Stopom na sever: Nájdime cestovateľského parťáka
Ahojte, po poslednej zlej skúsenosti mám obavy niekam ísť. Nemám dobré obdobie, rozmýšľam príliš veľa... jeden kúsok zo mňa by riešil cestu niekam stopovaním, zbaliť sa a proste ísť a to skôr na sever, more a palmy nechcem vidieť. Mám čosi našetrené na príležitostné lacné prespatie niekde, zaplatenie benzínu... Spoznávať niekoho nového zo Slovenska, na to nemám síl, preto len ak sa niekto nachádza v podobnom kritickom stave, kde už hľadá skôr dôvody než spôsoby, vzdáva sa ako ja, a preto nepotrebuje veľa slov, vysvetľovaní, vypisovanie na internete, jednoducho by rád na nejaký čas šiel niekam v tieto časy, nech sa mi, prosím, ozve. Moja kľúčová charakteristika je v postave Anny zo Zeleného domu.
Chápem,že máš všetkých a všetkého plné zuby ale prosím ťa maj rozum a stopom nechoď nikde.V niektorých krajinách je zakázané brat stopára a stopovať.A nie náhodou.
Si sama žena a si ideálny cieľ.Ked chces ísť sama používaj overenú dopravu,vlaky napr
Prosím ťa myslí na svoju bezpečnosť a naozaj stopom nie
V dnešnej dobe stopom? Nikdy by som nešla.. nevieš ako môžeš skoncit
@zipporah Stopom určiť netreba chodiť chodiť, keď už tak celkom dobre je cestovať vlakom, to veľa nestojí.
V živote by som stopára nezobrala. A dúfam že ani ja sa nedostanem do situácie že by som musela stopovať.

@zipporah cestovanie stopom v dnesnej dobe mi pride ako obrovske riziko, hlavne v tvojej situacii. Ak nie je penazi navyse, tak si dovolim odporucat vlak alebo blablacar - co je v podstate tiez forma stopovania, akurat vies kam, kedy a s kym ides a v pripade problemu by bolo celkom lahke najst stopu…