icon

Máte skúsenosti s kozmetikou Babé?

adrianai
12. apr 2011

Ahojte, mám 6-mesačnú dcérku a chcela som jej kúpiť opaľovací krém - v lekárni mi medzi inými odporučili značku Babé....máte niekto skúsenosť? Nevidela som radu priamo pre detičky, ale hovorili mi, že je vhodná na citlivú pokožku a teda aj deti.....ďakujem za názory 🙂

miska333
•
12. apr 2011

mi mame od znacky babé telove mlieko na atopicky ekzem a som s nim velmi spokojna, nevonia ale je super. maly bol cely vyhadzany a po cca tyzdni mu ostala pekna pokozka

slavuska30
•
13. apr 2011

my máme šampón na mliečne chrasty vo vlasoch a pomohol, takže som spokojná 🙂

sakura77
•
13. apr 2011

aj my sampon ako pisala slavuska sme puzivali,dva krat a bolo poo chrastach,tak snad aj ostatne veci maju dobre 🙂nam tu kozmetiku doporucila detska lekarka

matula1981
•
13. apr 2011

my sme taktiez pouzivali sampon na mliecnu chrastu a musim povedat, ze za tyzden chrasty na hlavicke zmizli. Pouzivame aj detsky krem a aj do kupela zvlacnujuce mydlo. Ja som spokojna s touto kozmetikou, odporucila nam ju detska pediatricka. Pozri si ich stranku, posielam Ti link http://www.pezomed.com/sk/termekek_babe.php?alm...

buba78
•
13. apr 2011

ahoj.......myslis zrejme kozmetiku bebe klorane.............pouzivam ju od narodenia.........je hypoalergenna a prijemne vonia...........kazde babo je ine........moze sa stat , ze to neznesie, ale ty za to nemozes......proste treba skusit..........alebo osm si pomylila tuto kozmetiku s nejakou inou..........lebo babe nepoznam

lussy666
•
13. apr 2011

ak myslis babe pediatric, tak super...nemam sice opalovaci krem, ale sampon, telove mliecko a spokojnost...

bumbuska
•
31. okt 2011

kozmetika BABE je perfektna od malickeho babetka, ja pouzivam aj pre moju 5-rocnu dceru, ktora ma velmi suchu pokozku. nedostat ju hocikde, nasla som na www.detskastrava.sk

katka3012
•
1. nov 2011

mozem len odporucit.Mali sme samponik na mliecne chrasty,velmi pomohol 😉 Poradil nam detsky lekar

stanislavao
•
1. nov 2011

podla mna dobra kozmetika

sempro
•
1. nov 2011

ja som mala šampon na mliečnu chrastu a vôbec nepomohol, takže nebola som spokojná. Podľa mňa zase ďalší biznis na deťoch...

lenka268
•
1. nov 2011

pouzivali sme ju doteraz, vyborna, mali sme sampon na chrasticky na hlavke, pomohlo super, len treba nechat posobit dlhsie az potom umyt, a takisto sme pouzivali telove mlieko maly mal suchsiu seboreicku pokozku ale preslo to casom, takze ja som bola velmi spokojna

pallacinka
•
1. nov 2011

My mame komplet celu sadu (sampony, mydlo, telove mlieko, krem na ritku, krem na opalovanie) a vsetko je vyborne. Sampon na seboreu sme dali parkrat na zaciatku preventivne a nikdy sa nam nevytvorila. Pre deticky je urcena rada Pediatric, treba pozhanat tu (v niektorych lekarnach, zdravotnickych potrebach, na internete).

lenka0283
•
1. nov 2011

ja som mala bebe sampon na chrasty a mne vobec nepomohol

pikha
•
2. nov 2011

Babe pediatric pouzivame aj my, poradila nam to doktorka.. tekute mydlo na kupanie, telove mliecko a sampon na mliecne chrasty. Spokojnost absolutna, ja mozem len a len odporucat.

matsches
•
8. nov 2011

http://www.babe-eu.eu/ Tu nájdete kompletný sortiment BABÉ. Majú aj zľavy. Mne poslali aj extra darček. 🙂

henulienka
•
8. nov 2011

Tiež používame ten šampón na mliečne chrasty, neviem posúdiť,č i funguje, lebo ho používame ako doplnok k liečebnej masti od kožnej. Ale v každom prípade šupinky lezú dole. Ja som bola spokojná aj s cenou, ten šampónik stál nejakých 7 eur, som myslela, že to bude horšie.

merikac
•
12. dec 2011

pouzivam veskeru detsku kozmetiku babe, detsky telovy krem, kram na tvaricku, na ritku, opalovaci, telovy sampon, sampon na vlasky,,,,,,,,,som s nou maximalne spokojna

beladicova
•
25. máj 2012

Ahojte, ja tiež používam celú detskú radu BABE, ale okrem detskej rady je super celý sortiment aj pre dospelých. Ja to kupujem v EUROVEI tam majú vela výrobkov a ak práv niečo nemajú tak objednajú....

luvvinecka
•
8. sep 2012

Ahoj. My sme pouzivali sampon na mliecnu chrastu - maximalna spokojnost a bol jediny, ktory zabral na nase dlhe vlasky 🙂 Pouzivame aj ostatne vyrobky z detskej rady (Pediatric) a aj opalovacie kremy - vsetko pomerne dlho vydrzi a hlavne nam pomohli aj ked sme mali v horucavach potnicky a cervene fliaciky. Ja kupujem na www.beautymarket.sk - cenovo lepsie ako v lekarni a ak si z BA, donesu Ti to gratis az k dveram 🙂

31majka12
•
4. dec 2012

Ano mame...pouzovame sampon na mliecnu chrastu a pomaha

ducci
•
17. dec 2012

my presne ten isty sampon - proti mliecnej chraste a dobry je.