icon

Tipy na dovolenku v Egypte

zuzanna444
30. okt 2025

Ahojte, chceme ísť s priateľom do Egypta na dovolenku. Poraďte kde ísť, kde je aké more (tak aby sme sa okúpali, šnorchlovať nepotrebujeme), aké máte overené skúsenosti ? Ďakujem

petamich
30. okt 2025

My sme boli minuly rok Marsa Matrouh Almaza Bay (neviem ci sa to tak pise) a plaz a more boli nadherne 🙂 vedia tam byt ale velke vlny, my sme mali jeden den z celeho pobytu. Rybiciek tam nieto, kedze je to Stredozemne more a nie Cervene (teda myslim na snorchlovanie, nejaky podmorsky zivot tam isto je).

jaja20
31. okt 2025

@zuzanna444 Ahoj, v júni som bola v Marsa Matrouh v hoteli Ghazala resort & spa ( ex. Rixos Alamein ) a vrelo ho odporúčam. Má 2 pláže, z toho jedna je za vlnolamom, takže sa dá kúpať, aj keď sú veľké vlny.
More je tam nádherné, porovnateľné s Karibikom. Boli sme aj v Hurghade v hoteli Grand resort.

building
1. nov 2025

@zuzanna444 Makadi Bay alebo Sharm el-Sheikh tu je dokonca aj nočný život. Pozor niekde je vstup do mora komplikovaný nakoľko sú tam koraly. Nechcem strašiť ale je už aj častejší výskyt žralokov.

anonym_b89df3
11. nov 2025

Tiez sme boli v Marsa Matrouh v casti Almaza bay a ja som z toho mala zmiesane pocity. More nadherne, ale chladnejsie, ale oci tam nechas, ake je uzasne. Ale vecer tam skapal pes, nuda strasna, kazdy hotel mal obchodiky, ale cisto len so suvenirmi brutalne predrazenymi...a personal baliaci hned, ako sa od teba vzdiali muz tiez neurobil dobry dojem...ja som od toho cakala viac no. Znama bola par km dalej od nas a mali cely tyzden take vlny, ze sa kupali raz a aj to cez velke vlny, ze deti ledva udrzali. A v akom stave je mesto Marsa Matrouh ani nehovorim....Lunik 9 je luxus oproti tomu. Ale samotne rezorty su nadherne, ciste, more topka, ak nemas vlny. Ak hladas uplne pokojnu tichu dovolenku s nadhernym morom, tak chod do toho. Ak mas rada aj poprechadzat sa po promenade a vecer trosku sa zabavit a zit, tak chod inde.