len odporučiť, ale zas my sme nikdy pri mori neboli tak nemôžem porovnať a kedže cakam babo asi tak skoro nepôjdeme 🙂 Su tam kludnejsie časti, ale aj rusnejsie, podľa toho co kto preferuje. A na druhej strane, vela sme toho nepochodili, možno tak tretinu ostrova. Je to skor na takú kľudnejšiu dovolenku, ak sa neubytujete priamo v Laganase 🙂 My sme boli v časti Vasilikos.
@kylie1983 vasilikos je asi aj najkrajsia cast zakynthosu, mozno este kalamaki by sa dalo....
Poviem úprimne nerisknem tohto roku do Grécka na dovolenku. Nie že by som na ňu nemal, proste nejdem. Mám strach s teroristov. Osobne si myslím že strach je opodstatnený.
My sme uz boli, na Serifose 🙂
Este na margo imigrantov - boli sme v marci v Atenach, len tak, pozriet mesto, najest sa dobre a oddychnut si. Na letisku cestou domov do BA sme citali ako sa imigranti pokusali protestne obesit na hlavnom namesti pred parlamentom a ako su ich plne parky. Na tom namesti sme vtedy boli a boli tam domaci iduci z a do prace.A turisti. Inak nikto. Imigrantov sme nevideli za 4 dni ziadnych ani na blizkych plazach ktore sme presli.
@saska112 to vraj na všetkých gr.ostrovoch
@sobicatko tak mame povedz, ze ked su všade, tak môžu byt všade 😉 Mna toto ani nenapadlo, myslieť na teroristov, podľa mna sa orientujú na omnoho väčšie letoviska a ostrovy/mesta ako je Zakynthos. Aj preto sme si tento ostrov vybrali. Ale to je ich cieľ, vyvolať strach 😤 Ničoho sa neboj, bude to super a nic sa nestane. Len samé prijemne veci 🙂 Tak si to užite!

@zuzpolka dakujem 🙂