Stan a bezpečnosť
Ahojte. Mám takú blbú otázku. Ideme stanovať, stan ešte iba budem kupovať. Chcela by som sa spýtať ako je to s bezpečnosťou. Vpredu je iba obyčajný zips? T.j. kým ja v noci spím zvonka ktokoľvek môže ten zips otvoriť?
Ved tie bezce maju okruhle vnutro a da sa cez to pretiahnut maly zamok... my to tak robime... beriem synove lanko na zapinanie kolobezky a to stiahnem zvnutra, nikto sa tam nedostane... a netreba kluc, lebo je tam ciselna kombinacia...
Baby, a to kam chodite stanovat, ze sa musite aj v stane zamykat? My chodime pravidelne, ale teda nikdy sme sa nezamykali, a hlavne som nikdy necitila tu potrebu. 🙂
Ci sa to stava, ze vam zo stanu zmiznu veci?
@veselo_neveselo my chodime kade-tade, ale ziadne samotky, vzdy normalne kemp, vela ludi...tak ano zamykam... hlavne na noc, ja som posero, nepotrebujem, aby niektore dieta nadranom "zdrhlo" von bez mojho vedomia a boh vie co sa stane...radsej nech mi zamrnci pri dverach, ze to otvorit nevie a ja pojdem cikat s nim...
Ked by sa ti tam naozaj chceli dostat, tak rozrezu plachtu. Ostry noz to zvladne potichu. Tichsie ako otvaranie zipsu.
@moonlight1210 to si tiez inak myslim, ako ochrana proti kradnutiu to nebude... mne ide vyslovene o to, aby mi v noci neusli nepozorovane mini lidi 😂
@anjelicek26 to ano. Ak je to kvoli detom, aby nevysli v noci cikat, a potom sa nevedeli vratit (najst spravny stan) a vystrasene sa tulali po okoli, tak to pomoze.
@anjelicek26 alebo by si rano nasla o jedno dieta v stane viac😂
To fakt si zamykate stany???? 😂😂😂👍
@veselo_neveselo skor ide psychicky pocit, ze som v bezpeci🙂
@pragmaticka tak ja ano, ja som paranoidna, u nas v nemecku posledne roky preletelo par pedofilnych skandalov prave - s kempov .. to s hlavy len tak nevymazes, a ked si prestavim, ze sa mi 6-7 rocna dcerka bude nad ranom motat kvoli cikaniu medzi cudzimi stanmi, kym sa dostane na toaletu (a aj tam bude sama) mi nahana strach... radsej takto, ako to lutovat...
@anjelicek26 veru, tiež som na túto tému videla filmy o kempoch, a aj film podľa skutočnej udalosti, kedy zmizlo dievčatko práve z kempu, kde sa rodinka skamarátila s tiež kempujúcou rodinou, ej...... 😟
Ten párik, čo uniesol dievčatko, kempoval v karavane.
Ale nestrašme. Ono, ja by som sa tiež skôr iba obávala ako ty toho chodenia detí na toaletu, plus že detská zvedavosť a prípadne taký trochu strach, že čo ak by som sa vôbec nezobudila, keby deti ráno opustia stan. Že by odišli naozaj potichu vrámci nerozvážneho dobrodružstva, že veď pssst, poďme na prieskum okolia. Veru. ☺️
My ideme do kempu do Chorvátska, 2 ženy + dieťa. Tiež to potrebujem pre "nočný" kľud aby som vedela zaspať

My sme davali maly zamok 🙂 (cez ti bezce), dlho som uz nebola, neviem presne ako, ale nik to nevedel otvorit, len my s klucikom 🙂