icon

Skúsenosti s Tenerife v januári

17. sep 2025

Máte skúsenosť s Tenerife v januári?

autor
17. sep 2025

@anonym_autor dá sa normálne kúpať? Bazény fungujú normálne?

anonym_ff6140
17. sep 2025

Kúpali sme sa v oceáne a ten je chladnejší ako vyhrievané bazény v rezortoch.

elzus
17. sep 2025

@anonym_autor ano bolo prijemne cez den, podvečer uz tak na tenší sveter mikinu. V oceáne sa dalo stat kvázi lebo tam su také vlny, ze plávať sa nedalo. Voda studená ale dalo sa zvyknúť. Pre mna bola.voda teplejšie.v oceáne ako v ich vyhrievanom bazéne.

anonym_ff6140
17. sep 2025

@elzus vlny zvyknú byť na východnom pobreží, bola si na tej strane? My sme chodili na južné pobrežie tam neboli také vlny.

elzus
17. sep 2025
@anonym_ff6140

@elzus vlny zvyknú byť na východnom pobreží, bola si na tej strane? My sme chodili na južné pobrežie tam neboli také vlny.

@anonym_ff6140 boli sme dole na juhu Playa de la Americas.

melanta
17. sep 2025

Sme každý rok Vianoce aj Silvester na Tenerife, máme tam nehnuteľnost. Môj muž sa so svojím synom kúpu, ja v mori ani náhodou, vida je fakt studená. Tenerife je úžasné, ale čo sa týka kúpania, tak v zime jedine ak máš rada fakt studenú vodu a nevadí ti ak vyjdeš z tej studenej vody a bude len 23° a vietor.

betulinka1
17. sep 2025

@anonym_autor zalezi ci ma kupanie alebo spoznávanie ostrova. Na kupanie za mna nie ale na spoznávanie ostrova a aj na turistiku super.

kiki68
17. sep 2025

My sme boli v marci a kupanie eee, tiez oblast Playa del Americas. Bolo okolo 23-25 stupnov, slnecno a na plazi veterno.

melanta
18. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dá sa normálne kúpať? Bazény fungujú normálne?

@anonym_autor ešte doplním - bazény má väčšina ak nie všetky hotelové komplexy vyhrievané. My si vyhrievame bazén tiež, ale nekúpem sa ani tam. Darmo je voda teplá, ak má vzduch 23° a fúka vietor. Na druhej strane, ale odporúčam vám Tenerife a kľudne v zime, ak ste aktívni, budete tam mať čo robíť 2 týždne každý jeden deň. Okrem atrakcií ako Siampark, Loro park, Jungle park, golfu, máte tam množstvo zaujímavých miest na turistiku a bike, sopku (výstup na úplný vrchol je potrebné registrovať online aspoň 2 mesiace vopred), Masca, Parque Rural de Anaga, samozrejme hlavné mesto, množstvo pláží a dediniek. Môžete skúsiť surfovanie, výlet ľoďou s pozorovaním veľrýb. Je tam čo robiť aj celý mesiac, ak ste aktívni aj inak ako ležaním pri vode.

hopsas
18. sep 2025

@anonym_autor my sme boli pcas vianoc a bolo super počasie výborne, chodila som v tričku, večer svetrík a muž sa aj kúpal, na mňa bol ale atlantik chladný

petrii123
18. sep 2025

@anonym_autor áno, mám tohtoročnú skúsenosť. Celý január som tam bola, šortky, tričko a sandále po celý čas. Je pravda, že chodím dole na juh ostrova, kde je oveľa teplejšie ako hore na severe