icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

rumcas
3. júl 2016

Bohužial nerisknem, netúžim po tom čo sa stalo v Bangladéši v hotelovej reštavrácii.

bocjanka
3. júl 2016

Už sme sa vrátili a bolo super.

karkulka1
3. júl 2016

@summerlili keď sme boli vlani na Korfu v 4-hviezdičkovom hoteli, tak tam sme balenú vodu vôbec nedostali, dala sa čapovať do umelých pohárov z automatu v jedálni a pri plážovom bare a tam sme si ju čapovali aj do fľiaš a nebol s tým problém. My sme si na izbu aj takú veľkú 5-litrovku kúpili, aby sme nemuseli často chodiť dopĺňať. Dúfam, že aspoň takto to bude aj v Carolina Mare. 🙂
Babám prajem krásne zážitky z tábora a dobré počasie a vám s mužom, krásne chvíľky ako za mlada. Náš syn je teraz tiež u mojich rodičov na prázdninách, tak máme na pár dní oddych. 🙂

saska112
4. júl 2016

@rumcas aj my sme mali na vyber sediet doma na riti, ale vybrali sme si Grecko 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

katharrina
6. júl 2016

Ako je to s pasom pre deti? Su nejako obmedzene platnostou? Moj muz sa niekede docital, ze po prichode nesmie byt platny menej ako 3,5mes. tusim. Letime v stredu na Kretu. Dakujem za odpovede! 🙂

given
6. júl 2016

@katharrina To podľa mňa platí pre krajiny, kde potrebujeme víza. V rámci EU by mal stačiť platný pas.

majkacoke
6. júl 2016

@katharrina vraj vramci Eu nie je potrebne aby platil 3al.6 mesiacov, ale doporucili mi, radsej vybavit novy...

katharrina
6. júl 2016

@given
@majkacoke manžel už zistoval, vraj netreba

katharrina
6. júl 2016

Ďakujem ☺

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
cipsinka
9. júl 2016

Ahojte maminky,

boli ste niektore tento rok na peloponez?? konkretne Kalogria Beach Boutique - Christina??? Chceme ist opat na nejaky grecky ostrov minuly rok sme boli na Rhodose a teraz chceme ist tu,rada si precitam nejake recenzie 🙂

danulkaja1
9. júl 2016

Dnes sme sa vrátili z Grécka,Kréty,hotel Cactus Beach....bolo úžasne,odporúčam...hotel býborný,úžasná strava,úžasní personál,nikde som nezažila takú perfektnú obsluhu v reštaurácii,izby výborné,hotel úplne blízučko na pláži.A hlavne všade príjemná dovolenková atmosféra,ani stopy po nejakých migrantoch,baby nedajte sa obalamutiť médiami,všetko funguje ako má...

bocjanka
9. júl 2016

@cipsinka áno boli sme pred dvoma týždňami v Kalogrii Beach Christina, je to novozrekonštruovaný komplex, my sme tam prišli ako prví, takže všetko novučičké, izby trochu menšie, klimatizácia, chladnička...atd všetko super. Jediná nevýhoda sú tam komáre, kt. našťastie lietajú iba ráno a hlavne večer otravujú. Pri mori komáre nie sú. Treba si pribaliť repelent

cipsinka
9. júl 2016

@bocjanka dakujem krasne,potesili ste ma 🙂 a fotky mate kraaaaaaaaaaaasne 🙂 prosim kolko trva len z ba ?? Hluk lietadiel ste namli v hotely?? Lebo na Rhodose sme to dost poculi 😀 ale zvykli sme si 🙂

cipsinka
9. júl 2016

@bocjanka vsimla som si,ze mate tam fotky zo Zakyntosa ste boli na vylete lodou?? Hmmm to muselo byt super hned dva ostrovy ste videli 🙂

cipsinka
9. júl 2016

Dievcata cez aku cetovku lietate na grecke ostorvy a co vas cca stoji trojclennu rodinu dovolenku my uz nieco riesime,mame navrhy spravene ale ceny sa mi zdaju veru dost vysoke 😕 😕 😕 😕

majkacoke
10. júl 2016

cestovatelky, prosim mate cerstvu skusenost s hotelom Mayor capo di corfu? Dakujem😉

saska112
10. júl 2016

@majkacoke ahoj my sme ho zvazovali vyzera super...ale lindoss princess na rodose nas vysiel lacnejsie tak sme zvolili ten...ale tesila som sa na capo di corfu...co som studovala tak je to super hotel

