Risknete ísť tento rok do Grécka?
My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??
cestovatelia a cestovatelky, zvazujeme, ze v septembri poletime na rhodos, konkretne oblast kalithea. aka je to oblast? je tam aj nejake vyzitie okrem rezortu? doteraz sme boli vzdy na dovolenke, kde bola promenada a nejake to centrum s restikami a obchodikmi. ako je to tam? vdaka za kazdu odpoved 🙂
Ahojte dievčatá boli ste niektorá na tejto pláži je to na thassose kde by sa tam dalo čo najbližšie ubytovať nepoznáte nejakú cestovku čo to ponúka sú blízko dve letoviská len ako tam chodiť na pešo je to kus daleko a ubytko som tam priamo nenašla to asi neexistuje ale dáždnikov tam je pozapichovaných dosť veľa ak mi viete dať info budem rada zvažujeme aj tento ostrov ja som tam už raz bola ale netušila som že aj takéto pekné pláže sú tam boli sme v Potose a tam klasika ako more od ostatných dovoleniek najkrajšie ale toto je brutál krásne 😀
huuuha,bola som v Skala Sotiros,a prešla skoro celý malý ostrov no o tomto som netušila,kde to prosím presne je? 🙂 Vypadá to fakt krásne 🙂
@monica8882 je to marble beach blízko pri chrissi amoudi a ja som o tom tiež netušila
@dakota, ahoj kôli tejto pláži sme išli min. rok na Thassos, boli sme autom, najbližšie ubytko je v Chrissi amoudia, alebo inak Skala Panagia na Golden beach, treba si požičať auto , cesta na *Marble beach je značená, trafili sme tam na prvý šup, príp. si prečítaj môj príspevok v skupine Autobusom /autom do Grécka, je to súkr. skupina, požiadaj @221girl o prijatie, nejde mi totiž skopírovať odkaz
Ahojte boli ste niekto v Hotel Mayor Pelekas Monastery?
@summerlili ahoooj z Krety 🙂 Vodu sme mali na izbe balenu len pri príchode. Teraz si chodievame čapovať do fliaš ku plazovemu baru. V restike to nie je dovolené. Pláž pri hoteli je udrziavana ale v mori su dosť veľké kamene, tam nosime topánky do vody. Asi 10-15 min od hotela smer naľavo je lepšie more s prevažne piescitym dňom. Na Santoriny ideme cez miestnu cestovku v Mali i. Chodia každý deň za 110eur, naša CK to ponuka za 166 eur!!! A aj na ostrov Chrissi ideme cez nich- ponúkajú za 35eúr bez obeda alebo cca. 49 € s obedom, hydrotour za 59 bez obeda! Inac je vsetko v pohode a uzivame si to tu.☺☺☺
@karkulka1 ĎAKUJEM, si zlatúšik, že na mňa myslíš. 🙂
Tie fľaše máte odtiaľ alebo ešte z letiska ?
Tú cestovku ste ako našli ? lebo tie cenové rozdiely sú teda dosť veľké :(.
Som rada, že ste spokojní 🙂.
Keď budeš mať čas a chuť, napíš čo a ako strava a bývanie. Ste spokojní ?
Užívaj a oddychuj !
@nelly3 chcela by som sa opytat ,ako ste riesili pitnu vodu?odkial?
@cervikpepik
no kazdy den nam davali na izbu 0,5l flasku vody, my sme mali all inclusive, takze vody sme si furt capovali, pri bazene, pri mori, alko+nealko atd. a raz sme si kupili v markete vonku 6bal. vod obycajnych neperlivych na izbu.
@cervikpepik napríklad na Thassose sme pili normálne z vodovodu to je ževraj ejdiný ostrov kde je pitná voda
Ahojte chceme v auguste grecko aneb taliansko.Ak grecko kde?Pocula som ze Rhodos ufukany za rady dakujem.Samozrejme letecky a all inclusive.🙂
@karkulka1 no my sme boli z chrissi sklamani, teda ziadny biely piesok..inak cela kreta a pobyt uzasny, vodu nam davali balenu normalne v hoteli..hned by somisla nazad 🙂
Moja sesternica chodi kazdy rok tento si veeelmi pochvalovala 🙂
Ja som bola pred 2 týždňami a bolo perfektne 🙂 Síce bolo cítiť tu krízu ale všetko lacné a tí niektorí gréci... čo majú reštiky ani sa nečudujem že majú problémi 😠 leháároš kemping skoro celý deň a vôbec nič ho netrápilo... 😕
@koľko trvá let a kt.hotel?
Ahojte,ozyvam sa z Krety - Hersonissosu,je tu horuuuco,na nebi ani oblacik,este ze pofukuje vetrik,inak by sme sa uvarili... Ceny v obchodoch aj restauraciach super,lacnejsie ako v Chorvatsku,hotel fajn,bazen fajn,jedlo takisto,mame all inclusive,takze aj alko aj nealko napoje neobmedzene od 10hod. do 22hod.More prijemne,su tu pieskove plaze,niekde kamenne platne,jednoznacne najkrajsia plaz je Kokkini Hani s nadhernym pieskom,15 km odtialto.Pozicali sme si aj auto a boli sme aj na juznej Krete pri Libyjskom mori.
@jaja20 aj my sme sa rozhodli nakoniec pre tú krétu uvidíme ešte v septembri aký bude last minute pozerám zatiaľ oblasť Malia tam sa nám páči jeden hotel a Kavros ak ste niekto boli dajte vedieť škoda toho Thassosu tam bola dobrá cena ale kombi doprava takže 27 hodín cesta už nechcem zažiť 😀
Navstivil niekto ostrov kos hotel atlantis ? 🙂
@dakota14 ahoj,my ideme v septembri do Malie-dessole malia beach....snad som to dobre napisala 😉
@cervikpepik to naše ubytko sa volá na M tusim ale nemáme to ešte reserve len to pozeráme chceme ísť last minute od 15.9. približne
@dakota14 my ideme 14.9 🙂 z KE
My sme sa v piatok vratili z Rodos a bolo uzasne, boli sme s 20 mesacnov dcerkou a vsetko zvladla na 1*, hned by som sa tam vratila 🙂
@deniska14 my sa chystame v septembri, maly bude mat 17 mesiacov 🙂 aj let bol ok? a kde ste boli?
boli sme vo Faliraki a leteli sme z Ke, let presne 2 hodky trval a mala je velmi ziva ...letu som sa bala najviac ale uplne super to zvladla,musela byt cely cas na mne priputana, vela pozera z okienka citali sme knizky, ked bola nervozna ze chcela chodit tak som jej dala prsnik 🙂 a 15 minut klud a zabudla na chodenie a poslednych 30 min pozerala Masu na tablete 🙂 a transfer sme mali 13km cize blizucko, Hotel sa volal blue sea annex 🙂 vsetko bolo TOP, zatial najteplesie more v akom som bola aj najcistejsie 🙂
@vymyslena369
Dievcata ktore ste boli v lindoss princess rodos neviete kolko stoji izba za priplatok pri neskorom odlete po checkoute?

@cervikpepik
pocasie oki, ale tam dost fuka, nebolo horuco velmi ako napr. v Turecku, dalo sa na slniecku vydrzat🙂, vlny boli dost velke a isli sme cez CK Ruefa Reisen 😉