icon

Tipy na cestovanie autom po Taliansku s deťmi a psami

cibiother
27. feb 2024

Ahojte.Poradte prosim Taliansko autom,2 deti -8,11,dva psy.Nejaky mobilny domcek,nieco samostatne,pripadne v campingu,kde je ta voda nie taka plytka,cistejsia a nie je tolko komarov.Obzeram Grado Pineta,ale tam vyzera ta voda fakt riadne plytka a je to v takej zatoke,tam bude asi vela komarov predpokladam.Aj ked domceky su fajn pod stromami v tieni.Dakujem za vase tipy.

majerhka
27. feb 2024

akoze ja vobec netusim a neviem poradit. ale tento napad znie tak dobre, ze by som hned na takuto dovolenku pristala. mozem ist s vami? 😀

cibiother
autor
27. feb 2024

@majerhka kludne,len…nezmestis sa uz do auta 🙃jedine ze mas nejaky minibus😁

sandrasstini
27. feb 2024

V grade je voda fakt plytka, musis ist dost dalejo od brehu a to nemas zaruku ze dojdes do hlbsej, ale zase ak su mensie deti ideal.
Na niektore plaze mozu psy na niektore nie, na konci je costa azzura aj platene aj free vstup a tam je hlboka voda, ale psy tam nesmeli.
My sme sli so psom na psiu plaz 😀

zuzubb007
27. feb 2024

Psy len do 7 kilo v Taliansku to spĺňate? Odporúčam oblasť Caorle, Lido do Jesolo, len niekde sú psy povolené to najlepšie pokukat

betulinka1
27. feb 2024

@cibiother pozri si oblasť Eraclea mare, Carloe, v týchto oblastiach je kopec možností campov aj s domčekmi aj so psami. Komáre to tam máš všade, záleží aký je rok. Minulí rok boli v pohode ale dva roky do zadu nás išli večer zožrať. Repelenty to istia. Len objednávaj čím skôr, lebo koncom marca už boli pekné domčeky rezervované na tých dobrých miestach.

sandrasstini
27. feb 2024

@zuzubb007 prosim ta odkial mas tuto info? Lebo teda tam boli psy aj 30+kg 😀 aj na plazi ci v meste, tak ma to prekvapilo

zuzubb007
27. feb 2024

@sandrasstini no ja chodím roky do Talianska každé leto, a málokedy vidím psov, iba takých čo majú domáci, bežne na pláži neuvidím psa vôbec, a keď začneš pozerať apartmány len niektoré berú psov a musia byť malého vzrastu do 7 kíl majú to v podmienkach takmer všade, ale určite sa nájdu aj vynimky, a niektoré časti možno môžeš mať psa, ináč klasika je zákaz psov na pláž sú tam aj značky na plazach

sandrasstini
27. feb 2024

@zuzubb007 aha ok beriem. Tak potom Gradov je velmi dog friendly, aj do potravin mozu. Vsade to je asi ine. Diky za info

zefyra
8. mar 2024

@cibiother My ideme s 12 ročnou do kempu Union Lido v Lido di Jesolo. Psíci sú tam vítaní. Ideme s karavanom, no sú tam aj mobilné domčeky.