icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

oliverceky
23. júl 2016

@katharrina Pláž sa platí? Aký vstup do mora?

summerlili
23. júl 2016

@karkulka1 ĎAKUJEM za podrobné, úplné a kompletné správy ! 🙂 . Tie topánky do vody necháme až tam, tu na SK v NR som našla také, aké mojim nevyhovujú a tie čo chcú, majú len pri mori. Zaplatím tam.
Tá piesková pláž vľavo je ešte súčasťou hotela a teda je tam tiež AI ?
Inak, vy ste sa inak rozhodli chodiť po výletoch.
Ja som si myslela, že ten Knossos a Heraklion je spolu jeden výlet s Hydrotourom a vy ste to mali zvlášť.
Užívaj, vychádza Vám všetko !

katharrina
23. júl 2016

@oliverceky pláž patrila k hotelu, nič sme neplatili. Vstup bol celkom dobrý, aj pre malé deti trochu ďalej od brehu boli väčšie kamene. Treba ale topánky pre deti, lebo piesok na pláži je čierny a dosť horúci.

michala11111
24. júl 2016

My sme sa dnes vrátili z Kréty hotel cactus beach a bolo super 🙂

cacka
24. júl 2016

Boli sme na rodose a odporúčam Pegasus beach hotel, nádherne bolo

danulkaja1
24. júl 2016

@michala11111 v ktorej časti ste boli ubytovaní?my sme sa odtial vrátili pred dvomi týždňami,boli sme velmi spokojní

karkulka1
24. júl 2016

@summerlili ahoj, ten knossos a heraklion je 1 výlet s hydrotourom, najprv sa ide do knossosu a potom do heraklion. Ta najlepšia pláž s pieskovym dnom uz nepatrí do AI ale my sme si nosili so sebou vodu a nejaké ovocie buď z raňajok alebo "olovrantu" a chodili sme normálne do hotela potom na obed. Ale da sa niečo na jedenie kúpiť aj na pláži ak by bolo veľmi treba. Dnes sme mali posledný výlet - ostrov Chrissi, naň určite treba topánky do vody, ináč to nemá zmysel. My sme našťastie mali, ale žiadna cestovka to človeku nepovie. Tí čo ich nemali, boli riadne sklamaní. Ináč krása, nádherné muslicky úžasná farba mora, piesok do biela - ako z katalógu ☺ uz na web do konca dovolenky nepôjdem, tak vám želám dobrý let a krásnu dovolenku. My sme boli spokojní a dobre sme si ju vychutnali.☺☺☺

summerlili
24. júl 2016

@karkulka1 ĎAKUJEM MOC EŠTE RAZ ! SI ÚŽASNÁ !!! 🙂 🙂 🙂

michala11111
24. júl 2016

@danulkaja1 ahoj stalida a super tiez, priamo na rusnej promenade no ked sa zatvorilo okno nebolo vobec nic pocut...

zuzkamark
25. júl 2016

Ahojte. My sme boli na Lefkade - Nikiana - to je jedna krása, čistučké more. Je to tichšie miesto, je tam naozaj kľud a vôbec sme nepostrehli, že by tam boli nejaké nepokoje alebo problémy. Takže vrelo odporúčam, my sme bývali tu, kúsok od pláže to je 🙂 http://hotel.invia.sk/grecko/lefkada/studia-geo...
Blízko Nikiani je väčšie mestečko - Nidri. Kamaráti bývali tu a boli veľmi spokojní. Dokonca pozerám, že teraz tu je mega zľava 🙂 http://hotel.invia.sk/grecko/lefkada/apartmany-...

zuzkamark
25. júl 2016

Ešte som zabudla, že z Lefkády sa dajú robiť výlety na krásne miesta ako Porto Katsiki a Egremni. Patria medzi naj pláže v Európe. To naozaj treba vidieť, ťažko to opísať slovami 🙂

vrds
26. júl 2016

boli ste niekto na Krete, EVA BAY? dufam ze tam niesu imigranti a nejake poplachy okolo nich. dakujem 🙂

katharrina
26. júl 2016

@vrds my sme v nedeľu prišli z Kréty, utečenci žiadny, všade pokoj

dakota14
26. júl 2016

@michala11111 ahoj more bolo aké malia je aká pekná hotel teda vravíš pekný všetko zodpovedalo popisu CK a cez ktorú ste šli ak mi môžeš dať vedieť dakujem

marietuska
26. júl 2016

baby, neviete poradiť nejaké linky,kde tie dovolenky hľadáte ? lebo ako teraz pozerám, mám záujem ísť do grécka tento rok istotne, ako každý rok,ale nedá sa porovnať ponuka aká bola po minulé roky a teraz. takmer nič nie je vo výhodnej cene pre dvoch mladých ľudí,chceme nejakú plnu penziu a južnejšie ostrovy, blizko pláže, ale nič normálne nejde zohnať.
vsetko sa zdá, ze je drahe alebo vybukovane.
pozeram to kazdy den ci na invii, ci na smecku, alebo na travel news a nic. som skutocne dobre nenasla.

