icon

Šibeník - Solaris, Chorvátsko

adaadela
8. jún 2015

Ahojte tento rok sa chystáme koncom augusta na dovolenku do Solarisu. Budeme cestovať autom s malou má 3 a pol roka. 🙂 Kedy je lepšie cestovať, keď príchod na hotel je až od 15.00 hod. 😢 😢 Uvažovala som isť nad ránom okolo 4.00 hod. Alebo v noci.
Kde sa tam všade oplatí ísť pozrieť, privítam všetky typy na výlety a okolité prechádzky. 😎 Aj pláže v Solarise a Šibeníku. 😉 🙂

Strana
z2
mirka414
12. feb 2016

Ahoj dievcata moja dcerka ma prazdniny od 1.10-15.10 ake je vtedy počasie v Šibeniku? Da sa este kúpať v mori?

sssilvia
12. feb 2016

Ahoj, tažko povedat... záleží, aké bude tohtoročné leto.... ak tak ako bolo minulé, je velká pravdepodobnost, že by sa ešte dalo kúpat... ale radšej by som zvažovala aj možnost ak nebude priaznivé počasie, ako využijete volný čas 🙂 možností je v okolí síce vela, ale klasická letná dovolenka tam pripadá na letné mesiace 🙂

baumka
13. feb 2016

@mirka414 My sme boli v Solarise uprostred leta a voda nám bola aj vtedy studená. Ja som napríklad do vody vôbec doobeda nevliezla,len poobede,chodili sme skôr do krytého bazéna,hoci sme tam prišli kvôli moru. Areál je pekný,ten to aspoň vynahradil.

mirka414
15. feb 2016

@baumka je treba do Chorvatska aj pas alebo stači preukaz?

sssilvia
15. feb 2016

stačí občiansky, pri detom pasy treba 🙂

mirka414
15. feb 2016

@baumka na ako dlho ste boli?

baumka
15. feb 2016

@mirka414 my sme tam boli už dávnejšie a bolo to asi na 10 dní,šli sme autobusom.Myslím,že sme vtedy išli cez SAtur. Mali sme polpenziu,strava nám chutila,pre rodiny s deťmi je to na Chorvátsko celkom veľké a pekné stredisko.

zuzana316
30. apr 2016

@nuna1 Ahoj prosím ťa a boli ste spokojní s ubytovaním NIKO?

jajo1
21. jún 2016

@sssilvia, príp. iné dievčaťá, prosím, mám na vás otázočku - plánujeme navštíviť rezort solaris beach a nie je mi celkom jasné, či sa môžem po celom rezorte pohybovať bez ohľadu, kde budeme ubytovaní - uvažujeme nad mobilnými domčekmi, môžem sa pohybovať po celom areáli, zložiť sa na hociktorom úseku pláže, príp. vojsť do hociktorého bazéna? Alebo je presne vymedzené, že v tom a v tom bazéne sa môžem kúpať len vtedy, keď som ubytovaná v príslušnom hoteli, ktorému ten bazén patrí?
Alebo by ste na základe vlastných skúseností odporučili skôr niektorý z hotelov? Ideme 2 dospelí a 2 veľké deti (11 a 15 rokov)?
Príp. máte iné postrehy o tomto rezorte? Vopred vďaka za odpovede.

nuna1
21. jún 2016

@jajo1 mozte sa volne pohybovat po celom rezorte, kludne sa kupat hocikde.. 😉 My sme boli v jednom z hotelov, ale myslim si ze ten mobilny domcek je tiez dobra volba 😉

sssilvia
22. jún 2016

@jajo1 po rezorte sa možeš pohybovat ako len chceš, sú tam 2 verejné bazény, a každý hotel má ešte svoj hotelový bazén, do ktorých sme ale nevstupovali... inak všetky služby možeš navštevovat ako len chceš... tiež sme bývali v mobilných domoch, a nemalo to chybu 😉 rezort má aj nekonečnú 5 km pláž, takže fakt je to obrovské.. a hned vedla je aquapark, ktorý je platený, ale tiež stojí za návštevu... ceny v rezorte sú vyššie, ale je tam fakt všetko, ale aj do mesta je len 5 km, tam sa dá aj lacno najest, aj nakúpit, už každý podla svojich možností. Ak by ta ešte niečo zaujímalo, napíš 🙂

jajo1
22. jún 2016

@nuna1
@sssilvia dievčatá, veľká vďaka za odpovede, takže je rozhodnuté a objednávam mobilný dom, už sa len dočkať, kým tam pôjdeme ....

sssilvia
22. jún 2016

@jajo1 Dobrá volba 🙂 my sme na tohtoročnú dovolenku objednávali tiež ubytovanie tohto typu 🙂 chlapi nechceli o hoteli ani počut 😀 tak si to hlavne užite 🙂

decuso
11. mar 2017

Kolko je vstup do solaris aquaparku?

maykaaa1122
11. mar 2017

My sme boli minuly rok, bolo super. Boli sme ubytovani v hoteli Jure.

mirka414
11. mar 2017

Ahoj dievčatá čo hovoríte na Chorvátsko v októbri ? Myslím prvý týždeň na začiatku .

mamicka1313
11. mar 2017

Ahojte. Ja som tiež mama, ale my žijeme v Nemecku. Pracujem tu pre nemeckú cestovku (www.ullmann-reisen.cz), môžete sa mi ozvať, môžem vám vyhľadať hocijakú dovolenku, máme ponuky do celého sveta s akoukoľvek dopravou (aj vlastnou) a sme experti na plavby loďami. 🙂 Možete sa mi ozvať, napísať vaše požiadavky a ja vám nezáväzne pošlem ponuku.
Peknú sobotu prajem. Zuzana

Strana
z2