Tunisko alebo Egypt: Kam sa vybrať na dovolenku?
Vaše +/-. Ešte sme neboli v ani jednom.
Ak ste ochotný na osobu zaplatiť 3000 eur, tak je blbosť pýtať sa na Egypt alebo Tunisko, ktoré v tejto dobe získate no, celkom lacno. Nepozerali ste Kapverdy? Tie sú nádherné. A naozaj sa oplatí do toho investovať. Alebo Zanzibar.
Každopádne, hit tohto roka je Marsa Matrouh v Egypte, pozrite si to. Volajú to egyptské Maldivy.
Veľa šťastia pri výbere, nech sa Vám na dovolenke páči
@ninusa221 to iste mam vybrate a este mahdia mi odporucali hotel ibeostar alebo tak nejak
@ninusa221 a ma cypre sme boli teraz na juznom a strava zabava horsie jak v bulharsku no more top. Cena juzneho nezodpoveda tym prachom vobec
@ninusa221 ta plaz pred tym hotelom v tunise je ozaj taka pekna??aj musle..? A meduzi boli??
@ninusa221 aj ten salamis na severnom mam vuhliadnuty..tohto roku sme nemali pasy tak bolo len bulharsko a cyprus juzny..na dalsi rok skusime aj pasove destinacie
@slavomira236 my sme mali krásny rezort na Cypre fakt že kvalita tip top sa môže aj cele Turecko strčiť 😅.
Nádherná malička pláž iba pre hotel, celkovo to nebol veľký hotel čo sme boli spokojný preto sme nešli do iberoatar ani do mahdia palace.
@ninusa221 krasa dalsi rok sme tam.
@slavomira236 určite odporúčam salamis. Uzasne riešený hotel. Všade máte blizko na pláž. Program je do 2 rana každý deň. Výborne jedlo a tá pláž my sme mali lehátka v mori.
Za mna urcite Egypt. A v sieti red sea hotels maju aj celkom europsku kuchynu. Vzdy sme sa mali v egypte super. V Tunisku je strasne vlhko, plavky ani na slnku nikdy neuschnu, po tyzdni mi splesniveli a celkovo ten vzduch sa neda dychat a bolo mi dost zle.
Určite Egypt, bola som hotel Gravity, Jasmine Palace a Jaz Grand Resta.. Sú to roky dozadu neviem ako teraz ale všetky boli fajn
My sme boli Tunis-Monastir,hotel Amir Palace,v septembri,bolo dobre a v Egypte-Marsa Alam,to som si užila iba bazén,nakoľko šnorchlovať neviem🙂
Chodte radsej do Egyptu, ked uz tak. Mna neohuril ani Egypt, ani Tunisko. Ale Egypt mi pride byt zaujimavejsi. Ak si priatelka oblubi destinaciu, je dost mozne, ze sa tam budete vracat kazdy rok :D tak preto radsej Egypt.
Jednoznacne Egypt. Dajte si v bookingu filter len na 5* hotely( pre dospelych) all inclusive. Kupte si letenku z Viedne do Hurgady cca 100€ osoba a idete. Visa 25$ osoba.
Uf, skor skus pozriet cyprus ako tieto dve destinacie… za nas mozem odporucat ten Severny (hotel Limak)…urcite sa jej na cypre (ci uz severnom alebo juznom-to uz je na preferenciach) bude pacit viac ☺️
Jefnoznačne Egypt, po X krát v Egypte som zmenila aj s rodinou za Tunis, že vyskúšame a už viem, že raz a stačilo 🤷♀️😉
My sme boli teraz prelom jul august v Egypte. Sli sme cez CK Cedok, let z Bratislavy, lokalita Marsa Alam. Hotel Royal Brayka, par metrov od izby bazeny, 4 tobogany tam boli (starsieho data, ale stacili na vyblaznenie sa). Royal Brayka je sestersky susedny hotel s Brayka Bay. Ten Royal Brayka co sa plaze a mora tyka, ma utes na snorchlovanie, najkrajsi utes v Egypte. Chodili tam aj delfiny, korytnacky, Unicorn Fish, "Dory a Nemovia". Ten Brayka Bay hotel ma plaz s pozvolnym vstupom do mora. Prejdete v pohode peso za cca5minut z jednej plaze na druhu. Velmi vela personalu hovori aj po cesky. Jedlo super. Za nas odporucam velmi.
Bohatá klientela chodí do Egypta Soma Bay.

Tunis - primasol el mehdi mahdia my sme boli spokojný na rok chceme ísť do Marsa Mattouh. Inak pobehali sme veľa aj na Cypre sme boli ale more zatiaľ vyhralo v Tunise.Služby zas Cyprus ( hotel salamis bay conci ak náhodou)