icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

summerlili
26. jún 2016

Ja som si zisťovala info a máme letieť o 4.30 z BA a späť o 15.15. Prvý deň budú deti polomŕtve, ale dospia cez obed 🙂.
Ideme cez Hydrotour Carolina Mare, v stredu 27.7. (myslím, alebo je to 29.7.?).
Rodina Hujerú, spolu 10 ľudí 🙂.
Vidíme sa s niekym ?

danulkaja1
26. jún 2016

@summerlili zajtra mám ísť zaplatiť LM s tými istými odletmi čo máte vy....chceme ísť do Cactus Beach alebo do Santa Marina

mimusa37
26. jún 2016

slexa aký hotel ste si vybrali?

karkulka1
26. jún 2016

@summerlili Ahoj a koho si sa pýtala niekoho v cestovke? My ideme 16.7. tiež by ma to zaujímalo, ako to bude s odletom.

saska112
26. jún 2016

@karkulka1 ja som pisala priamo do Firot.ur s nimi ideme a poslali mi rozpis odletov...napis do cestovky priamo😉

monica8882
26. jún 2016

Aj my ideme do Grécka 🙂

summerlili
27. jún 2016

@danulkaja1 Aj termín máte rovnaký ?
Ak áno, my v lietadle budem tí "Hujeri" - 10 ľudí spolu 🙂

summerlili
27. jún 2016

@karkulka1 priamo do cestovky cez stránku hydrotour.sk počas pracovných hodín rovno cez ten formulár - priamo sme si písali na obrazke (píšem ako hotentót, ale neviem ako sa tento spôsob komunikácie volá, niečo ako skype).

danulkaja1
27. jún 2016

@summerlili áno,ráno som to bola zaplatiť.Ja idem zase sama s dvomi deťmi...tak sa možno uvidíme😊

danulkaja1
27. jún 2016

@summerlili teraz vidím,že si z Nitri,ja tiež,aj keď teraz bývam v Topoľčanoch...

karkulka1
27. jún 2016

@summerlili ďakujem, aj ja som im už písala a povedali mi to isté. Som rada, že neodlietame neskoro v noci. 😉

rebeka33
28. jún 2016

@lili2015 vyzerá dobre llen sa chcem opýtať neboli veľké vlny . aké bolo more a koľko ste platili za lehátka. v popise bolo až 8e čo mi príde dosť. dakujem

rebeka33
28. jún 2016

@celasapremenim prosím cez koho kupuješ letenky aj ja to zvažujem lebo neviem nájť nič ideálne cez ck. ďakujem

lili2015
28. jún 2016

@rebeka33 Posledne 2 dni boli vacsie vlny, lebo aj viac fukalo, ale pred tym nie. Nam vsak vlny nevadili, velmi sa nam to a aj ludom pacilo a najma trosku starsim detom. Voda bola prijemna, prve 2 dni trosku studensia, ale odvtedy sa zohriala. Posledny den tiez uz bola studensia, ale to sme mali iba 28 stupnov vonku a fukalo, tak mozno to bol pocit, ale bez problemov sme 20 min. vo vode vydrzali, a to ja som velmi zimomriva. Voda ma teraz okolo 24-25 stupnov.

http://seatemperature.info/hersonissos-water-te...

Plati sa 3 eura za jedno lehatko, 2 eura za slnecnik. My sme si brali len 1 lehatko a 1 slnecnik, cize sme platili 5 eur. Niektori ludia u nas na hoteli to riesili tak, ze len isli do mora, okupali sa a vratili sa na lehatko na hotel, lebo to bolo asi 2 minuty cesty, ale my ked sme uz vstali, vsetko bolo obsadene. Inak v Hersonissos mozeme prist na plaz a zlozit si tam hocikde uterak, je to povolene a nikto vas nevyzenie, sama delegatka to hovorila, vtedy sa nic neplati, ale na plazach je dost malo miesta. Sami sme tak boli hned prvy den a este jeden, ked sme isli iba na 3 hodku pri more.

rumcas
28. jún 2016

Môžem úprimne prehlásiť, že Grécko ma neoslnilo. Nieže by som sa bál teroristov, ale začal som podnikať a nemám žiadnu zmluvu z Gréckom, dokonca ani tovar na predaj.

summerlili
28. jún 2016

@karkulka1 neskoro v noci nie, ale 3.30 ráno tiež nie je pri deťoch niečo extra. Ale neva, máme celý deň pri mori, deti dospia cez obed a my s nimi.
Už si nepamätám, kedy sa vraciaš ? Aby som mala čerstvé info ?
My letíme 27.7. v stredu.

summerlili
28. jún 2016

@danulkaja1 a do ktorého hotelu nakoniec si nakoniec platila ?
Ja z NR, rodená, vyrastaná, bývajúca, len na VŠ na 5 rokov do BA 🙂 .

danulkaja1
28. jún 2016

@summerlili do Cactus Beach

karkulka1
28. jún 2016

@summerlili my sa vraciame 27.7. tak sa akurát budeme míňať 😉
My sme posledné 3 roky vždy takto odlietali skoro ráno z BA a v podstate nám to až tak nevadilo, kvôli synovi sme spali v BA, keď sme došli na hotel, moji chlapi sa šli kúpať a potom, keď nás ubytovali, sme mali popoludňajšiu siestu - tú mávame pri mori vlastne vždy, pokiaľ nie sme na výlete.

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
danulkaja1
28. jún 2016

@celasapremenim my ideme dnes v noci,aké je more?

rebeka33
29. jún 2016

@lili2015 ďakujem

rebeka33
29. jún 2016

@celasapremenim ďakujem uzivajte

lilu74
30. jún 2016

asi by som sa bala...ked vidim, co sa vo svete momentalne deje. pobehali a videli sme vela zo zahranicia, teraz prisiel cas na spoznavanie kras Slovenska 😉

cervikpepik
2. júl 2016

@nelly3 ahoj,ako je v Malii? 🙂s akou cestovkou ste isli?

summerlili
3. júl 2016

@karkulka1 už som zabudla, vy idete tiež do Carolina Mare ? Alebo ... ?
Ak do Carolina Mare, nakoľko sa míňame, ak sa bude dať, skúsiš ešte počas pobytu pridať odporučenie čo a ako (aj cez súkromnú správu, prosím), pretože sú to 4*, nie 5*, preto ma zaujíma čo a ako s pitím a vodou.
ĎAKUJEM.

karkulka1
3. júl 2016

@summerlili áno, ideme. Ak sa mi podarí nejak sa rozumne pripojiť, tak pokúsim sa napísať, lebo na dovolenke skoro vôbec nepoužívam telefón (a preto ani nikdy neriešim pripojenie na wi-fi, lebo ho nepotrebujem). Keď sme na hoteli, mám ho vypnutý a Vždy ho zapnem len každý druhý- tretí deň večer, napíšem rodičom SMS, alebo im krátko zavolám a skontrolujem, či nie sú nejaké správy. Ináč som úplne mimo sveta informácií a užívam si božský pokoj.

mirage
3. júl 2016

@summerlili Ahoj, podla toho co som citala vodu daju prvy den, potom uz nie. My ideme v auguste.

summerlili
3. júl 2016

@mirage veď práve to ma zaujíma najviac, čo všetko je v AI 🙂 .

summerlili
3. júl 2016

@karkulka1 Jasnéééé, ja tiež 🙂 . Len tá voda na pitie ma zaujíma.
Šťastný let, máte to za pár 😉 . Nám dnes obe odchádzajú do táboru na 12 dní, tiež budeme mať s mužom "dovolenku" 🙂.