icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

cipsinka
2. aug 2016

@dynnora neva 😀 ved uvidime sme prichystani kdyby neco 😉 😉 😉

stanka33
2. aug 2016

Baby Mesta... lythos beach boli ste niekto????

zuzkamark
2. aug 2016

Inak na Lefkade mate jednu z top10 plazi v Europe:
Porto katsiki:
https://www.flickr.com/search/?text=porto katsiki
Dalsia pekna:
https://www.flickr.com/search/?text=egremni
Ubytko sme mali cez inviu:
http://goo.gl/6EprqZ

anit05
2. aug 2016

@zuzkamark ale pozor Egremni aGialo po jesennom zemetrasení sú prístupné iba výletnými loďkami, ale keď som videla toľkú masu ľudí na tej lodi, ufff

monica8882
3. aug 2016

Prosím aké mate odletové a príletové časy do Grécka??Mne dnes prišli pokyny,takýto zlý čas sme ešte nemali,ako tento rok..Príchod Grécko-Rhodos-22.05,takže ubytovaní na mieste cca o pol noci,normálne zúrim,že 1 den mínus 😠 😠 😠

robodracica
3. aug 2016

@monica8882 My sme sa v prvý den ubytovali okolo 16.00 a v posledný deň sme odchádzali ráno o 5.30... takže na prd... 😠

tweetinka.co
3. aug 2016

@monica8882 my sme mali odlet z Ba 4.30. Odlet z heraklionu 15.15. Okrem prebdenej noci, celkom fajn.
Chceli sme ist edte na jednu dovolenku 8/7, ale odlet z ba bol o 20tej, cize do hotela po polnoci, a odlet bol 00.30... cize o jeden den aj noc skratene..

cervikpepik
4. aug 2016

@monica8882 ahoj ides z KE letiska na Rodos?na 18 40?

monica8882
4. aug 2016

ideme z BA-18.35,prečo? 😉

dakota14
5. aug 2016

baby dávajte si pozor na ten hechter ak nechcete prísť o peniaze už ich činnosť prevzala zahraničná cestovná spoločnosť a na slovensku vykonávajú už činnosť iba ako agentúra si myslím že sú pred úpadkom nezdá sa vám peniaze vám nevrátia za tie ceny za aké cez nich chodíte ja by som asi zinfarktovala keby cestovka vyhlási krach a ja som dala za dovolenku 2000 eur a nikto mi ich nenahradí kedže nemajú poistenie proti úpadku len také dnešné ranné zamyslenie ja by som si to rozmyslela 😒 cez koho si kúpim zájazd

dynnora
5. aug 2016

My sme boli cez hechter, v nedeľu sme sa vrátili a všetko bolo v úplnom poriadku. Vôbec sme sa ničoho nebáli. Médiá to veľmi nafukujú. A aj keď je teraz už iba ako agentúra, píšu, že všetky dovolenky budú riadne vybavené a nie je sa čoho báť 🙂 ....my sme boli veľmi spokojní

dakota14
5. aug 2016

@dynnora napísať môžu a zajtra vyhlásia krach tak tí čo majú od nich kúpené budú mať hlavy v smútku buď rada že máš dovolenku za sebou poznám takého známeho čo si kúpil dovolenku cez cestovku minulý rok alebo dva dozadu a nešli lebo krachla už neviem ktorá to bola a penazí sa domáhali či ich vôbec dostali späť to už neviem takže ja by som sa bála nehovorím že to je 100% pravda ale ja by som túto cestovku obišla tento rok aj my sme cez nich boli už na dovolenke pár rokov dozadu a všetko bolo ok dokonca aj tento rok sme uvažovali ale ked sa o nich toto píše človek si celý rok zarába na to aby si išiel v lete dakde oddýchnúť a fakt ako by ma piclo keby nikam nejdem a peniaze len tak vyhodené do vzduchu 😢

jelus
5. aug 2016

Tiez sme boli cez Hechter na dovolenke tento rok,uplne bez problemov. Ak si pamatate na cestovku Medina,ktora skrachovala pred par rokmi-spominala sa niekedy v mediach,ze ide skrachovat,ze si mame na nu davat pozor a podobne?Nie! Jednoducho od vecera do rana vyhlasila upadok. A to bola dobra cestovka,ktora predavala zajazdy. My nevieme co sa deje v zakulisi aj ostatnych cestoviek a problemy ("vyssie zaujmy") moze mat podla mna ktorakolvek z nich. Nielen medializovany Hechter.

dakota14
5. aug 2016

@jelus máš pravdu môže to byť hociktorá cestovka ale ked sa to dostane takto na svetlo už cez média tak vždy príde úpadok v ten rok padli aspoň tri čo si pamätám ja som len chcela upozorniť baby že ozaj nie je to za lacný peniaz alebo kúpiť ale chcela by som vidieť od nich zmluvy či majú čo si myslím že nie takže uvidíme ako sa to vyvinie som zvedavá

lenka1199
7. aug 2016

@saska112 nedala by si nejake fotky plaze,hotela?

