icon

Strach z dovolenky v Turecku

25. máj 2025

Babi,matky prosím ktoré chodíte do Turecka na dovolenku nemáte strach že sa vám tam môže niečo stať.Ja som sa pred 10 timi rokmi dostala do situácie,kde som bola v Turecku mala som 16 rokov. Spoznala som tam nejakého mladého čašníka asi mal 18-19 (Turek) no a išla som snim raz von,bolo cca 22h. A na začiatku bol veľmi mily,a ja som tam nemala nikoho bola som tam iba z mamou a bratom takže chcela som mať kamaráta.No a vten večer na pláži má proste tak silno chytil a držal ma v náručí,no a jak som sa pozrela zboku tak sa rozbehli cca 8 chlapov za mnou.Toho "čašníka" som nejak udrela na toľko že padol(Vyrastala som z 5chalanami tak viem sa koľko toľko ubrániť,našťastie nebol ani veľky a ani dostatočne silný) Nikoho nikde...Iba ty chlapi čo sa rozbehli za mnou.No a ja som začala extrémne bežať až na toľko že som našťastie im utiekla.(Verte mi že sama neviem jak) Samozrejme riešili sme to ,ale všetci držali spolu a nič nám nezostalo len čakať a prísť domov v bezpečí.Preslo od vtedy 10rokov.Som matka a všetci hovoria že sú tam super služby čo samozrejme viem že za deti je tam super.Ale od vtedy mám extrémne traumy :(

Strana
z2
romiada
25. máj 2025

Tak máš manžela. Snad nepôjdeš nikam bez neho sama a večer. Maj sa na pozore večer aj v iných krajinách. Nielen v Turecku. Uži si dovolenku a dávaj na seba (vďaka tej skusenosti) viac pozor. Aj na dcéru ak máš! Nech Ti je tá nepríjemná skúsenosť výstražný prstom, nie strašiakom.

autor
25. máj 2025
@mandarinka555

Keď sa nebudeš flákať s nadržaným kaučukom v noci kade-tade, tak sa ti nič nestane...Je ti to jasné? A vymaž tie svoje pocity s ypsilonom, lebo ma rozbolela hlava🙈

@mandarinka555 Čo je teba do toho ako ja píšem,staraj sa o seba.Ked chceš hejtovat tak hejtuj si doma.Je ti to jasné?

klara546
26. máj 2025

Ako ti vobec napadlo ist vecer s cudzim chlapom von?! Tvoja chyba. Isla by som cez den ale niekam kde sú ludia do reštaurácie na kávu,ale nie vecer a ani na opustené miesto

petronelag
26. máj 2025

Keď to človek už raz prežije, tak spomienky na nepríjemnú skúsenosť zostanú, ale aj mne pripadá byť Turecko, Egypt viac nebezpečné ako keď ide len do Maďarska alebo Rakúska. Treba si dávať pozor, byť zodpovedný.

katka533
26. máj 2025

Tak do Turecka chodi miliony turistov rocne normalne. Je ale pravda, ze maju o europankach nie peknu mienku, za co si mozu sami a zena, ak je sama, tak to automaticky beru ako moznost, pokial sa ale zeny spravaju nirmalne, nie vyzyvavo a ides s rodinou, nikto si ta nebude vsimat, resp teda otravovat

kiki68
26. máj 2025

Je to easy, ked mas muza, tak keby nejaky bored ma teple reci, povedz mu “ stop, my husband is very jealous “ a mas pokoj. To vtedy bola chyba, ale takto aj nas natahovali este ako mlade zaby v Egypte, samozrejme sme nesli. Povedali sme, ze sme vydate. Tam som vytiahla nejaky prstienok z bizuterie a bolo. Navyse s nami bola kamoskina mama a jej sestra, cize sme to uhrali, ze matky dozeraju na nase spravanie 😀 Mali sme viac menej pokoj

slavomira236
26. máj 2025

Idem sama s dvoma detmi a nie nebojim sa.

mandarinka555
1. jún 2025

Skľudni hormóny, lebo ti evidentne z tej dovolenky prepína🙈

Strana
z2