icon

Stopom na sever: Nájdime cestovateľského parťáka

zipporah
24. máj 2024

Ahojte, po poslednej zlej skúsenosti mám obavy niekam ísť. Nemám dobré obdobie, rozmýšľam príliš veľa... jeden kúsok zo mňa by riešil cestu niekam stopovaním, zbaliť sa a proste ísť a to skôr na sever, more a palmy nechcem vidieť. Mám čosi našetrené na príležitostné lacné prespatie niekde, zaplatenie benzínu... Spoznávať niekoho nového zo Slovenska, na to nemám síl, preto len ak sa niekto nachádza v podobnom kritickom stave, kde už hľadá skôr dôvody než spôsoby, vzdáva sa ako ja, a preto nepotrebuje veľa slov, vysvetľovaní, vypisovanie na internete, jednoducho by rád na nejaký čas šiel niekam v tieto časy, nech sa mi, prosím, ozve. Moja kľúčová charakteristika je v postave Anny zo Zeleného domu.

sissy27
24. máj 2024

@zipporah cestovanie stopom v dnesnej dobe mi pride ako obrovske riziko, hlavne v tvojej situacii. Ak nie je penazi navyse, tak si dovolim odporucat vlak alebo blablacar - co je v podstate tiez forma stopovania, akurat vies kam, kedy a s kym ides a v pripade problemu by bolo celkom lahke najst stopu…

doriiis
24. máj 2024

Chápem,že máš všetkých a všetkého plné zuby ale prosím ťa maj rozum a stopom nechoď nikde.V niektorých krajinách je zakázané brat stopára a stopovať.A nie náhodou.
Si sama žena a si ideálny cieľ.Ked chces ísť sama používaj overenú dopravu,vlaky napr
Prosím ťa myslí na svoju bezpečnosť a naozaj stopom nie

lasona
24. máj 2024

V dnešnej dobe stopom? Nikdy by som nešla.. nevieš ako môžeš skoncit

petronelag
24. máj 2024

@zipporah Stopom určiť netreba chodiť chodiť, keď už tak celkom dobre je cestovať vlakom, to veľa nestojí.

mimikarol
24. máj 2024

V živote by som stopára nezobrala. A dúfam že ani ja sa nedostanem do situácie že by som musela stopovať.