Tipy na dovolenku pri mori pre veľkú rodinu
Ahojte, uz tu hodnu chvilu hladam podobnu diskusiu, ale nic som nenasla. Zaujimali by ma typy na dovolenku pri mori pre 6 clennu rodinu. 2 dospeli a 4 deti ( 3, 7, 9, 11 rokov). Nie apartmany, skor hotel, aspon polpenzia, bazen s nejakou tou smyklavkou a nie Chorvatdko. Ak su tu nejake rodinky v podobnom zlozeni, urcite ma potesia akekolvek skusenosti. Lebo ak aj hlada clovek na internete, vacsinou je ubytovanie pre 2+2, max 2+3 aj to vynimocne. Najst hotel s rodinnou izbou, aby nas ubytovali vsetkych spolu je so 4 detmi mam pocit utopia. Nehladam to na tuto sezonu ( to uz mame poriesene), skor si robim prehlad do buducich sezon. Dakujem za tipy.
@siska25 aha,jasne, nevložilo mi odkaz🙂 https://californiacampingvillage.com/sistemazio...
@pohodacka03 ano ved ja viem, kto to realne neriesil, tak to nechape. Ja hladaniu dovolenky kazdy rok venujem obrovske mnozstvo hodin, co po veceroch vyhladavam. Aj to co najdu vyhladavace, napr. ten hydrotou, tak sice zadam kriteria, najde zopar moznosti, ale ked to porozklikavam, ze vypocitat cenu, tak mi to v zavere napise, ze pre nase kriteria nie su moznosti ubytovania.
@siska25 ahoj, zaujímalo by ma ako ste pochodili tento rok 🙂 my sme boli minule roky v Turecku, na Kréte a Corfu v 4-5* hoteloch all inclusive ale tento rok máme už + 9m bábo, takže máme zase novú situáciu. Tie možnosti boli reálne obmedzené už pri 3 deťoch ale dalo sa. No teraz pri 4 deťoch mam uz aj ja obavy... Tie suity su fajn vec, tam by sa podľa mňa v pohode pomestili aj 4 deti ale vyhľadávače takú možnosť veľakrát ani neponúkajú, že 4 deti... 🙈 ale niečo na tom bude, že tie nemecké cestovky majú väčší výber a my zrejme ku koncu leta budeme zase hľadať niečo na poslednú chvíľu 😁.
Ja nemám tip na leteckú dovolenku, ale predsa len ak by niekoho oslovilo Chorvátsko s možnosťou All - Pine beach Pakostane 🙂
@siska25 ahoj, zaujímalo by ma ako ste pochodili tento rok 🙂 my sme boli minule roky v Turecku, na Kréte a Corfu v 4-5* hoteloch all inclusive ale tento rok máme už + 9m bábo, takže máme zase novú situáciu. Tie možnosti boli reálne obmedzené už pri 3 deťoch ale dalo sa. No teraz pri 4 deťoch mam uz aj ja obavy... Tie suity su fajn vec, tam by sa podľa mňa v pohode pomestili aj 4 deti ale vyhľadávače takú možnosť veľakrát ani neponúkajú, že 4 deti... 🙈 ale niečo na tom bude, že tie nemecké cestovky majú väčší výber a my zrejme ku koncu leta budeme zase hľadať niečo na poslednú chvíľu 😁.
@lydia1989 ahoj. Dovolenku uz mame za sebou. Boli sme na Krete. Hotel Star Beach Village.... maju izby aj pre nase zlozenie 2+4, ale.... cena takejto izby bola o 2,5 tis. viac na tyzden ako dve samostatne izby. Tak sme sa rozdelili nakoniec do dvoch izieb s tym, ze sme vlastne platili 4 dospele osoby a 2 deti. Nastastie nam hotel vysiel v ustrety a dostali sme dve izby vedla seba.
@lydia1989 a ak mas este nejake osobne skusenosti a odporucania na hotely, kde ste boli a spokojni s detmi, budem aj ja rada za typ...🙂

@pohodacka03 no a potom mi este niekto napise, ze ved kde je problem mat dve samostatne izby trojky. Ja nemam problem spat samostatne bez muza v izbe, lenze tu ide o prakticke dovody. Deti nam uz na dovolenke parkrat ochoreli, behali sme v noci okolo nich obidvaja, jeden ratoval dieta, druhy chystal lieky, co budeme uprostred noci behat po chodbach v pyzamach a volat si cez mobily, aby ten druhy prisiel a doniesol lieky z druhej izby. Alebo dvaja mladsi spia cez obed, my rodicia mozeme vedla so starsimi hrat napr. karty, lenze to iba za predpokladu, ze su izby spojene, samych malych spat nenecham, ze ja odidem uplne inde.