icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

saska112
1. aug 2016

@lucyliu este bol celkom pekny hotem memphis beach stali sme pri nom...

rumcas
1. aug 2016

@saska112 Grécko ma neoslovilo, keby ešte Taliansko.

dakota14
1. aug 2016

@saska112 a ako sa ti páčilo faliraki nám sa tento memphis beach páči v prípade že by sme šli na rhodos nevieme sa stále rozhodnúť či kréta rhodos alebo zakynthos 😀

lucyliu
1. aug 2016

@rumcas a kde konkretne v grecku si bol a neoslovilo ta to?

lucyliu
1. aug 2016

@saska112 ten vyzera dobre, ale uz mi nenaslo volne ziadne rodinne izby alebo apartmany, ale skusim este cez ine cestovky, toto som len tak narychlo.

cipsinka
1. aug 2016

Peloponez bol niekto?? My odlietame uz o dva dni 🙂 😎

bocjanka
1. aug 2016

@cipsinka my sme boli, dávala som aj info

petrulamisiak
1. aug 2016

My sme boli na Korfu a bolo skvele..nevieme si to vynachvalit

bocjanka
1. aug 2016

@petrulamisiak aký hotel prosím?

petrulamisiak
1. aug 2016

@bocjanka daphnila bay thalasso

majkacoke
1. aug 2016

@lucyliu my sme boli davnejsie, ale pre mna je Peloponez naj ostrov Grecka. Mne sa velmi pacilo-nadherne plaze. Boli sme v Aldemar olympian village😉 Vy kam idete?

majkacoke
1. aug 2016

@majkacoke pardon predosla odpoved patrila pre @cipsinka🙂

tigri
1. aug 2016

Rhodod Faliraki Pegasos je dobry hotel...boli 2 roky za sebou

lenka1199
2. aug 2016

@saska112 cez aku cestovku ste isli?ja to.pozeram uz teraz hoci by sme usli az o rok.len nech viem.kolkko mam nasetrit

rainbow1
2. aug 2016

ahojte 😉 , v nedeľu sme sa vrátili zo super dovolenky na Sarti, Chalkidiki, boli sme s Hechterom a všetko bolo úplne v poriadku, žiadni utečenci, krásne slnečné počasie, nádherné, čisté a teplé more, výborné jedlo a úžasní ľudia - niet viac čo dodať 😵

dynnora
2. aug 2016

My sme sa vrátili v nedeľu z Kréty a tiež odporúčam 🙂 ...perfektná dovolenka a tiež sme boli s Hechterom 🙂 ....vôbec sa nie je čoho báť 🙂 ...dovolenku sme si užili, počasie na 1*, prostredie krásne, ľudia priateľskí, more teplučké 27 stupňov 🙂 ...určite odporúčam všetkými desiatimi ;)

cipsinka
2. aug 2016

Dievcata zajtra odchadzame na Peloponez da sa vycestovat aj na obciansky???

dynnora
2. aug 2016

@cipsinka Na Krétu som šla na občiansky 🙂 tak si myslím, že aj na Peloponéz to stačí.....nezisťovali ste si to v cestovke?

cipsinka
2. aug 2016

@dynnora minuly rok na Rhodose som tiez sla na obciansky len teraz balim doklady a podobne tak ma to len napadlo,ze ty brdo lebo pas ma este na meno za slobodna 😨 😨

bocjanka
2. aug 2016

@cipsinka áno my sme tiež išli na občiansky na Peloponéz

cipsinka
2. aug 2016

@bocjanka uff dakujem,pasy som dvakrat kontrolovala a normalne az teraz som si vsimla to priezvisko 🤐 🤐 🤐 🤐

bocjanka
2. aug 2016

@cipsinka aký hotel ste si nakoniec vybrali?

cipsinka
2. aug 2016

@bocjanka kalogria 😉 ten novy komplex,nic ine inak nebolo v ponuke a aj Kalogria na poslednu chvilu to boli uz len posledne dve izby volne,noo hlavna sezona akurat.

bocjanka
2. aug 2016

@cipsinka tak si to užite, nezabudnite si repelent 🙂

cipsinka
2. aug 2016

@bocjanka aj biolit aj repelent mame 😀 zas co tam boli znamy vraveli,ze vobec to nebolo take hrozne,ze iba podvecer trosku inak vobec 🙂 mame chatu tak sme zvyknuti na invazie komarov 😀

saska112
2. aug 2016

@lenka1199 cez firotour 😉

bocjanka
2. aug 2016

@cipsinka ja som mala asi 5 štípancov, ale riadne mi to napuchlo. Oni lietajú len ráno a večer, ale keď si človek chce večer posedieť, tak boli riadne otravné. Ešte dostať taký sprej na nábytok, stoličky a pod. rozmýšľala som nad ním, ale nakoniec by sa bol zišiel. Aj v izbe sme ich mali, sú tam síce sieťky, ale stejne sa tam potvory nakoniec dostali ani neviem ako.

dynnora
2. aug 2016

@cipsinka tak napríklad ja som tam žiadne komáre nevidela 😀 ...každý tu písal o repelente a komároch a my sme s tým nemali žiadny problém 🙂 a to sme mali v noci aj pootvorený balkón a nič, žiadne komáre 🙂

cipsinka
2. aug 2016

@dynnora no povedalo mi to viacej ludi 😉 😉 😉 boli ste v Kalogrii?? Ak ano kedy ste boli??

dynnora
2. aug 2016

@cipsinka jaj, vy pisete o Peloponeze...ja o Krete, pardon 🙂