icon

Teroristické útoky v Tunisku. Treba sa báť dovolenky 2015?

kikina84
18. mar 2015

Ahojte..mame zakúpený letný zájazd do Tuniska,jedná sa o bežnú prímorskú oblasť..myslíte že aj tam hrozia teroristické útoky? tento rok ich tam už pár bolo,o daľšom hovorili dnes v správach..Ćo si o tom myslíte? môže byť dovolenka ohrozená? Chcem napísať aj do cestovky zajtra,tiež som zvedavá čo mi povedia..
Máte prípadne nejaké skúsenosti,ako sa to rieši ked je daná oblasť ohrozená? Bude cestovka ochotná zmeniť destináciu?
Ďakujem za akékoľvek info

Strana
z2
habibi26
13. máj 2015

Ahojte dievcata ma niektora s vas priatela v tunisku? a chce ist teraz v lete za nim ? lenze ubytovanie za jednoložkovu izbu je velmi drahe Okolo dalsich 350eur priplatok . ja idem sama ak sa este niektora najde ozvite sa dohodneme sa .

mircalla
26. jún 2015

Ano treba - vid udalosti dnesneho dna. Neriskovala by som ani zadarmo

anelehka
26. jún 2015

nesla by som tam ani zadarmo,co sa ma este stat,aby ludia pochopili,ze sa tam neoplati ist...

reni1512
26. jún 2015

ja sa bojim uz aj tu DOMA..... citam same somariny po nete, tie predpovede a tak..... mame sa na co tesit ☹

wicka5
26. jún 2015

baby, potom čo sa tam stalo dnes, si to dobre premyslite ... radšej prísť o peniaze, ako o život ... :(

zdenka1975
26. jún 2015

SATUR ruší všetky lety do Tuniska počas letnej sezóny..
http://aktualne.atlas.sk/ozbrojena-drama-v-tuni...

evica01
26. jún 2015

Nešla by som.

leiladomi
26. jún 2015

Samozrejme,ze stat sa moze hocikde hocičo ale načo riskovať a ist do krajiny ako Tunisko a Egypt,kde to riziko nebezpečia je 200x väčšie a viď. Dnešné udalosti z Tuniska ani na hotelovej plazi turisti niesu v bezpečí naozaj si to žienky dobre premyslite,ci vam to zato stojí :/

robin_claire
26. jún 2015

Niekore tu pisete, ze mate kupeny zajazd do Tuniska a zaroven, ze mate obavy....to este predtym, co sa stalo dnes. Preco si preboha vobec bookujete zajazd do takych oblasti, ked este mate aj strach? To vam stoji za to riskovat zivoty len preto, ze to je lacne?

fazulka7
29. jún 2015
Používateľ fazulka7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fazulka7.

Ahoj, myslím si že momentálne ak si chceš užiť trochu mora, mať srdce na mieste, neminúť majland na let do dominikánskej republiky, myslím že ideálne by boli krajiny tradičnej dovolenky ako Chorvátsko a severné pobrežie Talianska http://www.firotour.sk/taliansko.html . Do úvahy ešte pripadá aj Grécko, ale jedine tak Zakhyntos, Rhodos a Kréta + Mallorca alebo Malta.
Navyše ak si kupovala cez satur, budu ti ponukat nahradnu dovolenku tak si to možeš ešte raz premyslieť

stanislavao
29. jún 2015

no ja by som tam nesla, ani keby mi to zadarmo dali. ano, hrozia dalsie utoky, ako bolo aj vcera v spravach povedane. Tunis, Egypt - vobec neist. Treba si v CK vybrat inu dovolenku a neriskovat zivoty vlastnej rodiny. Je mnoho inych, krasnych miest - Korzika, Sardinia, Elba, Grecke ostrovy, a pod. Sa divim, ze niekto este vobec uvazujete o tom, ze tam pojdete.

