Tunisko - Mahdia. Ktorý hotel si vybrať?
ahojte sme rozhodnuti ist do tuniska tento rok v juni a urcite do Mahdie kvoli moru a plazi.Neviem sa vsak rozhodnut medzi dvoma hotelmi.Jeden je golden tulip a druhy lti mahdia beach.Som skor za ten lti,aj ked recenzie co ja viem.Vraj neni klima v jedalni a stary nabytok a strava nic moc.A pritom v cestovke mi prave stravu vynachvalovala,vraj ona tam bola a jedlo bolo velmi dobre.Tak poradte.Tie recenzie na nete su aj tak dost stare
My sme boli Caribean World Mahdia 4*, ale museli sme si vyhadat izbu v hlavnej budove potom to bolo ok aj ked na vani bola plesen, ale izby ciste a bez hmyzu... So stravou sme boli spokojni , bazeny sme neriesili kedze sme isli k moru ... Rodicia boli v nour palace 5* a myslim ze ak Vam nevadi cena tak je to lepsia volba...
@oliverceky My ešte deti nemáme, ale bolo tam veľa rodiniek s deťmi, prevažne Portugalci a Francúzi. More bolo s pozvoľným vstupom do mora, o niečo chladnejšie ako v Tunise, ale nejak som necítila že by bolo chladné, naopak mi prišlo osviežujúce v tom teplom počasí. Čo sa jedla týka tak môjho pohľadu sa mi nedá nejak moc vyjadriť kedže som mala črevné problémy a potom sa sa už bála konzumovať nejaké ich jedlá. Animačné programy sme nejak nevyhľadávali, ale každý deň cvičili v mori a taktiež i na pláži boli rôzne súťaže. Večer bývali animačné programy v "divadle"-tak sa volala tá sála.Inak je to taká pokojná krajina. My sme si tam išli oddýchnuť, dovolenka splnila účel 🙂 Ak by si mala nejaké konkrétne otázky kľudne sa pýtaj 🙂
Isli sme cez kartago....vsetko v poho. Aj delegata sme o 5- tej zobudili , kedc sme sli na vylet, lebo arab.nas nechcel zobrat do autobusu : D a este Akurat to ze sme tam prisli v noci a nemali pre nas izbu ...ale necakali sme dlho cca pol hodky, zatial sme pili.a chodili ich otravovat.....do pasu smr nedali nic a a izbu sme mali peknu aj ked nie s vyhladom na more. A na lehatka si treba privstat a dat osusku. My sme chodili o 6- rano aspon sme videli krasny vychod slniecka...boli sme aj na vylete sidi bou said, carthago a tunis, oplatilo sa 🙂) ak este nieco chces vediet kludne pis ;)
Isli sme cez kartago....vsetko v poho. Aj delegata sme o 5- tej zobudili , kedc sme sli na vylet, lebo arab.nas nechcel zobrat do autobusu : D a este Akurat to ze sme tam prisli v noci a nemali pre nas izbu ...ale necakali sme dlho cca pol hodky, zatial sme pili.a chodili ich otravovat.....do pasu smr nedali nic a a izbu sme mali peknu aj ked nie s vyhladom na more. A na lehatka si treba privstat a dat osusku. My sme chodili o 6- rano aspon sme videli krasny vychod slniecka...boli sme aj na vylete sidi bou said, carthago a tunis, oplatilo sa 🙂) ak este nieco chces vediet kludne pis ;) @hasleerka
@alinka717 no nie som na 100% rozhodnutá že chcem ísť .. mm na mňa tlačí aby sme tento rok nešli ... ale tak ja si chcem užívať kým sú deti malé ... to je len jeden hotel, alebo aj nejaké budovy ... výhľad na more mi netreba, lebo plánujem byť celý deň vonku a na izbu ísť spať ... luxus mi tiež netreba, len čisto ... a ako je tam so stravou??
