icon

Stojí letecká dovolenka all inclusive za investíciu?

10. júl 2025

ahojte, neviem kam to napísať a ani aký nadpis diskusie dať 😂 nikdy sme neboli letecky na dovolenke, my chodievame autom a so stanom a skôr dobrodružnejšie. Tento rok sme mali autonehodu a rozhodli sme sa že poďme prvý x si užiť niečo také typu all inclusive, ísť niekam letecky do resortu na týždeň s deťmi a oddýchnuť si. Peniaze na to sme si odložili, chceme last minute september. A kameň úrazu. Čím ďalej tým viac mi ide hlavou. Toooľko peňazí odíde za ten týždeň. Za tú sumu by sme mali altánok hotový skôr, mohla by som si doriešiť kuchyňu. A zároveň túžime po oddychu ale bojím sa ze budeme sklamaní. Stoji to za tie peniaze? 😂 snáď chápete moje pocity 😂 a ešte strachy že tam deti ochorejú a bude po dovolenke 🙈 och

katrin21
11. júl 2025

Tak je to uplne iny typ divolenky ale urcite fajn aj v rezorte. Ako dobrodruzny mozete ist 1 den na vylet, ale rataj s tym v rozpocte. S detmi pozri Turecko,alebo Grecko... za mna su to skvele dovolenky...ja zas do stanu by som nesla,uz mam svoj vek a chcem sa vyspat inak,nez niekde medzi mravcami,ucholakmi a v dnesnych dobach dazdov a zaplav je to vacsie riziko a rezort...apropos, chodime na dovolenky 18 rokov, starsie dcery ,teraz s mladsou, jakziv sme neochoreli.

aurora33
11. júl 2025
@nyusika

@aurora33 v hoteli Kaskady ma pri presune zo sauny do oddychovej miestnosti ma takmer behom predbehla taka tetusa, skoro od dveri hodila osusku na jedno z tisic volnych lehatok 😀 😀

takze ani to tu nechyba 😀

@nyusika 😀😀😀

biba_18
11. júl 2025

ja teraz rozmýšľam keď ja som sa piekla pri bazéne a obžierala som sa ... ako som ja k tým zážitkom prišla? aj som sa potápala na koralovom útese, aj s delfínmi som plávala, aj pyramídy som videla, koridu, aj alhambru mám prejdenú, knossos, niekoľko koloseí, trhy mám prejdené, mestečká v okolí ... výhoda AI je v tom, že sa fakt ale fakt nemusíte celý deň rozhodovať čo a kde a ako a za čo - jediná starosť je či si rybu dám na obed alebo večeru alebo či si večer dáme drink pri pláži alebo na terase ...

aurora33
11. júl 2025
@biba_18

ja teraz rozmýšľam keď ja som sa piekla pri bazéne a obžierala som sa ... ako som ja k tým zážitkom prišla? aj som sa potápala na koralovom útese, aj s delfínmi som plávala, aj pyramídy som videla, koridu, aj alhambru mám prejdenú, knossos, niekoľko koloseí, trhy mám prejdené, mestečká v okolí ... výhoda AI je v tom, že sa fakt ale fakt nemusíte celý deň rozhodovať čo a kde a ako a za čo - jediná starosť je či si rybu dám na obed alebo večeru alebo či si večer dáme drink pri pláži alebo na terase ...

@biba_18 co sa rozprávam s ľuďmi, tak najviac tieto dovolenky odsudzujú tí, ktorí tam ešte neboli. Ale opakujem, každého vec. Len ja by som si nedovolila negatívne komentovat niečo s cim nemám osobnú skúsenosť .

heleninamama
11. júl 2025

Akurát som s deťmi v jednom takomto rezorte. Celé dni len jeme, plávame v mori a v bazénoch, oddychujeme a spíme. Nemám žiadny záujem v tomto teple niekam chodiť, niečo si pozerať... popritom ešte nakupovať jedlo v obchodoch, chodiť po reštauráciách mimo rezort, nedajbože, niečo chystať, variť a potom upratovať. Proste, je to totálny reset, oddych bez straty času a ešte aj ušetrím, keďže my radi a veľa jeme a to, čo tu niektoré píšu, že na dovolenke zjedia, by nám určite nestačilo. Vďakabohu za rezorty all inclusive.

biba_18
11. júl 2025
@aurora33

@biba_18 co sa rozprávam s ľuďmi, tak najviac tieto dovolenky odsudzujú tí, ktorí tam ešte neboli. Ale opakujem, každého vec. Len ja by som si nedovolila negatívne komentovat niečo s cim nemám osobnú skúsenosť .

