icon

Strava a ubytovanie v Chorvátsku - all inclusive verzus polpenzia

zuzula507
29. máj 2025

Objednávate si ubytko v chorvatsku zo stravou, alebo bez stravy ? Zaujal nás hotel Falkensteiner Park Punat s polpenziou. Rozmýšľame ci sa nám to oplatí pre 4 osoby každý deň riešiť ešte niekde obed, koľko nás to vyjde. Či nieje rozumnejšie ísť do all inclusive v chorvátsku v inom hoteli. Ako to riešite vy pripadne aké sú tam ceny v reštauráciách? Tiez ak máte niekto recenzie s vyššie spomínaným hotelom budem rada ak sa podeliť. Chceme íst vlastnou dopravou z ke. Cenovo najvýhodnejšie by asi bolo si objednať čisto ubytko a si variť. Ale tým ze ideme s 2 deckami chceme aj nejaký bazén pripadne ihrisko, herňu... A to sú už poskytujú väčšinou hotely kde si variť sami nevieme.. Tam. Ostáva len stravovanie v reštauráciách alebo rovno all inclusive
(Falkensteiner Club Borik s plnou penziou sa nám paci s plnou penziou vyhcdza 3500 eur ) aj keď tam už je na mieste ci nieje rozumnejšie za tu sumu už zvoliť Turecko 🙂 aj keď muž nemusí horúčavy. 🙊 Ďakujem

didamt
30. máj 2025

@zuzula507 hotely s all inclusive či polpenziou sú v Chorvátsku dosť drahé, za tie peniaze už môžeš ísť do Turecka. My chodíme do apartmánov a varíme si / nie každý deň a nie nestojím pol dna pri sporáku /. Chodíme na viac ako 2 týždne, s obedom pre 4 rátaj tak 100-120€, ceny sú vysoké, hlavne ich špeciality a nápoje. Ja si však neviem predstaviť stravovať sa po reštikách toľkú dobu, a jesť to isté dokola, to už radšej hotel. My však veľa chodíme, objavujeme a nám by hotel nevyhovoval. V skupine Chorvátsko - naša dovolenka nájdeš veľa zodpovedaných otázok aj recenzie na hoteli, nakukni

miskamisiq
30. máj 2025

Nie som fanúšik Chorvátska ale skončili sme tam na dovolenke v roku 2022. Mali sme hotel s all in Light. Obedy sme riešili, že sme si na plazi kúpili niečo malé ak sme boli hladní. My sme boli v Orebici a musim povedať, že strava fakt výborná. Ceny v meste boli vysoké už vtedy. Išli sme tam, lebo sme chytili dobrý Last minute. Ak chcete all in, tiež by som radšej volila inú krajinu, nakoľko all in v chorvátsku vychádza viac a taktiež aj v meste bolo drahšie. Inak dovolenka dopadla nad moje očakávania.

biba_18
30. máj 2025

chorvátsko je drahé pokiaľ si sama nevaríš - alebo nejdeš na nejakú nízkonákladovú dovolenku cez lokálnu cestovku čo zabezpečuje polpenzie ...
takže ak chorvátsko, tak by som šla aj do toho falkensteinera s tým, že niekde v miestnych reštikách by som jedla každý deň pizzu alebo v miestnych potravinách by som si kúpila nejaké jogurty a ovocie namiesto obeda ...

belllinka
30. máj 2025

@zuzula507 ak za tu sumu najdete Turecko, tak urcite, mate v tom uz au cestu. Ty musis vediet, ci vam staci na obed jogurt alebo nie. Na obedy v restike v HR rataj podla mna urcite stovku.

zuzula507
autor
30. máj 2025
@belllinka

@zuzula507 ak za tu sumu najdete Turecko, tak urcite, mate v tom uz au cestu. Ty musis vediet, ci vam staci na obed jogurt alebo nie. Na obedy v restike v HR rataj podla mna urcite stovku.

@belllinka to určite nebude na obed stačiť

zuzula507
autor
30. máj 2025
@biba_18

chorvátsko je drahé pokiaľ si sama nevaríš - alebo nejdeš na nejakú nízkonákladovú dovolenku cez lokálnu cestovku čo zabezpečuje polpenzie ...
takže ak chorvátsko, tak by som šla aj do toho falkensteinera s tým, že niekde v miestnych reštikách by som jedla každý deň pizzu alebo v miestnych potravinách by som si kúpila nejaké jogurty a ovocie namiesto obeda ...

@biba_18 ja by som s tým nemala. Problém možno ani deti aké muž toho zje celkom dosť čože jemu to stačiť nebude asi sa teda popozerám po niecom inom škoda ze neponúkajú all inclusive lebo hotel sa mi pozdáva

zuzula507
autor
30. máj 2025
@didamt

@zuzula507 hotely s all inclusive či polpenziou sú v Chorvátsku dosť drahé, za tie peniaze už môžeš ísť do Turecka. My chodíme do apartmánov a varíme si / nie každý deň a nie nestojím pol dna pri sporáku /. Chodíme na viac ako 2 týždne, s obedom pre 4 rátaj tak 100-120€, ceny sú vysoké, hlavne ich špeciality a nápoje. Ja si však neviem predstaviť stravovať sa po reštikách toľkú dobu, a jesť to isté dokola, to už radšej hotel. My však veľa chodíme, objavujeme a nám by hotel nevyhovoval. V skupine Chorvátsko - naša dovolenka nájdeš veľa zodpovedaných otázok aj recenzie na hoteli, nakukni

@didamt to je skupina na FB lebo mi nenaslo s tým názvom

petruldo
30. máj 2025
@zuzula507

@zuzula507 ja som absolvovala asi 4 dovolenky v HR v hoteli AI formou švédskych stolov. Prvý krát to bolo hrozné, človek zvyknutý na polopenziu tak sa naješ riadne na raňajky, potom obed tiež ti viac jedia oči, potom koláčik potom večera no poviem ti po týždni mi už bolo z jedla zle. A to sme tam chodili na 2 týždne. Ďalšie roky to bolo znesitelnejsie keď človek pochopil, že nemusí toľko jesť.

biba_18
30. máj 2025
@zuzula507

@biba_18 ja by som s tým nemala. Problém možno ani deti aké muž toho zje celkom dosť čože jemu to stačiť nebude asi sa teda popozerám po niecom inom škoda ze neponúkajú all inclusive lebo hotel sa mi pozdáva

@zuzula507 muž si kúpi k jogurtu (obrazne) 2 bagety ... inak v tých falkensteineroch bývajú aj reštiky v areáli kde sa môžeš najesť počas obeda, alebo niekde v dedine ... ja by som primárne plnú penziu nehľadala - alebo skús osloviť hotel, oni tam majú aj plné penzie ...

biba_18
30. máj 2025
@zuzula507

@zuzula507 my sme boli v apartmánoch vedľa falkensteinera pri zadare - a tam sa dalo ísť do reštiky v ich areáli aj keď si tam nebola ubytovaná, aj do baru pri pláži ...

didamt
30. máj 2025
@zuzula507

@zuzula507 nie, tu na koníku