Tenerife alebo Dubaj: Kam s deťmi v decembri?
@juliet86 chcete spoznavat krajinu, ostov, alebo len byt v rezorte?
Tenerife ma viac prirody a menej mrakodrapov. Je krasne a v zime nepreplnene. Dubaj je velmi umely, ale plny sluzieb, a “luxusu” aj za relativne malo penazi. S detmi by som opat sla na Tenerife, len s manzelom na hotelovy oddych a vyborne jedla do Dubaja.
Dubai ano, Teneriffa nie, tam mas v Decembri pocasie pomerne chladne a bolo by to max na turistiku v prirode.
@freepalestine akurat ze skoro vsetky turisticke veci s detmi su na Tenerife od 6 rokov, tiez jaskyne od 6. Nepovolia nosic. Teraz sme to riesili zrovna v Marci. Takze sme nechali maleho ( skoro 4 roky mal ) svokre a my isli na turistiku. Spravili sme s dietatom iba dva vylety, jedno, kde to nebolo regulovane ( narocny teren) a druhe bolo povolene s detmi od 3 rokov. Takze iba ked su deti starsie, tak maju po probleme skrz tieto ich pravidla. Vystup na Teide tiez od nejakeho veku povoleny. My sme mysleli, ze to nebudu brat tak vazne, ale houbeles
@kiki68 da sa ist do zoo, na plaz, a inam. Boli sme s detmi 5r a menej a uzili sme si to
@freepalestine na tej plazi vie byt velmi veterno. Zoo je super, ako Loropark je v takom pocasi urcite super. My sme isli v Marci skrz to, ze to uz su tie teploty okolo 24-28 stupnov a je to stabilnejsie. Kamoska isla o tyzden neskor a bolo este teplejsie pocasie. U nas bolo rano a vecer este chladno.
My sme boli 4 tyzdne na tenerife, prelom december/januar. Uzili sme si to. 1 den sprchlo. Vylety do inych oblasti sme si robili podla predpovedi pocasia. A 2 z tych 4 tyzdnov boli dokonca nadherne teple, aj sme sa trochu pocvachtali. Ale to nikdy na isto clovek nevie, ako pocasie vypali. Ale ak Vam ide o kupaciu dovolenku, tak to by som nesla, ak nie ste nejaki otuzilejsi
Porovnavat Tenerife a Dubaj je ako porovnavat Tatry a Prahu
@juliet86 Tenerife v decembri je perfektne na turistiku, spoznavanie ostrova, navstevu Loro parku....pozicat si auto a pobehat ostrov, zazit miestnu prirodu, ak bude pekne, mozno sa aj okupat v hotelovom bazene ci omocit nohy v oceane.....ale nebude teplo ako v lete.
Dubaj je velkomesto s vela atrakciami, vsetko umelo vybudovane, ale more je na cvachtanie pre deti super. Tiez bude chladnejsie ako napr.v oktobri, ale stale lepsie december ako januar.
Oman-slovenske cestovky tam robia dovolenky, pozri tie velke, resp.cez Invia a pod., Hotel ti neporadim, ja mam Oman uplne od ruky a nikdy som tam nebola, no baby si tu chvalili

Ahojte. tie co ste boli s malymi detmi v tychto destinaciach v decembri poradite mi pre a proti. dakujem