@aurora33 a s tým obžerstvom - my s mužom jeme celý rok ako tak zdravo, ja zo zdravotných dôvodov a muž zistil, že aj jemu to prospieva - takže naša dovolenka AI? to čo doma, len muž navyše nejaké to sladké lebo to má rád a nejaké tie drinky ... a s dieťaťom? vždy si našiel niečo, veď decká ako mudrujú a kúpiš to v reštike a aj tak to ty dojedáš - toto sa mi na takej dovolenke nikdy nestalo ...

autor
11. júl 2025

Uffff nečakala som že sa tu zvrtne taka debata. Ale čím ďalej tym viac vďaka vašim komentárom som si uvedomila že toto nie je pre nás. My by sme sa tam znudili k smrti, uvedomila som si že to je proste nuda. Takže balíme našu klasiku 😂 stan na auto a hurá za dobrodružstvom. A z toho decká budú mať milión viac zážitkov, každý deň inde a mimo haldy ľudí. A iné bude keď mi mladý chytí rapeľ niekde v bosne v horách nadivoko ako v resorte v jedálni 🤣🤣

biba_18
11. júl 2025
@anonym_autor

Uffff nečakala som že sa tu zvrtne taka debata. Ale čím ďalej tym viac vďaka vašim komentárom som si uvedomila že toto nie je pre nás. My by sme sa tam znudili k smrti, uvedomila som si že to je proste nuda. Takže balíme našu klasiku 😂 stan na auto a hurá za dobrodružstvom. A z toho decká budú mať milión viac zážitkov, každý deň inde a mimo haldy ľudí. A iné bude keď mi mladý chytí rapeľ niekde v bosne v horách nadivoko ako v resorte v jedálni 🤣🤣

@anonym_autor deti sa znudia na tobogánoch, výletoch a na animáciách? aj tak sa dá 🙂

ktobytobolpovedal
11. júl 2025
@aurora33

@aurora33 hlavne nebudem zhadzovat niekoho len preto, ze ma inu predstavu o dovolenke a oddychu ako ja…napr.moja sestra chodia uz x rokov do HR na jedno miesto do toho istemu apartmanu… to by sme my nedali. Ale neriesim to, je to ich vec a ked im to vyhovuje je to absolutne v poriadku. Oni by zas nedali nase dovolenky… takze ma udivuje, ze niekto riesi a “castuje” ludi vselijakymi nalepkami kvoli dovolenke

ktobytobolpovedal
11. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor preco nuda? Vidis, vobec si podstatu AI nepochopila ako mnohi… nevadi. Uzite si stanovacku 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 za mna obdiv. To by som nedala a moje deti tiez nie

autor
11. júl 2025
@biba_18

@anonym_autor deti sa znudia na tobogánoch, výletoch a na animáciách? aj tak sa dá 🙂

@biba_18 a ja budem musieť stát nonstop pri nich s manželom a dozerať na ne na jednom mieste 🙂 to je oddych....no...ked budu starší a samostatnejsi si to doprajeme

biba_18
11. júl 2025
@anonym_autor

@biba_18 a ja budem musieť stát nonstop pri nich s manželom a dozerať na ne na jednom mieste 🙂 to je oddych....no...ked budu starší a samostatnejsi si to doprajeme

@anonym_autor hm, a v kempe to nebudeš musieť robiť?

autor
11. júl 2025
@biba_18

@anonym_autor hm, a v kempe to nebudeš musieť robiť?

@biba_18 my nechodíme do kempov. Málo. Nadivoko spoznávame krajiny a objavujeme zákutia ktoré bežný človek nenájde 😊

ndrag
11. júl 2025

Zalezi od toho, ci vas bavi nicnerobenie, alebo radi objavujete, ci sa potrebujete hybat... Za mna to bola strasna nuda a to sme aj mali pozicane auto a presli sme cele okolie, precitala som tam 3 knihy, pokupala som sa, poopalovala... Nic, co by mi nejako sposobilo nadsenie zo zivota, alebo zdvyhlo serotonin, len valanie sa. Som si povedala, ze to absolvujem znovu az na stare kolena. My mame radsej aktivne dovolenky, take po ktorych ma clovek svalovicu. Ale treba vyskusat.

aurora33
11. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor autorka, takže ďalšia, ktorá tam ešte nebola, ale už súdi.

rayla
11. júl 2025

Všetky typy dovoleniek majú svoje za aj proti. Už tu boli spomínané. AI sme chodili, keď bol syn malý. Bolo to super, hlavne Taliansko, tam deti milujú, a všetko je pre deti prispôsobené.. Teraz nechodíme, lebo - tá negatívna stránka pre mňa - mne lezú na nervy ľudia, ako sa správajú, ako prasatá.. či pri bazéne, či v reštaurácii, decká tam revu ako zmyslov zbavené.. Len sa nastvem, takže radšej masy nevyhľadávam..

autor
11. júl 2025
@aurora33

@anonym_autor autorka, takže ďalšia, ktorá tam ešte nebola, ale už súdi.

