icon

Tipy na dovolenku v Egypte s deťmi

lusy26
30. mar 2025

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať kto bol s deťmi minulý rok v Egypte niekedy v júli. Či to bolo v poriadku čo sa týka teplôt,alebo sa nedalo vydržať. Tiež by som chcela poprosiť nejaký tip na dobrý hotel pre deti v blízkosti mora, pozvoľný vstup a tiež korále. Ďakujem vopred za každú informáciu.

Strana
z2
lusy26
autor
4. apr 2025

@mironka tak nám zase až tak vysoké teploty nevadia. Aspoň minulý rok smw to v zdraví pri dosť vysokych teplotách zvládli aj naša 6 ročná dcera. Dúfam,že ak by ame tento rok vybrali Egypt tak to tiež nejak zvládneme. V akom hotwly v Turecku ste boli ak sa môžem opýtať?

lusy26
autor
4. apr 2025

@timea_88 ďakujem pekne...tak ak by sme išli tak snáď sa nejak dohivorime a poprosime izbu čo najbližšie k moru 🙂 a čo sa týka karty tsk asi to je tiež výhodné....ďakujem tiež za info a asi by som to tiež poriešila kúpou karty,aby sme to mali bezproblémov🙂

mironka
4. apr 2025

@lusy26 v hoteli Monachus, vedľa Adalye a Seashell

lusy26
autor
Autor odpoveď zmazal
lusy26
autor
6. apr 2025

@mironka boli ste spokojný? Nakoľko pozerám,že hotel je len 4* a čo sme počuli tak že do Turecka sa neodporúča ísť do 4* 🤔 že služby niesú také ako v 5* a vyššie. Preto ma to zaujíma. Ďakujem

mironka
6. apr 2025

My nie sme náročná klientela, pre nás boli tie 4 hviezdičky ako pre niekoho 5...bol to pre nás luxus ...tak či tak...oproti tomu, čo sme mali na Korfu a na Cypre..v podstate sme sa luxusne cítili všade ...a sme 8členná skupina, takže nás by cena za ,,desať,, hviezdičiek už zruinovala...a áno, boli sme veľmi spokojní...Turci nás obskakovali až som ich polutovala....

mironka
6. apr 2025

@lusy26 my sme mali perfektné služby....aj vybavenie hotela, všetko....

mironka
6. apr 2025
lusy26
autor
7. apr 2025

@mironka tak super...vyzerá to fajn....aj recenzie čo som pozerala tak na to že je 4* tak má pwrfektné recenzie. Tak ďakujem za tip aj v Turecku ak by sme si to rozmysleli🙂

lusy26
autor
13. máj 2025

Bol niekto prosím vás v hotely Movenpick Waterpark Resort & Spa Soma Bay alebo Tropitel Sahl Hasheesh? Ďakujem

sisisasa66
19. máj 2025
@zuzubb007

My sme boli v júli minulý rok s deťmi vonku 44 v tieni a večer o 22hej bolo 40 akože vzduch mega, ale keď je človek pri vode je to pohoda, klíma na izbach samozrejme musí ísť nonstop, deti povedali, že najlepšia dovolenka tobogány, mega bazény, boli sme sa voziť na ťavach na štvorkolkach, potápať zažili tam vsetko

@zuzubb007 chcem sa opýtať ideme prvý krát do Egypta s deťmi a troška má strašia ohľadom črevných problémov ideme júl na 12 dní deti 15,12,, 8 ročne doteraz len Turecko a nikdy sme nemali žiadne črevné problémy....ďakujem

zuzubb007
19. máj 2025
@sisisasa66

@zuzubb007 chcem sa opýtať ideme prvý krát do Egypta s deťmi a troška má strašia ohľadom črevných problémov ideme júl na 12 dní deti 15,12,, 8 ročne doteraz len Turecko a nikdy sme nemali žiadne črevné problémy....ďakujem

@sisisasa66 ja s deťmi sme boli v pohode, muža chytilo posledný deň, a bol doma týždeň odpísaný v hnackach, treba si dávať pozor, probiotiká a tak

anonym_f88722
12. aug 2025
@timea_88

Chodíme každý rok do egypta a z mojej skúsenosti ti viem odporúčiť tieto hotely: Sunwing waterworld makadi,Calimera blend club, Titanic palace alebo Jaz aquamarine.

@timea_88 Máte prosím vás skúsenost aj s Marsa Alam?Ďakujem

Strana
z2