icon

Teplota mora v Vodice Srima koncom júna

10. máj 2025

Ahojte ideme na dovolenku 28 júna boli ste tak niekto ? Bolo more už také prijateľné? Vodice sú už tak nižšie tak dúfam že nebude more studené ďakujem 🙂

mamina7070
10. máj 2025

Priemerna teplota vody v juni vo Vodiciach je 21,6 stupnov
za mna nekupatelne ale isto je plno ludi co to dava najma cez obed

my chodime sluzobne do Zadaru a tam sme sa v juni este nekupali bolo nam to studene, na Slovensku sa uz v tom case kupavame vonku

alex999
10. máj 2025

Boli sme pred rokom 2.7.2024 v Srime a voda bola perfektná a počasie okolo 35 stupňov. A to som teda taká, že mi je všade zima . Deti šli do mora hneď večer ako sme prišli. Bolo fajn menej ľudí , ale úplne bez obáv dá sa v pohode kúpať . Srima je fajn 😉

isis234
10. máj 2025

Sleduj počasie. Boli sme veľmi dávno, v júli, voda bola studená. Ale niektorí sa kúpali.
Ale,,, rokmi teploty sú už vyššie, takže... sleduj počasie

cukroska
14. máj 2025

My vždy len v júli a ľadová pre nás. Ale keď sú horúčavy tak osviežujúca a dá sa vydržať.

aelind
11. jún 2025

My sme boli aj minuly rok presne koncom júna, celý týžden sme sa kúpali, more malo 26 stupňov. Bolo tam plno ludí už vtedy a všetci sa kúpali. Aj teraz ideme 22.júna 🙂

zuzubb007
11. jún 2025

Pre ľadové medvede bude dobrá voda, ináč ľadová ledva 22 stupňov sa nedá vydrzat a deti už vôbec, len dúfam, že vonku bude aspoň 40 stupňov

luy
15. jún 2025

Teraz tam mám kamarátku,vonku do 30 stupňov,more veľmi studené nejakých 20 stupňov.

marca12
15. jún 2025
@zuzubb007

Pre ľadové medvede bude dobrá voda, ináč ľadová ledva 22 stupňov sa nedá vydrzat a deti už vôbec, len dúfam, že vonku bude aspoň 40 stupňov

@zuzubb007 To je asi este horsie,ked je vonku 40 a voda ma tak 22. Zazili sme to minuly rok. Vonku 40tky cely tyzden a voda ledva 22-23. My sme isli zamrznut v tej vode. To bol obrovsky rozdiel,ked ides rozhorucena do tak studenej vody. Niekomu to nevadi,no ja neznasam studenu vodu. Pre mna je prijatelnych az nad 27.