Šibeník - Solaris, Chorvátsko
Ahojte tento rok sa chystáme koncom augusta na dovolenku do Solarisu. Budeme cestovať autom s malou má 3 a pol roka. 🙂 Kedy je lepšie cestovať, keď príchod na hotel je až od 15.00 hod. 😢 😢 Uvažovala som isť nad ránom okolo 4.00 hod. Alebo v noci.
Kde sa tam všade oplatí ísť pozrieť, privítam všetky typy na výlety a okolité prechádzky. 😎 Aj pláže v Solarise a Šibeníku. 😉 🙂
Ahoj, tažko povedat... záleží, aké bude tohtoročné leto.... ak tak ako bolo minulé, je velká pravdepodobnost, že by sa ešte dalo kúpat... ale radšej by som zvažovala aj možnost ak nebude priaznivé počasie, ako využijete volný čas 🙂 možností je v okolí síce vela, ale klasická letná dovolenka tam pripadá na letné mesiace 🙂
stačí občiansky, pri detom pasy treba 🙂
@sssilvia, príp. iné dievčaťá, prosím, mám na vás otázočku - plánujeme navštíviť rezort solaris beach a nie je mi celkom jasné, či sa môžem po celom rezorte pohybovať bez ohľadu, kde budeme ubytovaní - uvažujeme nad mobilnými domčekmi, môžem sa pohybovať po celom areáli, zložiť sa na hociktorom úseku pláže, príp. vojsť do hociktorého bazéna? Alebo je presne vymedzené, že v tom a v tom bazéne sa môžem kúpať len vtedy, keď som ubytovaná v príslušnom hoteli, ktorému ten bazén patrí?
Alebo by ste na základe vlastných skúseností odporučili skôr niektorý z hotelov? Ideme 2 dospelí a 2 veľké deti (11 a 15 rokov)?
Príp. máte iné postrehy o tomto rezorte? Vopred vďaka za odpovede.
@jajo1 po rezorte sa možeš pohybovat ako len chceš, sú tam 2 verejné bazény, a každý hotel má ešte svoj hotelový bazén, do ktorých sme ale nevstupovali... inak všetky služby možeš navštevovat ako len chceš... tiež sme bývali v mobilných domoch, a nemalo to chybu 😉 rezort má aj nekonečnú 5 km pláž, takže fakt je to obrovské.. a hned vedla je aquapark, ktorý je platený, ale tiež stojí za návštevu... ceny v rezorte sú vyššie, ale je tam fakt všetko, ale aj do mesta je len 5 km, tam sa dá aj lacno najest, aj nakúpit, už každý podla svojich možností. Ak by ta ešte niečo zaujímalo, napíš 🙂
Kolko je vstup do solaris aquaparku?
My sme boli minuly rok, bolo super. Boli sme ubytovani v hoteli Jure.
Ahojte. Ja som tiež mama, ale my žijeme v Nemecku. Pracujem tu pre nemeckú cestovku (www.ullmann-reisen.cz), môžete sa mi ozvať, môžem vám vyhľadať hocijakú dovolenku, máme ponuky do celého sveta s akoukoľvek dopravou (aj vlastnou) a sme experti na plavby loďami. 🙂 Možete sa mi ozvať, napísať vaše požiadavky a ja vám nezáväzne pošlem ponuku.
Peknú sobotu prajem. Zuzana

Ahoj dievcata moja dcerka ma prazdniny od 1.10-15.10 ake je vtedy počasie v Šibeniku? Da sa este kúpať v mori?