Tipy na dovolenku pri mori pre veľkú rodinu
Ahojte, uz tu hodnu chvilu hladam podobnu diskusiu, ale nic som nenasla. Zaujimali by ma typy na dovolenku pri mori pre 6 clennu rodinu. 2 dospeli a 4 deti ( 3, 7, 9, 11 rokov). Nie apartmany, skor hotel, aspon polpenzia, bazen s nejakou tou smyklavkou a nie Chorvatdko. Ak su tu nejake rodinky v podobnom zlozeni, urcite ma potesia akekolvek skusenosti. Lebo ak aj hlada clovek na internete, vacsinou je ubytovanie pre 2+2, max 2+3 aj to vynimocne. Najst hotel s rodinnou izbou, aby nas ubytovali vsetkych spolu je so 4 detmi mam pocit utopia. Nehladam to na tuto sezonu ( to uz mame poriesene), skor si robim prehlad do buducich sezon. Dakujem za tipy.
@siska25 pripnem sa. My sme 2+3(1,3,4roky)... Zhanala som dovolenku pre nas tento rok,ale celkom neochota cestoviek, pricom rocny krpec sa vyspi este s nami na posteli. Nakoniec som to vzdala a ideme do Chorvatska. No buduci rok by som chcela nieco ine, tak by ma zaujimali konkretne tipy ako teba 🙂
@pohodacka03 odporúčam napríklad Turecko Royal Dragon Side Turecko, priamo na pláži obrovské izby veľa využitia pre detia zároveň krásny rezort, prípadne aj Arcanus Hotel, Side Turecko je krásny hotel priamo na pláži taktiež obrovské izby, super prístup, oba hotely sú práve mladším deťom prispôsobené
@bubbiik vdaka, ukladam si nazvy a skusime buduce leto 🙂
@pohodacka03 tiez ideme tento rok Chorvatsko a buduci by sme chceli uz letecky nieco, Grecko, Bulharsko, Spanielsko. Som rada, ze pises, ze v cestovkach ochota nic moc, lebo v jednej sukromnej skupine ma tam dve mamicky korunovali za lenivu, ze aky je rozdiel hladat dovolenku s dvoma alebo styrmi detmi, ze ci mi ine more a stravu potrebujeme, ze ponuk je vela a neviem si najst. Tuto aspon nejake odporucania nam dali.
@madam33 áno tak a Wien Pisa kupujeme dopredu cez OBB keď máš šťastie kúpiš aj za 29 eur (ale väčšinou tak 39-45 eur) na osobu len sa nedá vrátiť v prípade choroby ale tak mi to riskneme a deti platia 15 eur od 6 rokov...aspoň vlani to tak bolo. .v Taliansku majú také pekné automaty na lístky na vlak...tak tam sa ľahko kupuje... Vlaky sú tam drahšie trochu ako u nás ale nie zase extra moc .. my sme naposledy išli do Florencie len tam sme pochodili potom večer do Pise a odtiaľ na ubytko večer o 22:00 až vo folonica...tam inak boli krásne pláže pre úplne malé deti ...
@madam33 len ten wieden Pisa chodí len cez sezónu tuším a nie úplne každý deň ...vlak do Ríma ide každý deň ...prípadne sa dá ako som vyššie písala ist tým vlakom smer Rím vystúpiť ráno o 7:00 vo florencii (ak tie časy ešte sedia keď ma už skorej vraj odchod ..nekukala som) a ísť odtiaľ do pise..to je kúsok vlaky chodia často...
@siska25
Ja som ti uz odpisala v skupinke Styri deti, mna totalne namotala tato influencerka, pozerala som tie ceny, 5-6tisic stoji len rezort s polpenziou, este letenky... ale tak premyslam, ze raz za zivot si clovek moze dopriat, furt chodime len po chalupach a sami si stravu riesime a clovek si neodddychne
Pozri Petru Broulikovou na youtube, ona ma 4 deti do 8 rokov a oni maju nejaky oblubeny rezort niekde na Sardinii ci kde to je. Akoze, niekto tu riesil, ze uz 3 deti + 2 dospeli je problem na 1 hotelovej izbe kvoli bezpecnostnym predpisom... ale existuju asi take apartmany, ze 2 spalne a spolocna nejaka obyvacka, kto ma peniaze, isto si take moze dovolit, len predpokladam, ze je to drahe
https://www.youtube.com/watch?v=Ecg6IC5IlZ0@jaroe boli sme v tomto hoteli. Lenze neviem ti povedat, ci by boli ochotni dat este jednu pristelku na izbu. Osobne som tam nevidela tak izby. My sme minuly rok mali jedno dieta do dvoch rokov. Mal tam najmensi detsku postielku, v ktorej nikdy nespal, ja som spala s dvomi najmensimi na manzelskej posteli. Mali sme tam dve izby, kazda svoj vchod a kupelnu a vnutorne prepojovacie dvere. Jedna izba mala manzelsku postel a druha bola manzelska postel plus roztahovacie kreslo. Objednavala som priamo hotel mimo cestovky. Neviem, mozno by aj na tu druhu izbu boli ochotni pridat to riztahovacie kreslo.
@jaroe a este odpoved k plazi. Su tam klasika Chorvatske betony. Tento hotel tam ma umelo vytvorenu taku mensiu pieskovu plaz. Ako pre deti ideal, plytka voda, stale som ich mala pod dozorom, ale ak cakas krasnu siroku pieskovu plaz ako v Egypte, Turecku, tak to tam nenajdes.
@siska25 ja som chcela nieco letecky max 2 hodiny a all in a ponukali ze mi najdu apartman v Chorvatsku a mam ist vlastnou dopravou 🤦😂. Tak ma vytocili. Nech si mamicky, ktore ta nazvali lenivou skusia zadat 2+4 ze realne kolko vysledkov im najde ked sa snazis nieco najst. Ale hydrotour tu odporucany som neskusala. Prajem vela stastia, nech najdea dovolenku aku hladas 😊
@pohodacka03 ano ved ja viem, kto to realne neriesil, tak to nechape. Ja hladaniu dovolenky kazdy rok venujem obrovske mnozstvo hodin, co po veceroch vyhladavam. Aj to co najdu vyhladavace, napr. ten hydrotou, tak sice zadam kriteria, najde zopar moznosti, ale ked to porozklikavam, ze vypocitat cenu, tak mi to v zavere napise, ze pre nase kriteria nie su moznosti ubytovania.

@siska25 my máme presne ten istý problém. Len mám deti 6,6, 4 a 2 môj manžel odmieta 2 izby
Chce aby sme spali spolu