dakota14
26. júl 2016

@marietuska daj si cestovnú agentúru karibik

1radula1
26. júl 2016

@marietuska ja keď som pozerala dovolenky asi dva týždne dozadu tak som až nechápala. Takéto ceny aké má teraz španielsko, grécko - to tu nebolo už dávno.

jaja20
26. júl 2016

@1radula1 Mas pravdu,ja som aj vcera pozerala zajazdy od Invie na Kretu,a v auguste su o vyse 100 euro na osobu lacnejsie ako v juli,ked sme si tam kupovali zajazd last minute my... To sa mi este nikdy nestalo,az do konca augusta byvali vzdy ceny priblizne rovnako vysoke,lebo je to najvacsia sezona...Takze treba len dobre popozerat a kazdy si nieco vhodne najde.

krystofkal
26. júl 2016

@jaja20 My sme boli v invii minulý týždeň a povedala nám, že tento rok to vyzerá tak, že ceny pôjdu dolu až v polovici augusta. Pretože vraj sa skôr zájazdy predajú ako stihnú ceny klesnúť.

marietuska
26. júl 2016

@1radula1 tie ceny sú príšerne vysoké.

marietuska
26. júl 2016

je pravda, ze na tej severnej krete tak hrozne fuka a su velikanske vlny ?ako mi hovoria všetci ?a ze voda chladnejšia? kedze fuka ?

tweetinka.co
26. júl 2016

ahojte, my sme chceli ist este raz na dovolenku tento rok (manzelovi dali este volno).. ale tiez ma "dorazaju" ceny... teraz sme boli s Hechterom, napriek medializovanemu problemu - spokojnost.. a chceme ist este raz.. uvidime, ako znizia last minute.. ci sa zadari.

tweetinka.co
26. júl 2016

@marietuska praveze juznejsia cast je fukavejsia.. zaciatkom jula sme boli pri Rethymne 12 dni, z toho cca 3dni fukalo, ale vlny take velke boli aj 7-8 dni.. co bolo dost..

michala11111
26. júl 2016

@dakota14 ahoj sli sme cez firotour a fakt super cestovka, popis presne sedel. Co sa tyka mora tak bolo super, sice fukalo takze boli vlny ale tie boli daleko od brehu, takze mala sa hrala pri brehu kde to bolo v pohode. My sme boli v stalide, zevraj malia je taka hlucna diskoteky a tak....inak je to tam pekne

michala11111
26. júl 2016

A este co sa tyka teploty mora tak super akurat, vobec nie studene ani pre malu

dakota14
27. júl 2016

@michala11111 stalida je súčasťou malie nie? alebo sú pri sebe sak mapu ale dik ten hotel je pekný len firo ho má draho kukam cez agentúry tam by bola cena fajn ale len na 8 dni

michala11111
27. júl 2016

@dakota14 stalida je pri Málii sú kúsok od seba 20min. chôdzou a sú spojené promenádou 🙂 Neviem aké sú ceny inde ja som už po zlých skúsenostiach iné agentúry neskúšala, chcela som ísť cez overenú, nakoľko sa nám už stalo že na letisku nám volali že nám zmenili nie len hotel ale celú destináciu a dovolenka bola tým pádom nanič 😢

dakota14
27. júl 2016

@michala11111 pozerám tam aj ten hotel admiral tsilivi na zakynthose to je ostrov na ktorý máme zálusk ako prvý ale kvôli cenám sme zpreferovali radšej krétu a firo má na ten ostrov dobrú cenu len ked človek číta tie recenzie nevie čomu má naozaj veriť boli ste niekto v tomto hoteli v blízkej dobe tohto roka sú tam dátumy z júla tohto roka ale tak všeličo tam popísali ale cena by nás na dvoch vyšla do 1000 eur s all inclusive na 8 dní čo celkom vyhovuje no uvidíme koncom augusta či aj tie drahšie nebudú lepšie ceny a ked nie tak tento by som brala aj ked len na osem dní ale zakyntos je môj sen 🙂

sandokanka36
27. júl 2016

@marietuska je to pravda ze na krete je trosku chladnejsie a tam fuka. Boli sme tam dva roky dozadu, takze viem. Veceri tam boli naozaj dost chladne