@aurora33 nesudim len som zhodnotila ze zatial to nie je pre nas a pôjdeme tak za 2 roky ked budu deti vacsie 🙂

drobcek8
11. júl 2025
@oliverceky

@drobcek8 napr.v Delphin hoteloch sú animátori od mája do konca októbra, ale nie Slováci

@oliverceky My sme boli v Baia Lara a animátori prišli az 30.6. No moze byt, že tam boli predtým, neviem. No 29.6 tam neboli 😃

drobcek8
11. júl 2025
@jozinxy

@drobcek8
Ja som ta vynimka co potrvdzuje pravidla v rezorte sme este v neboli a ani nebudeme, som alergicky na to organizovane obzerstvo a o boj uterakov.
Plus neznasam skvarenie na jednom mieste.Mimo sezonu a robime si co chceme, OK uz to stalo viac ako dom.

@jozinxy Ani raz sa nám nestalo, že by sme bojovali o uteráky a lehatka. Lezime pod tienidlami, takže sa ani nespecies…keď chces, tak môžeš ležať aj inde, kde sa opalis. Reštaurácie nie sú otvorene pol hodinu, takže všade bolo v pohode miesto v tom čase keď boli raňajky, obed a vecera. No a nemusíš byt v rezorte 😃 My sme boli sami v Antalyi, na delfinej šou, Land od Legends. Kto povedal, že musís byt zavretý v rezorte 😃

ktobytobolpovedal
11. júl 2025

Inac ja som toho nazoru, ze dovolenka je taka aku si ju clovek urobi. Ked niekto chce hladat negativa tak ich proste najde, aj keby mal izbu so zlatou vanou 😁
My sme sa nikdy nenudili a to mam veru najunudenejsie deti pod slnkom… akurat vcera som muzovi vravela, ze sme minuly rok nestihli to delfinarium v TR… ze tento rok by sme to mohli uz nejak dat 😄
Ale chapem ludi, ze co nedavaju velke rezorty. Moja mama a sestra by dostali infarkt 😂
Len sa snazim vyvratit myty o zatvoreni v rezorte, obzeratve, bitke, masovke, opekani a neviem co vsetko sa este nafuklo okolo AI rezortov (jedine s cim suhlasim je naozaj bohapuste plytvanie. To ano. To je fakt)

ktobytobolpovedal
11. júl 2025
@drobcek8

@oliverceky My sme boli v Baia Lara a animátori prišli az 30.6. No moze byt, že tam boli predtým, neviem. No 29.6 tam neboli 😃

@drobcek8 jeej mi ide do baia lara teraz v auguste. Boli ste spokojni?

drobcek8
11. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor deti sa v rezorte určite nebudú nudiť. A ako píšem vyššie…to, že ides do rezortu neznamená, že v tom rezorte musíš byt. Keď si vieš všetko vybaviť sama, tak môžete ísť aj mimo rezort. Hlavne treba pozerať, čo je v okolo. Napr známi si teraz na Rodose požičali auto a pobehali sami mimo rezort 🤗

drobcek8
11. júl 2025
@ktobytobolpovedal

@drobcek8 jeej mi ide do baia lara teraz v auguste. Boli ste spokojni?

@ktobytobolpovedal Áno, boli sme tam minulý rok a aj tento rok. Vždy je tam paradne, a preto sa tam vraciame 🤗 Naša staršia 16 ročná nechcela ani odísť, skoro plakala 😃 Animátori super, programy super, detsky klub super. Stále niečo vymýšľali, nasmiali sme sa. Jedlo bolo skvele…🤗 Je tam nový beer House, vedľa taká oddychová zóna a pingpongove stoly. Teraz boli aj súťaže Survivor, skakacie hrady. Ako fakt riadne toho 🤗 Známi chodili do Beleku do Glorie a Tui a povedali, že tu pôjdu aj na rok. Veď uvidíte 🥰

ktobytobolpovedal
11. júl 2025
@drobcek8

@ktobytobolpovedal Áno, boli sme tam minulý rok a aj tento rok. Vždy je tam paradne, a preto sa tam vraciame 🤗 Naša staršia 16 ročná nechcela ani odísť, skoro plakala 😃 Animátori super, programy super, detsky klub super. Stále niečo vymýšľali, nasmiali sme sa. Jedlo bolo skvele…🤗 Je tam nový beer House, vedľa taká oddychová zóna a pingpongove stoly. Teraz boli aj súťaže Survivor, skakacie hrady. Ako fakt riadne toho 🤗 Známi chodili do Beleku do Glorie a Tui a povedali, že tu pôjdu aj na rok. Veď uvidíte 🥰