summerlili
7. aug 2016

Včera večer sme sa vrátili z Kréty - časť Malia - hotel Carolina Mare. Ak tam niekto plánuje ísť alebo ide, napíšte, kľudne, odpoviem 🙂.
Inak, všetko okej a úplne super sme si to užili 🙂.

sobicatko
7. aug 2016

No ja pridam postreh z Greece...pre nas sklamanie...celkovo tam panuje dementalita naroda, lenivost a spinavost...:( takze Grecko uz nie 🙂

monica8882
8. aug 2016

@sobicatko no v Grécku som bola už viac krát a skoro každý rok sa tam vraciam práve pre ich pohostinnosť,mentalitu a zvyky...Takže toto podla môjho názoru nie je na mieste.Možno ste natrafili práve na pravý opak,všade sa nájdu výnimky,no určite to v Grécku nie je bežné,práve naopak,takže tolko k môjmu názoru,práve pre toto všetko a ešte aj iné ja Grécko milujem a ideme aj tento rok zas 🙂

dynnora
8. aug 2016

@sobicatko a kde presne ste boli? Pretože taktiež som bola tento rok v Grécku, konkrétne na Kréte, ale s týmto som sa vôbec nestretla. Ľudia boli priateľskí, každý jeden občan vedel výborne po anglicky, či už to bol mladý človek, alebo 50 ročný predavač. Každý deň nám upratovali izbu, všade čisto, čašníci milí, vždy usmievaví a zábavní. Prostredie na 1* a určite sa tam ešte vrátim. Grécko je proste srdcovka 🙂

tweetinka.co
8. aug 2016

@sobicatko my sme boli najmenej 10x v grecku, aj pevnina, aj ostrovy.. v jednoduchsich ubytovaniach si treba zvyknut na tu ich kanalizaciu, inak vsetko uplne v pohode. Aspon nase skusenosti.

saska112
8. aug 2016
zuzkamark
9. aug 2016

Ahojte. Baby dnes som nasla tiez super akciu, treba pozriet 🙂 ja jej davam velky like 🙂
http://hotel.invia.sk/grecko/rhodos/evi/tour-66...

mszv
9. aug 2016

Baby a nejaké tipy pre päťčlennú rodinu nemáte? Chceli by sme do hotela aj so stravou, ale všade len 2+2 a dve izby sú už príliš drahé ☹

monica8882
9. aug 2016

@mszv fuuha,no s týmto sme mávali problém aj my,pokiaľ išla s nami moja mamina,my sme štyria a ona bola piata,takže vždy sme museli brať 2 izby a teda dosť sa to predražilo...Jedine minulý rok v Turecku nám dali takú rodinnú izbu s dvomi miestnosťami pre 5 osôb..väčšinou všade je s tým problém ☹

given
9. aug 2016

My sme boli teraz na krete v kavros beach a mali sme izbu pre 5 osob. A boli sme len traja, takže kooopec miesta sme mali. Celkovo su tam dost velke izby, moji rodicia mali klasicku dvojpostelovu a dalo sa tam tancovat.

zuzizu2
9. aug 2016

@given a cenovo to ako vychadza?? ci tak ako vzdy?? lebo som uz aj pocula ze po tej krize a neviem com vsetkom ze to tam nic nestoji.. alebo to je podla toho aky rezort??

given
9. aug 2016

Platili sme 740eur za dospelu osobu na 9 nocí, bolo v tom všetko (nič sa nedoplácalo ani lehátka/slnečníky/klíma). Dieťa 300eur. Pláž tam je super, aj more. Čo by sa im dalo vytknúť je strava, každý deň dookola tie isté jedlá, málo ovocia, dezertov. Boli sme zvyknutí na turecké all inclusive a to grécke ma teda dosť sklamalo. Ale v nejakom drahšom resorte je to snáď lepšie... Ten Kavros je asi 100km od letiska smerom na západ (medzi Rethymno a Chania).

yidaky
10. aug 2016

@lenka1199 Ahoj, my sme sa dnes v noci vrátili...ak chceš nejaké info, tak sa kľudne pýtaj, ak je to ešte aktuálne 😉

lenka1199
10. aug 2016

@yidaky ahoj je.tak ci ste boli spokojy,ci mali deti co robit,kolko trval let a transfer

ajkalc
10. aug 2016

My tento rok Zakynthos. Bez cestovky. Mali sme pozicane auto a celych 15 dni sme brazdili ostrov. Kazdy den ine miesto, ina plaz. A nasli sme aj take, kde sme boli uuuuplne sami. Nadherne.