kiki68
30. jún 2015

my sme sa o tom bavili doma,lebo v minuly rok sme si boli v Egypte zapotapat. Nemali sme ziadny zly pocit, skor naopak. Ako ze vsetko bolo ok. Ale po tomto co sa stalo v Tunisku neviem neviem. Akosi na tento rok presla chut ist do tych krajin zase. Pretoze neviem ci tam nejakemu blbcovi neprdne v bedni a nezacne palit po vsetkom okolo. Je jasne,ze je to zamer teroristov takuto krajinu ekonomicky destabilizovat a odliv turistov k tom znacne prispeje. Cize na jednu stranu neist, na druhu stranu je menia sanca ze sa nieco naozaj stane.
Mne inak v Egypte hovorili chalani od personalu z dive centra,ze musia mat vsetci,co tam pracuju preverenie nejakou ich statnou bezpecnostou, aby mohli pracovat v Sharme v rezortoch, pristavoch atd. Ze to velmi sprisnili, boja sa tychto incidentov velmi. Kazdy maly tuk dokaze ohrozit turizmus na dalsieho pol roka. A teda ohrozit cele ich zivobytie a atmosferu v krajine. Jednoducho clovek,co ma prijem sa nenecha tak lahko sfanatizovat, lebo mu je fajn tak ako je.

strokova
1. júl 2015

Ahojte ja odlietam 4.8.2015 strach je vždy, ale stať sa mi môže čokoľvek a kdekoľvek. Cestovka nám ponúkala alternatívu. Ale v ponuke nemali nič čo by bolo krajšie ako sme si vybrali. Takže to asi risknem. Bolo mi povedané že pokiaľ sa nedajboh opäť niečo stane tak zas budú ponúkať inú destináciu. A ja verím tomu že dva krát na to isté miesto nepôjdu. Idem do Mahdie - hotel CARIBBEAN WORLD MAHDIA a moc sa tešíme a dúfame že si dovolenku užijeme naplno 🙂 🙂 🙂

3katka3
8. júl 2015

My máme zakúpenú dovolenku do Tuniska od februára 11 osôb, cestovka nám ponúkla zmenu destinácie, ale keďže nás je veľa, na poslednú chvíľu pre nás nemajú dostatok izieb na hoteloch. Odlet máme 14.7., stále nám niečo hľadajú, máme byť trpezlivý, keby sme dovolenku stornovali, storno poplatok je 80% prišli by sme o veľké peniaze, teda naša babka, ktorá nám tu dovolenku kúpila ako darček. Tak zatiaľ ešte čakáme a keď nám nič iné lepšie neponúknu, pôjdeme aj do Tuniska

yanka88
12. júl 2015

Boli sme v Tunise keď sa to stalo. Je mi to ľúto ale bolo mi ľúto aj Tunisanov, nakoľko sa ozaj snažia, opravujú hoteli su slušní a úctiví, more a pláže úžasné. Ak by som mala ísť znova tak si to toho roku rozmyslím či pôjdem do Tunisu. Ale všade na svete je problém.

cukor
20. jún 2017

....kto bol minulý rok na dovolenke v tunise? ako to tam vyzerá s bezpečnosťou? ide niekto tento rok?

kikina84
autor
20. jún 2017

@cukor my sme boli pred dvoma rokmi..ja by som išla aj teraz ale treba vybrať dobre zabezpečený hotel so súkromnou plážou a nie okrajový hotel kde je prístup z mesta..a nikam nejazdia len v rezorte..ak máte deti viem taký hotel doporucit

natalienka12
20. jún 2017

Myslím že už ani Európa nie je bezpečná pre život. Ale ja osobne by som rmtam nesla.

nini1010
20. jún 2017

Vies co,vestecku gulu som si nechala v druhej kabelke.Ale ked ti napise niekto kto ti to bude vediet potvrdit alebo vyvratit urcite informuj bezpecnostne zlozky,usetris im vela roboty.
A moj skromny nazor,ja sa uz bojim ist s dcerou aj do lietadla nieto do krajim ako Egypt alebo Tunisko.uplne chapem ze som asi trosku paranoik,ale proste mam strach.

natalienka12
20. jún 2017

Možno to je fráza ktorá už zludovela ale je to tak... človek svojmu osudu neujde. Teroristi sú už všade. Byt v turistickom stredisku je stále bezpečnejšie ako niekde na koncerte v Manchestri. Zle sa môže stať kdekoľvek a kedykoľvek.

Strana
z2