@drobcek8 super, tak parada. Akurat chudak moj muz… zistili mu celiakiu, cize ten beet house ho bude mrziet 😄 chudak

drobcek8
11. júl 2025
@ktobytobolpovedal

@drobcek8 super, tak parada. Akurat chudak moj muz… zistili mu celiakiu, cize ten beet house ho bude mrziet 😄 chudak

@ktobytobolpovedal To hej, ale pivo si môžeš dať všade. No tu to malo takú lepšiu atmosféru…robia tam aj popcorn a sú tam šípky 🤗 Video sa mi nedá pridať. Len jedna vec bola trochu horšia tento rok..mali sme izbu k vedlajsiemu hotelu a tam to hucalo do polnoci. Ale tak deťom a manželovi to nevadí-iba mne 😃

ktobytobolpovedal
11. júl 2025
@drobcek8

@ktobytobolpovedal To hej, ale pivo si môžeš dať všade. No tu to malo takú lepšiu atmosféru…robia tam aj popcorn a sú tam šípky 🤗 Video sa mi nedá pridať. Len jedna vec bola trochu horšia tento rok..mali sme izbu k vedlajsiemu hotelu a tam to hucalo do polnoci. Ale tak deťom a manželovi to nevadí-iba mne 😃

@drobcek8 dakujem 👍🏻 my mame v cestovke poznamku, ze nechceme fr.balkon ale klasicky a izbu by sme nechceli na stranu k Liberty 😂 tak uvidime. Mame mat izbu na morskej strane

aurora33
11. júl 2025
@ktobytobolpovedal

@aurora33 hlavne nebudem zhadzovat niekoho len preto, ze ma inu predstavu o dovolenke a oddychu ako ja…napr.moja sestra chodia uz x rokov do HR na jedno miesto do toho istemu apartmanu… to by sme my nedali. Ale neriesim to, je to ich vec a ked im to vyhovuje je to absolutne v poriadku. Oni by zas nedali nase dovolenky… takze ma udivuje, ze niekto riesi a “castuje” ludi vselijakymi nalepkami kvoli dovolenke

@ktobytobolpovedal my sme boli tiež dvakrát v rovnakom hoteli a deti stále hovoria ako sa im tam páčilo, a že tam chcu ist zase. 😀 takže ano, ako hovoríš, každý nech si ide kde chce a nech trávi dovolenku ako chce. Mňa by napríklad nebavilo dovolenkovať pod stanom. Mozno jednu noc, ok, ale to som si užila dosť na festivaloch 😀

drobcek8
11. júl 2025
@ktobytobolpovedal

@drobcek8 dakujem 👍🏻 my mame v cestovke poznamku, ze nechceme fr.balkon ale klasicky a izbu by sme nechceli na stranu k Liberty 😂 tak uvidime. Mame mat izbu na morskej strane

@ktobytobolpovedal My sme mali minulý rok, aj tento rok tiež balkón. To sme mali tiež v požiadavke 🙂 No a ten hluk išiel z hotela Crystal hotel resort a spa. Na tú stranu sme mali izbu s bočným výhľadom na more. Minulý rok sme mali bez výhľadu na Aquapark a pódium, kde sú programy. To bolo super, nebol tam hluk iba do 22:15 kým skončil program a ešte sme ho aj pozreli z balkóna 😅

ktobytobolpovedal
11. júl 2025
@drobcek8

@ktobytobolpovedal My sme mali minulý rok, aj tento rok tiež balkón. To sme mali tiež v požiadavke 🙂 No a ten hluk išiel z hotela Crystal hotel resort a spa. Na tú stranu sme mali izbu s bočným výhľadom na more. Minulý rok sme mali bez výhľadu na Aquapark a pódium, kde sú programy. To bolo super, nebol tam hluk iba do 22:15 kým skončil program a ešte sme ho aj pozreli z balkóna 😅

@drobcek8 tak uvidime. My to berieme, ze to k tomu patri 😂 deti vystavene zaspia aj keby rakety padali

drobcek8
11. júl 2025
@ktobytobolpovedal

@drobcek8 tak uvidime. My to berieme, ze to k tomu patri 😂 deti vystavene zaspia aj keby rakety padali

@ktobytobolpovedal Jasné ved plno detí tam bolo na tú stranu a normálne zaspali 😉