bocjanka
10. júl 2016

@cipsinka let trval hodiny niečo, je tam časový posun. Lietadlo bolo super, ani moc nehučalo, vlani sme leteli do Bulharska to bola katastrofa, sme mali 3 dni problémy s ušami, teraz super. Lietadlá sme nepočuli vobec na dovolenke. Ďalšie pozitívum je, že transfer z letiska trvá len 10 minút a k dispozícii lehátka a slnečníky zadarmo. Usporiadateľ CK Hydrotour, chválim, všetko zorganizované na jednotku, už jej asi zostaneme verní. Má v ponuke veľa hotelov čo má zadarmo plážový set, takže človek nemusí riešiť žiadne karitmatky ani slnečníky. My sme boli v júni a celý zájazd stál 1124,- EUR, to sme kupovali dva dni predtým, ale ľudia čo to kupovali len jeden deň predtým, tak to mali ešte o 200 EUR lacnejšie. My sme mali úplne prvý termín, tak asi aj preto to bolo lacnejšie ako teraz. Čo sa týka pláže super, more teplučké, pozvoľný vstup, teploty sa tam pohybovali okolo 38 C, teraz aj viac. Vodu do fliaš nám normálne čapovali na bare, nebol s tým problém. Kúpili sme si aj dva fakultatívne výlety na ostrov Zakyntos, to sme išli autobusom, potom sme sa nalodili na trajekt a potom autobusom sme si pozreli celý ostrov. Ďalší výlet bol na Olympiu, pozreli sme si vykopávky a múzeum. Za tie výlety sme spolu zaplatili 240,- EUR, čo sa mi zdá dosť, platiť musel aj malý má 5 rokov, plus ešte sme extra platili vstup do Olympie, múzeá majú ale deti zadarmo a vstupné na modré jaskyne. Dovolenka super, až na tie komáre hl. večer aby sa človek dobre obliekol.

majkacoke
10. júl 2016

@saska112 fakt? Lindoss som tiez pozerala😉 Vy ste asi 3, preto vas vysiel lacnejsie-my sme 4 a deti uz nad 2r, tak nas zasa lepsie vysiel Mayor. No teraz som aj trocha sklamana, lebo az neskor som si vsimla, ze tam nie je otvorene more, ale nedaleko je vidiet pevninu, hory-to mi vadi-ja mam rada otvorene sire more😉

cipsinka
10. júl 2016

@bocjanka dakujem krasne za opis momebtalne ten hotel vychadza cez 1800€ takze kvoli tym komarom ho este neobjednavame a hlavne cene pockame este ked cena neklesne vyberame iny hotel 👌

petruska1212
10. júl 2016

ja by som velmi sla,len s dvoma malymi detmi letecky neviem no, ci by to nebolo narocne, ceny davaju na nete ze 300-400 E co je super, ale ked sa rozklikne letenka,letiskove poplatky uz sme na min 1400
chorvatsko nas vyjde so vsetkym spolu cca 1000 e, sice cesta autom ale deti prespia,
boli sme tak pred dvoma rokmi a super len to bolo len jedno dieta, teraz by sa slo s dvoma,
letecky neviem ci by som po dovolenke nebola viac vycerpana ako oddychnuta, poradite?

bocjanka
10. júl 2016

@cipsinka jasné treba počkať najlepšie objednať deň pred, je to vtedy najlacnejšie.

saska112
10. júl 2016

@cipsinka nie sme 4 a deti su velke len sme to riesili v januari ale nebol tam velky rozdiel...presne tato jedina vec mi tiez prekazala..ze more nie jeotvorene ale zas sa mi strasne pacili tie schody v apartmanoch...kedy idete?

lili2015
Autor odpoveď zmazal
oliverceky
10. júl 2016

@lili2015 Ako vyzeral all inclusive v 3 hviezd.hoteli?

jaja20
10. júl 2016

My v utorok rano letime na Kretu,minuly pondelok som bola zajazd rezervovat a vyplatit v Invii,celkova cena pre 2 dospelych a 12 rocne dieta bola 1189 euro uz so vsetkymi poplatkami,aparthotel s *** a All inclusive.

lili2015
Autor odpoveď zmazal
lili2015
Autor odpoveď zmazal
oliverceky
10. júl 2016

@lili2015 Vdaka