Teplota mora v Vodice Srima koncom júna
Ahojte ideme na dovolenku 28 júna boli ste tak niekto ? Bolo more už také prijateľné? Vodice sú už tak nižšie tak dúfam že nebude more studené ďakujem 🙂
Boli sme pred rokom 2.7.2024 v Srime a voda bola perfektná a počasie okolo 35 stupňov. A to som teda taká, že mi je všade zima . Deti šli do mora hneď večer ako sme prišli. Bolo fajn menej ľudí , ale úplne bez obáv dá sa v pohode kúpať . Srima je fajn 😉
Sleduj počasie. Boli sme veľmi dávno, v júli, voda bola studená. Ale niektorí sa kúpali.
Ale,,, rokmi teploty sú už vyššie, takže... sleduj počasie
My vždy len v júli a ľadová pre nás. Ale keď sú horúčavy tak osviežujúca a dá sa vydržať.
My sme boli aj minuly rok presne koncom júna, celý týžden sme sa kúpali, more malo 26 stupňov. Bolo tam plno ludí už vtedy a všetci sa kúpali. Aj teraz ideme 22.júna 🙂
Pre ľadové medvede bude dobrá voda, ináč ľadová ledva 22 stupňov sa nedá vydrzat a deti už vôbec, len dúfam, že vonku bude aspoň 40 stupňov
Pre ľadové medvede bude dobrá voda, ináč ľadová ledva 22 stupňov sa nedá vydrzat a deti už vôbec, len dúfam, že vonku bude aspoň 40 stupňov
@zuzubb007 To je asi este horsie,ked je vonku 40 a voda ma tak 22. Zazili sme to minuly rok. Vonku 40tky cely tyzden a voda ledva 22-23. My sme isli zamrznut v tej vode. To bol obrovsky rozdiel,ked ides rozhorucena do tak studenej vody. Niekomu to nevadi,no ja neznasam studenu vodu. Pre mna je prijatelnych az nad 27.

Priemerna teplota vody v juni vo Vodiciach je 21,6 stupnov
za mna nekupatelne ale isto je plno ludi co to dava najma cez obed
my chodime sluzobne do Zadaru a tam sme sa v juni este nekupali bolo nam to studene, na Slovensku sa uz v tom case kupavame vonku