Risknete ísť tento rok do Grécka?
My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??
Ahojte..uz mi šibe z toho hľadania a rozmýšľania kam ísť a tak sa opýta Vás 🙂 korfu a hotel alkyon beach ?...dakujem
baby zdoverujete svoje deti do ruk animatorov? aj tak ked sa stratia z dohladu? 😅
@saska112 Dessole Olympia Beach.....prave citam ze ste tam boli minuly rok...My ideme tento rok so Senecou.
Vraj to malo minuly rok Kartago len (aspon z KE) a ze ubytko bolo v nezrekonstruovanych izbach.
My sme si zaplatili aj vyhlad na more a davaju nas do novych izieb.
Boli ste spokojni? Ideme s 6rocnou dcerkou, ta sa tesi na animatorov, partner na Aquapark v blizkosto a ja na nakupovanie :D
@celasapremenim vsak to... 😕 aj ked budu slovenski (firot.ur) tak to asi nebudem riskovat , ten cas bez nich by som bola na ihlickach
@saska112 Nie, práve preto ideme celá rodina, 4 deti (2 naše, 2 švagrove) sa zahrajú spolu a svokrovci ako babysitteri deti vo veku 8 až 12 rokov 🙂
boli ste niekto Hotel Petra mare na Krete?
ked grecko tak ostrovy a na ostrovy vacsinou iba letecky
@katharrina ano, boli sme minuly rok a tento rok ideme znova 🙂 vsetko na 1*
@vladimirap Ahoj.my chodime uz tretí rok busom do Leptokarie. Tento rok manzel spekuluje koli tym teroristom a utecencom. Co sa tyka mna 🙂ja mam.kufor za 5min zbaleny
@celasapremenim prečo,
@vladimirap super, ďakujem za odpoveď. Kedy idete? My od 13.7.
@katharrina my 3.8.-12.8.
@lili2015 ahoj, my tento rok (opat) Kreta 🙂
@lili2015 my sa chystáme na Krétu budúci týždeň..bolo uz teplé more? a absolvovali ste aj nejaké výlety?mám dvoch pubertiakov,tak by sme chceli aj niečo popozerať..
@lili2015 a orosím ťa v akom hotely ste boli ubytovaní?
@danulkaja1 do ktoreho hotelu, prosim?
@danulkaja1
aj my ideme buducu sobotu na kretu 😉 ja som nieco aj na nete citala, vyletiky atd. ja by som chcela ist pozriet santorini ostrov, lododu , ze je uzasny ten ostrov.
@danulkaja1
@nelly3 zienky, kam idete presnejsie? 🙂 My sa tiez chystame na Kretu 2.7 🙂.
prave nam prisli pokyny k letu, akoze odlet vecer o 21 hod. toho som sa bala, cely den je fuc sakra 😠
ja si kupujem sama letenky a odlet mame o piatej rano, o pol desiatej budeme na plazi