Tip na dovolenku pre 5-člennú rodinu s aquaparkom

darinaz
12. sep 2023

Ahojte, keďže je už takmer po letnej sezóne a zážitky máte ešte čerstvé, chcem Vás poprosiť o tipy na budúcoročnú dovolenku pre 5-člennú rodinu /deti 13-11-6/. Čo to som tu už na koníku prečítala, ale nenašla som toho veľa.

Starší chalani radi šantia na tobogánoch, takže rada by som tipy na hotely s aquaparkami. Plán je ísť na začiatku júla alebo koncom augusta 2024.
Turecko som veľmi nechcela, ale čo to som už prečítala a väčšina tvrdí, že v pomere "cena/výkon" nemá konkurenciu, takže Grécko, Taliansko, Turecko, Bulharsko...kamkoľvek len nie Egypt a Tunisko. Strava all inclusive ,príp. plná penzia, klimatizácia a keby tam bol detský klub v slovenčine alebo češtine, kde by som sa nemusela báť nechať dieťa na chvíľu osamote s animátorkami.
Nemusíme mať super luxus, hlavne, aby bolo čisto.

Neviem, či môžte aj napísať CK, s ktorou máte dobré skúsenosti, prípadne to si už dohľadám hádam podľa hotela. Plánujem sa zamerať na first minute, keďže viem, že rodinných izieb v hoteloch nie je veľa a asi to vychádza cenovo najvýhodnejšie. Rozpočet ešte nemám, uvidíme ako sa nám bude dariť, no vyskakovať veľmi vysoko zase nemôžme. Určite nad 4000 nepôjdeme....takže uvidím, či je vôbec reálne dostať sa niekam v tomto rozpočte, alebo to istí naše slovenské more 🙂

Ďakujem za každý tip

melanta
12. sep 2023

Pozri do tejto skupiny, hlavne v lete je dosť aktívna, veľa recenzií. Skús aj tam položiť túto otázku. https://www.modrykonik.sk/group/2170/
Ja neporadím, lebo chodíme mimo CK.

darinaz
autor
12. sep 2023

@melanta ďakujem,pozriem

sylvie
13. sep 2023

@darinaz neviem ci za ten rozpocet nieco zozeniete podla svojich poziadaviek, ale skusila by som pozriet Bulharsko, Albansko a Turecko. V Turecku obast Alanya je taka najlacnejsia, pripadne skus poziet v Side hotel Kamelya Aishen K club.

darinaz
autor
13. sep 2023

@sylvie ďakujem pekne za tipy

familytravel
18. sep 2023

Rada poradím, napíšte mi správu. Vo First Minute nájdete 🙂 ideálne je začať hľadať už v novembri.