Tipy na dovolenku v Dubaji s dieťaťom bez cestovky
Ahojte, ak je tu niekto skusenejsi, kto uz takto bol, vedeli by ste mi poradit tipy na dovolenku pri mori v Dubaji bez cestovky?🙏 Chcela by som ist so 6 rocnym dietatom v aprili/maji, ale rozpocet je obmedzeny (som s nim sama). Mate nejake tipy cez koho letiet, ktory hotel s lahkou dostupnostou k moru vybrat (nemusi byt luxusny, hlavne cisty a fajn jedlo). Staci polpenzia? Ak ano, nepreplatim to na stravovani vonku? Myslite, ze by sme sa na tyzden mohli so vsetkym zmestit do 1500 eur? (viem, ze za dieta budem zrejme musiet v hoteli platit ako za dospeleho).
Prečo chces ísť silou mocou do Dubaja, ešte s takým malým dieťaťom, keď máš obmedzený rozpočet? Veď je toľko oveľa krajších miest a cenovo dostupnejšich
@13uzivatelka11 Tipni si...;)
Hotel jednoznacne Rove la Mer, jeden z mala, ktory je priamo na plazi a cenovo dostupny. Stacia ti tam ranajky. Tie su az do 11, mozes ist 2x a mas skory obed😃 potom nejaka vecera v meste. Ked chces, najes sa za ceny ako u nas, mozno aj lacnejsie. Wizzair je najlacnejsi. Do 1500eur sa pri uskromnovani da zmestit, ale zas ak chces aj vidiet, zazit nove veci tak sa tam da utratit ovela viac no..
Uplne v pohode, bol som uz 5x. Kupte si letenky cez wizz z Budapesti. Dobra cena cca 120-150 spiatocna. Hotel pohladajte cez booking je tam toho az az.
@anonym_autor
V Dubai sa moc prechadzat neda tak bud si ista ze hotel je na strane plaze ako Jumeirah odtial sa da ist lahko metrom do mesta ked ti nevadi arabske jedlo alebo kebab to je lacnejsie ako v Bratislave a potom sa da velmi dobre a lacno najest v obchodnych centrach vo food courtoch.
Prečo chces ísť silou mocou do Dubaja, ešte s takým malým dieťaťom, keď máš obmedzený rozpočet? Veď je toľko oveľa krajších miest a cenovo dostupnejšich
@13uzivatelka11 Napriklad? Myslela som, ze ked to vyskladam bez cestovky, mohla by to byt 1 z tych lacnejsich destinacii.