@hasleerka je to len jeden hotel 4 poschodia ma a je taky do L - ka tvaru.... strava v pohode , ja ked som citala.recenzie kazdy vravel ze ranajky slabe....podla mna tam bolo ale uplne vsedko od vajicka,omelety, salamy, zeleniny, lekvarikov, jogurtov musli proste vsetko. Obedy a vecere to iste ale bolo co vyberat, maso, ryby, pizza cestoviny,salaty....polievky ja som nejedla nechtili mi lebo iba nejaka zeleninova a rybacia bola, ale proste ina ako mi robievame...inak obedy boli aj von aj dnu a potom okolo 4 poobede robili vonka palacinky......ovocia vela, kolacikov, hladovat nebudete. Ajco som sa rozpravala s jednou co bola vo viacerych hoteloch v mahdii vravela ze Nour palace mal najvacsi vyber jedla......my sme boli spokojny.je to sice trocha drahsi hotel, ja som vybrala preto ten, lebo to bola nasa uplne prva dovoenka pri mori.....s detickami by som urcite sla, krasne sa tam vyhralis muslickami a pieskom a neviem ci aj deti do 6 roklv nemaju zdarma?
Cafko, ked chceš pozei si Les Princez, to ti je hotel rodínného typu,absolut klud, jasne že sa vybláznite s animátormi,aj jedlo stačí, a najme to že nikde nečaká na taniere a nemyhá sa ti pred nosom kopec ludí,ja to otáčam už s jednou partiou 6 x krát a to na jar a aj v jeseni, maju jednu s najkrajšie udržiavaných pláži na malej súkromnej ploche,o deti sa ti staraju celý den animátorky ,česky alebo večšinou slovensky hovoriaci,kopec športových aktivít,či v areali, alebo na pláži🙂
@bombonka super také teploty mi vyhovujú ...
@krtikcertik o tom hoteli viem ... poznám asi 5 ľudí čo tam boli a chválili si ... len sa bojím trochu že je to len 3* hotel ... a animátory sú tam celý čas alebo len cez prázdniny ... a ako je to s nápojmi, sú celý deň k dispozícii ... môžem ťa nejaké bližšie info poprosiť ...
cafko,nehlad že TROJKA,zodpovedná štvorkám, za tých pár návštev sme diskutovali s ludmi s okolitých hotelova porovnávali,animácia je od začiatku sezony až do konca🙂nápoje: celý den,,,alko nealko,a do 24.OO bar,a po 24 si platíš, otvorené non stop,alebo hned v areáli je novootvorený podnik bez vstupného Black&White ,diska a tam tiež od výmyslu sveta pitivá🙂,a ked nie okolité hotely cca 20m od brány taktiež non stop OPEN,alebo aj v Thapsuse som bola 2x , no ale velký hotel.komplex a hromada ludí...už nie... 🙄 no atento rok som bola na jesen ULTRA LAST MINIT na Djerbe,kde sa určite budem vraciať,Mahdie stačilo🙂))
@krtikcertik no to sa mi celkom páči ak sú animácie aj v júni ... nealko nápoje nám stačia tak do 23, kedže potom už s deťmi asi zaľahneme ... a je aj bar na pláži alebo sa chodí niekam k bazénu??? a bývajú tam aj nejaké koláčiky ku káve, či zmrzka???
a aká pláž je na djerbe, kde presne si bola???
dobrý večer, dovolte mi sa k vám pripojiť 🙂. ak budete chcieť a nielen tunisko , mám cestovnú agentúru www.aztravel.sk a pre mamičky z koníka mám naj ponuku, tak sa ozvite 😉
Ahojte..chystate sa niekto do tunisu- mahdia v lete 2015?
@nemezys Kam presne?
@adelkaterezka do Mahdie Nour palace
@adelkaterezka my ideme do carrabian world a v termine 22.7 na 12 dní...idete aj s detmi? nemate obavy?

@4stanka4 Ako to bolo v Maroku? Vhodné pre deti?