icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

bublinkajasminka
10. júl 2016

my sme teraz na lefkade, uz sme tu tyzden a vo stvrtok balime, je tu uplne bezproblemov, sli sme autom, nijakych utecencov sme nevideli, tu je prekrasne ani by mi nenapadlo ze tadialto idu..proste parada 🙂 🙂

dasa123
10. júl 2016

@cipsinka @bocjanka ahojte baby, tak my tento rok tiez pozerame grecko, tiez Kalegoriu, ale pozeram aj na Romantza mare. V Grecku sme este neboli, poslednych 7 rokov sme chodili len do Turecka, ale tento rok sa uz trocha obavame, takze pozeram Grecko koncom augusta. Na tu Romantzu Mare nemate nejake ohlasy ? Ta Kalegoria sa mi tiez pozdava, super, ze je prerobena a plaz tam vyzera nadherne 😊

dakota14
10. júl 2016

baby ktorý ostrov odporúčate zakynthos, rhodos alebo krétu kde sú také naj naj krásne pláže pozerám krétu malia napríklad. aj rhodos sa nám pozdáva ale prvotne sme mali vybratý zakynthos len ten je asi najdrahší a neviem ktorú pláž vybrať teda letovisko poradte viem že je krásne asi všade len ťažko vyberať v grécku som bola na thassose a bola to asi naj dovolenka ale chela by som ísť na iné miesto pamätám si akurát že tam bolo najkrajšie more čo sme boli už kade tade

henca74
10. júl 2016

@dakota14
my sme boli minulého roku na rhodose a urcite sa tam este vratime, bolo super, plaz perfektna, pozvolny vstup do mora, najprv male kamienky a potom piesok, pre deti uplne idealne. more teple, jedlo super, ubytovanie super. pre rodinu s detmi uplne idealne. https://koala.sk/dovolenka/rhodos/pegasos-beach/
rok predtým sme boli na krete a tam strasne fukalo, poriadne vlny, ktore ta oplieskaju o obrovske kamene. more studene a s dietatom sa ani nedalo ist do mora, o kamene si muz rozrezal nohu, cize sme stravili celu dobu pri bazene. jedlo ale bolo vynikajuce,kazdy vecer ina medzinarodna kuchyna. hned pri hoteli sme ale mali elektraren z ktorej isiel smradlavy dym :o( https://koala.sk/dovolenka/kreta/apollonia-beach/

denne73
10. júl 2016

Tak my zajtra odchod smer Leptokária. naše oblubene letovisko. Pokoj , pohoda, skvele ubytovanie v apartmán.bytoch.

dakota14
10. júl 2016

@henca74 teraz mám sesterku na krete a vraví tiež že majú stále vlny malej sa páči vyblázniť sa my tiez máme radi vlny to by nevadilo ja sa stále neviem rozhodnúť do kelu

kikina84
10. júl 2016

@vieruna moja kolegyna je na krete od vcera a pisala ze super vsetko..od letu,az po ubytko more..atd 🙂

nelly3
10. júl 2016

@dakota14
my sme sa dneska nad ranom vratili z krety -malia, ano fuka tam pri mori dost, ale more bolo teple, velke vlny tiez dost, pri bazene co sme mali za ubytovanim uz tak nefukalo, ale teplo super, nie ako tu ked su horucavy, tam je to oki, boli sme aj na rhodose tri roky dozadu a tiez nam tam fukalo 😉

mirage
10. júl 2016

@nelly3 Ahoj, kde ste boli presne v Malii?

martinella1
10. júl 2016

Grécko je moja najsamkrajšia krajina..... milujem ho. Prešli sme veľa ostrovov, každý má niečo do seba, za mňa jendoznačna Grécko.......

bublinkajasminka
11. júl 2016

medzi najkrajsie plaze patri porto katziky - hodim foto a uvidite to je fotenie pred troma dnami.....je tam nadherne tyrkysove more a to je aj na plazi Katisma

anit05
11. júl 2016

@bublinkajasminka už len 4 dni a sme tam, Porto karziky a iné krásne pláže Lefkády, už sa na vás tešíme

nelly3
11. júl 2016

@mirage
hotel dessole malia beach 😵

nelly3
11. júl 2016

@oliverceky
ak si trosku narocna tak 3 hviezdu ja neodporucam, ale je to na kazdom, ja do 3 hviezdy do grecka nepojdem uz.

