Tunisko - Mahdia. Ktorý hotel si vybrať?
ahojte sme rozhodnuti ist do tuniska tento rok v juni a urcite do Mahdie kvoli moru a plazi.Neviem sa vsak rozhodnut medzi dvoma hotelmi.Jeden je golden tulip a druhy lti mahdia beach.Som skor za ten lti,aj ked recenzie co ja viem.Vraj neni klima v jedalni a stary nabytok a strava nic moc.A pritom v cestovke mi prave stravu vynachvalovala,vraj ona tam bola a jedlo bolo velmi dobre.Tak poradte.Tie recenzie na nete su aj tak dost stare
@adelkaterezka a boli ste s malými detmi...coho sa vyvarovat a na co nezabudnut?
bola som so 6 ročnym synom, teda potom v oktori mal 6 , a v podstate tam sme mali všetko, nepotrebovali sme okrem plaviek , dokopy nič 😀 , predpokladam že idete all inclusive , čiže jedla kopu ,pitiva kopu, flašky s vodou sme si brali z baru aj na izby, pri vodu všade.... ked ta niečo napadne kludne sa pytaj 🙂 @adelkaterezka
@adelkaterezka ano aj s detmi a obavy zatial nemam to by sme nemohli ist nikam.dneska uz sa vsade nieco deje. Boli sme aj minuly rok a velmi sa mi pacilo.
ale viem kde je najlacnejsi
http://edovolenky.sk/zajazd/hotel-lti-mahdia-be...
Lti Mahdia je super, chodievame 2x do roka na dovolenky a v tom hotely sme už boli niekoľkokrát. Môžem len odporučiť. Strava nám chutila a hlavne koláčiky 🙂
Chodievame pravidelne cez týchto: http://www.palmtour.sk/katalog/product/24861-Ho...
Žienky, tie čo rozmýšľate či ísť s deťúrencami...my sme boli 3 ženy-moja mamina, ja a moja dcérka, keď mala cca 8 mesiacov, dokonca sa tam naučila aj loziť 🙂 Nemala absolútne žiaden problém...strava normal hotelová, nekupovali sme pre ňu nič extra...s teplom problém nebol, keďže pri mori príjemne pofukuje...dokonca si radšej dala poobede šlofíka pod slnečníkom priamo pri mori, ani na izbu sme nechodili. Cestu zvládla tiež bez problémov 🙂 Boli sme v 5*Mahdia Palace Thalasso. S malými deťmi by som do menej ako 5*hotela asi radšej nešla.
Tak Vám prajem krásne počasie, šťastnú cestu a len pozitívne zážitky 🙂
Ziadny koli nepokojom neodporucaju 😉 My sme boli minuly rok v Thapsus 90%spokojnost co sa tyka stravy ochoty prostredie zabava animacie pre deti %%% akurat ked pridete tak vas budu chciet ubytovat v suterene .... Co je tam smrad ,zatuchnuto.,balkony sa nedaju otvorit ...... Preto teraz ideme smer Bulharsko Slnecne Pobrezie 😉
Bez problémov nie je žiadna krajina pani išla na dovolenku možno zámerne nezvolila arabsku krajinu išla do Grécka a tam na ňu spadol kameň. Keby sme zvolili Španielsko tam zas budú na letiskách štrajkovať takže s malými deťmi kde aj dospelý sú nervózny súper výhra. Na gréckych ostrovoch sa zase vyloduju uprchlici v dovolenkových destinaciach. Nikde to neni bezpečne. A z Bulharska pol lietadla kýchalo a soplilo tiež vydarená dovolenka.

@adelkaterezka my sme tam boli minuly rok(2014) , bolo super 🙂