icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

dakota14
12. júl 2016

@henca74 lefkada je strašne krásna ale drahá a odlety všetko brno ostrava alebo praha :(

dakota14
12. júl 2016

Baby cez aké cestovky ste boli na tej Lefkade sak to skoro nikto nemá mám pokazený kábel od notebooku som len na mobile a dokopy mi nič nenaslo dajte tip na cestovky

anit05
12. júl 2016

@dakota14 my ideme sami autom, ubytko mám cez booking, myslím že české cestovky robia viac Lefkádu ako naše

dakota14
12. júl 2016

@anit05 skusim pozrieť ešte to brno by nebolo ďaleko ale uvidíme možno to bude ak rhodos podľa ceny last minute tešíme sa nevieme sa dočkať ideme až v septembri ešte môžme porozmyslat

bublinkajasminka
12. júl 2016

my sme na lefkade v apartmanoch - prvy krat - doteraz sme vzdy chodili do hotelov a som spokojna 🙂

dakota14
12. júl 2016

@bublinkajasminka mne nevadí ani apartmán nemusíme mať hotel len autom tam nepôjdeme chceme letecky a aspon polpenziou alebo plnú penziu keby sa dalo

lilka1
12. júl 2016

a co tak Chalkidiky? pred 2 tyzdnami sme sa vratili . .. letecky z KE cez Satur, all inclusive, hotel *****, tohtorocna novinka . . . nam sa velmi pacilo, ale neviem porovnat, lebo v Grecku sme boli 1x, ale urcite nie naposledy 🙂

cervikpepik
12. júl 2016

@nelly3 ahoj,ideme do tohto hotele v septembri 1x....boli ste spokojni? 😉

nelly3
12. júl 2016

@cervikpepik
ano, budete, more je hned, animacie su tiez ak mate deticky, ale aj pre dospelych, su tam aj slovenski animatori, bazeny aj so sladkou vodou aj s morskou.

oliverceky
12. júl 2016

@lilka1 Kt.hotel?

mimusa37
12. júl 2016

@lili2015 V akom hoteli si bola?

lili2015
Autor odpoveď zmazal
mimusa37
12. júl 2016

@lili2015 Ahaa, ale to ste mali bez stravy, ci?

mimusa37
12. júl 2016

@lilka1 Naozaj? Ja som vsetko pozrela a bolo to bez stravy, alebo s iných miest. V akom si bola hoteli? Ja by som veľmi chcela ísť na Chalkidiki

cervikpepik
12. júl 2016

@nelly3 strava fajn? 🙂dakujem

lili2015
Autor odpoveď zmazal
mimusa37
13. júl 2016

@lili2015 aha a v akom hoteli si bola?

lili2015
Autor odpoveď zmazal
mimusa37
13. júl 2016

@lili2015 ďakujem, pozriem si to

nelly3
13. júl 2016

@cervikpepik
strava uzasna, na grecko klobuk dole, fakt🙂

mimusa37
13. júl 2016

@lilka1 v akom si bola hoteli?

rebeka33
13. júl 2016

@lili2015 tiež sme to pozerali . Na stravu sú zlé recenzie a vraj sa býva aj v podzemí. Z ke je to len 7noci tak zvažujeme ist z Ba na 12. Je tam kam sa prejsť s deťmi 12dni? Minulý rok sme boli v stene na rbodose. More bez vĺn super pre deti ,ale bola to jediná ulica a tavernami. Ani len ihrisko. No bolo ťažké vecsiu zabaviť. Ďakujem za postrehy z dovci.

tweetinka.co
13. júl 2016

Ahojte, my sme sa dnes vratili z krety. Super bolo. Grecko, ostrovy milujeme a rsdi sa tam vracisme

saska112
14. júl 2016

@rebeka33 toto su nevyhody SK CK...tie izby v prizemi/podzemi. Su lacnejsie a nase cestovky ich veselo skupuju...preto ked vyberam hotel sa pozeram na vsetky mozne fotky ci su tam neni taketo izby a ked tak priplatit si vyhlad na more (bohuzial) ☹

summerlili
14. júl 2016

@tweetinka.co Ahoj. Kde presne v ktorom hoteli si bola ?

tweetinka.co
14. júl 2016

@summerlili dimitrios village, v podszate na plazi, 2 detske bazeny, ihrisko, animacie.. do mesta rethymno cca 2,5km popri promenade, ci bus,taxi.. jedlo uzasne...

summerlili
14. júl 2016

@tweetinka.co Ďakujem 🙂.

lilka1
14. júl 2016

@oliverceky stredisko porto carras hotel meliton - polostrov sithonia

lilka1
14. júl 2016

@mimusa37 porto carras grand resort hotel meliton

cervikpepik
14. júl 2016

@nelly3 vdaka 🙂este som sa chcela opytat,ake pocasie ste vystihli?co sa tyka mora,boli vlny?s akou CK ste isli? 🙂