Tričko do vody pre dospelého s UV ochranou
Ahoj. Chcela by som sa opýtať ci mi viete odporučiť tričko do vody pre dospelého s uv ochranou. Nakoľko mám dosť citlivú pokožku a pri vode aj napriek silnému opalovaciemu kremu mi dosť spali plecia. Riešila som to klasickým tričkom. Chcem vedieť či sa platí investovať do kvlatnejsieho alebo úplne postačí z decathlonu 😀 ideálne by bolo keby mi poradil niekto z vlastnej skúsenosti. Viem ze do leta je ešte daleko 😉
my máme pre syna z decathlonu a super
Dcéra má z decathlonu ale ma aj značku Roxy. Osobne son spokojnejší à s tým roxy, dcéra má tiež citlivú pokožku. Pri tom z decathlonu sa dosť škrabala.... Takže za mňa sa oplatilo investovať. Aj keď teda ja jej kupujem vždy po sezóne v akcii tak vyjdu aj na polovicu.
@44alex
Odporúčam ti z vlastných skúseností kúpiť si burkiny, a použiť z nich vrch. 😀 Sú vystužené. Netreba pod ne ďalšie plavky a majú ÚV ochranu.
Pod tričko ti ešte bude treba plavky a bude sa ti to posúvať.
Napr.tieto sú vystužené všetky:
https://dakanur.sk/category/32/plavky-burkiny
Ak by si potrebovala inú veľkosť a niektoré by si si chcela objednať, tak mi môžeš napísať, doskldníme. Na jar by sme mali mat aj ďalší rovat v tejto sekcii. 🙂
@44alex mokre klasicke tricko vo vode prepusta tolko uv akoby si bola naha. 100% odporucam uv tricka Muz ma problem s bledou kozou,ma tricko s uv ochranou a premyslam ze mu kupim.aj dlhe nohavice bude vyzerat ako surfer ;) je spokojny,konecne sa moze so mnou kupat a nebat sa rakoviny
@selena_luna odporučite mi aj konkrétnu značku alebo stránku?
@lenkakravcova takéto plavky som a kúpaliskách nevidela 🤔 z akého sú materiálu?
@44alex To je asi normálne, keďže na SR žije málo muslimiek (ktoré ich bežne nosia). Potom sa dosť nosia ešte v Austrálii (práve kvôli slnku a ochrane pokožky).
Čo sa týka materiálu je to klasická plavkovina - polyester (v miestach ako je hrudník sú zdvojené a sú tam vypchávky ako keby boli na ne pršité tenši bikiny, rovnako tak spodná časť). Môžem nejaké odfotiť ak by ste chceli vidieť ako vyzerajú z vnútornej strany.
Behom Februára by sme mali naskladňovať asi 20 druhov. Začiatkom marca budú k dispozícii rôzne farby, veľkosti, vzory (kvietkované, pásikované, s motýľami) a aj strihy (dlhý rukáv, krátky rukáv, dlhé nohavice širšie, legínové, kraťasy, šortky).
@44alex https://www.decathlon.sk/panske-termo-tricko-uv... neviem ci presne toto alebo podobne yz ho mame roky
@lenkakravcova ako sú riešené nohavice? Treba si dať pod ne plavkové nohavičky ci ako?
@44alex Záleží na kontrétnom type sady. Niekde sú podšité, akoby šortkami, iné sú šité tak, že pod ne treba nohavičky.

@44alex ja som kúpila synovi z decathlonu a vyhadzal sa