bublinkajasminka
11. júl 2016

@anit05 my prave dorazime domov 🙂

majkacoke
11. júl 2016

@saska112 ideme teraz vo stvrtok 14.7. potom napisem dojmy aj fotky pridam😉 a vy kedy?

lili2015
Autor odpoveď zmazal
saska112
11. júl 2016

@majkacoke jej tak to uz je cobydup 🙂 uvidis bude tam krasne a tesim sa na fotky 😉 a potesim ta na rozdiel od rodosu mate perfektne casy odletov aj tam aj spat...na rozdiel od nas ...my ideme tam vecer a prideme v noci a odtial odlietame neskoro vecer 😒

majkacoke
11. júl 2016

@saska112 ano vlastne aj koli tomu sme so svagrinou uprednostnili korfu, lebo casy mal firotour zverejnene uz maji a oni maju male babo a toto su ozaj idealne casy, ked ich teda nepomenia...

petruska1212
11. júl 2016

@bublinkajasminka ako dlho trvala cesta autom a odkial ste isli? dik

petruska1212
11. júl 2016

@lili2015 s dvoma malymi detmi by som neriskla last minute, to je skor pre bezdetnych. nechcem sa dostat do situacie ze chorvatsko ubytko bude preplnene a last minute nebude vyhovovat.

jaja20
11. júl 2016

Zienky,potrebujem narychlo poradit - rano cestujeme z Blavy na Kretu a akurat mi kamaratka hovorila,zevraj jej minule nedovolili zobrat si ziadny make up a laky na nechty + odlakovac,musela to vsetko na letisku vyhodit...Cestovala do Anglicka.Mali ste niektora z vas taky problem? Dakujem za kazdu odpoved.

mszv
11. júl 2016

@dakota14 Ahoj, my sme boli na Rhodose a veľmi sa nám páčilo - konkrétne Faliraki, ale požičali sme si auto a pobehali sme všetky pláže a naozaj je ich tam viac krásnych - oplatí sa. Tento rok sa chystáme na Thassos, tak sa chcem spýtať, či je tam čo obzerať, napr. fakultatívne výlety alebo autom po celom ostrove, alebo ani nie.. 😉

mica11
11. júl 2016

@jaja20 ak to mala v príručnej batožine , tak áno , ale Ty to budeš mať v batožinovom priestore a to je OK

bublinkajasminka
11. júl 2016

@petruska1212 my sme vyrazali v sobotu rano okolo 9tej a prisli sme do srbska na ubytko okolo 18tej a druhy den sme isli o 8mej zo srbska a prisli sme na ubytko okolo siestej vecer....takze dlho..dva dni

luciaalex
11. júl 2016

ja som pred tyzdnom nemala (z Viedne do Aten) ziadny problem, mala som batozinu hore na palube, vsetko co potrebujes (kozmetika) si hod do velkeho kufra dole pre istotu, ale hovorim - ja som mala vsetko so sebou ako prirucnu batozinu. o tom co ti povedala kamaratka som nikdy nepocula a nikdy sa mi to nestalo (netvrdim ze sa to niekomu nemohlo stat, ale mne za veeeela krat este ani raz... stastnu cestu, ci uz s make upom alebo bez 😀

jaja20
11. júl 2016

Dakujem,aj ja som mala take informacie,ze ked tie veci nebudem mat v prirucnej batozine,ale v batozinovom priestore,bude to v poriadku...tak snad mi to nevyhodia,mozno len natrafila na nejaky blby personal... Dam potom vediet,ako sme dopadli.

anit05
11. júl 2016

@mszv istotne si požičajte auto a choďte popozerať krásne pláže, TOP je Marble beach / Saliara beach/, pri nej je Golden beach, kúsok ďalej Rajská pláž s jemným pieskom, my sme viac nestihli, ale vygoogli Diovo oko a iné pláže na severe a západnej strane

henca74
11. júl 2016

@dakota14 vlny nevadia ak mas pozvolny vstup do mora, tam to bol samy balvan a skaly, ze tam kazdeho oplieskavalo... na rhodose sme si viac uzili more, pofukovalo ale nie tak ako na krete...mozno aj na krete su nejake lepsie plaze nez sme mali my a pritom ta plaz mala modru vlajku...ale kazdy hlada nieco ine a je inak narocny, takze to co je pre nas minus moze byt pre iného plusom 😉 prijemnu dovolenku

klaudscha11
11. júl 2016

My sme chceli ist strasne do Grecka, ale tie ceny su tento rok nehorazne. Takze nakoniec sa cestuje len do Bulharska ale aj tak sa tesim. Hlavne ze si oddychnem🙂