icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
enuliek
23. jún 2016

Ahojte..uz mi šibe z toho hľadania a rozmýšľania kam ísť a tak sa opýta Vás 🙂 korfu a hotel alkyon beach ?...dakujem

saska112
24. jún 2016

baby zdoverujete svoje deti do ruk animatorov? aj tak ked sa stratia z dohladu? 😅

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
mirka907
24. jún 2016

@saska112 Dessole Olympia Beach.....prave citam ze ste tam boli minuly rok...My ideme tento rok so Senecou.
Vraj to malo minuly rok Kartago len (aspon z KE) a ze ubytko bolo v nezrekonstruovanych izbach.
My sme si zaplatili aj vyhlad na more a davaju nas do novych izieb.
Boli ste spokojni? Ideme s 6rocnou dcerkou, ta sa tesi na animatorov, partner na Aquapark v blizkosto a ja na nakupovanie :D

saska112
24. jún 2016

@celasapremenim vsak to... 😕 aj ked budu slovenski (firot.ur) tak to asi nebudem riskovat , ten cas bez nich by som bola na ihlickach

saska112
24. jún 2016

@mirka907 ahoj, ano Kartago to bolo tusim...ak ste si priplatili takuto izbu , tak to bude super lebo vyhlad je tam ozaj uzasny a pytajte si izbu co najvyssie....

saska112
24. jún 2016

@mirka907 kusok od hotela je par obchodov, inac az vo Faliraky, ale to je 20 pesi alebo taxik (5€) ..toto je vyhlad z najvyssieho poschodia, po bokoch hotela je takyto verejny balkon

summerlili
24. jún 2016

@saska112 Nie, práve preto ideme celá rodina, 4 deti (2 naše, 2 švagrove) sa zahrajú spolu a svokrovci ako babysitteri deti vo veku 8 až 12 rokov 🙂

katharrina
24. jún 2016

boli ste niekto Hotel Petra mare na Krete?

lastom
24. jún 2016

ked grecko tak ostrovy a na ostrovy vacsinou iba letecky

vladimirap
24. jún 2016

@katharrina ano, boli sme minuly rok a tento rok ideme znova 🙂 vsetko na 1*

denne73
24. jún 2016

@vladimirap Ahoj.my chodime uz tretí rok busom do Leptokarie. Tento rok manzel spekuluje koli tym teroristom a utecencom. Co sa tyka mna 🙂ja mam.kufor za 5min zbaleny

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
denne73
24. jún 2016
katharrina
24. jún 2016

@vladimirap super, ďakujem za odpoveď. Kedy idete? My od 13.7.

lili2015
Autor odpoveď zmazal
vladimirap
25. jún 2016

@katharrina my 3.8.-12.8.

tweetinka.co
25. jún 2016

@lili2015 ahoj, my tento rok (opat) Kreta 🙂

danulkaja1
25. jún 2016

@lili2015 my sa chystáme na Krétu budúci týždeň..bolo uz teplé more? a absolvovali ste aj nejaké výlety?mám dvoch pubertiakov,tak by sme chceli aj niečo popozerať..

danulkaja1
25. jún 2016

@lili2015 a orosím ťa v akom hotely ste boli ubytovaní?

summerlili
25. jún 2016

@danulkaja1 do ktoreho hotelu, prosim?

nelly3
25. jún 2016

@danulkaja1
aj my ideme buducu sobotu na kretu 😉 ja som nieco aj na nete citala, vyletiky atd. ja by som chcela ist pozriet santorini ostrov, lododu , ze je uzasny ten ostrov.

tweetinka.co
25. jún 2016

@danulkaja1
@nelly3 zienky, kam idete presnejsie? 🙂 My sa tiez chystame na Kretu 2.7 🙂.

lili2015
Autor odpoveď zmazal
lili2015
Autor odpoveď zmazal
nelly3
25. jún 2016

prave nam prisli pokyny k letu, akoze odlet vecer o 21 hod. toho som sa bala, cely den je fuc sakra 😠

celasapremenim
25. jún 2016

ja si kupujem sama letenky a odlet mame o piatej rano, o pol desiatej budeme na plazi