icon

Tunisko - skúsenosti

malickapatricia
28. jún 2022

Ahojte prešla som pár diskusií tu na MK ale našla som len staré 5 rokov a nejakú síce novú ale tá sa netykala veľmi dovolenky 🙂

Rozhodujeme sa kam na dovolenku, na rovinu poviem že Tunisko sa nám zdá lacné. Ale naozaj neviem co očakávať, hrozne sa bojím že tam prídeme a bude to tam vyzerať.. Jednoduché zle 🙂

Ak niekto z vás bol či už ostrov alebo pevnina veľmi ma poteší ak sa podelíte ako bolo.

Chystáme sa ísť do cestovky ale rada by som najskôr vedela čo to od ludi ktorí mi nechcú nasilu niečo nukat🙏

malickapatricia
autor
17. júl 2022

@ajajka ahoj áno vybrali nakoniec letíme 22.augusta do Monastiru odtiaľ cca 25 km na hotel, na poslednú chvíľu sme menili totiž hotel mali sme byť ubytovaní v hoteli jimene (tuším nejak tak) ale vrátili sa odtiaľ ľudia veľmi nespokojní (volali nám z cestovky). Áno? Táto veta zaberá? 😁 Nevieš mi poradiť, na presun (možno aj do iného mesta) po meste, dá sa požičať auto? Nie je to príliš drahé?

ajajka
17. júl 2022

@malickapatricia presuny su lacne taxikom alebo vylety s vlacikon to ponukaju v rezortoch a ide aj sprievodca my sme tak boli v Meste Mahdia a bolo to zaujimave ..my chodime len do tej Mahdie to mozem povedat zo skusenosti ze je to top...

malickapatricia
autor
17. júl 2022

@ajajka super ďakujem 🙂 už sa len počkať aby sa nič nepokazilo (kvôli covidu) 🙈

ajajka
17. júl 2022

@malickapatricia drzim palce a uzite si to 😀

silvia3121
18. júl 2022

@dudka121 ak sa mozem spytat stacil im len papier ale pozadovali aj qr kod?

zuzankkaa1
18. júl 2022

@malickapatricia My letime 16.8 z KE do Monastiru. Co tam bolo nedobre, co hovorili? 🙄🥶🥶

malickapatricia
autor
18. júl 2022

@zuzankkaa1 mali sme vybratý hotel jimene (zdá sa mi že sa tak volal).. Prišla recenzia na špinu a zlý personál, tak nás v cestovke odhovorili. Teraz ideme do hotela Marco Polo tiež Monastir. My letíme až 22.8 z BA, prvý let tak dúfam ze všetko bude ok🙈

denula58
21. júl 2022

@silvia3121dobry deň ... môžem sa pripnúť? Letíme 16.8 do Tuniska a chcem sa spýtať ako je to s tým antigenom?

silvia3121
22. júl 2022

@denula58 akurat sme v Tunisku testy vobec nekontroloval nikto

malickapatricia
autor
22. júl 2022

@silvia3121 keď budes mat čas rada si prečítam tvoje dojmy 🙂

silvia3121
23. júl 2022

@malickapatricia no za nas posledny krat mame 5*hotel Mahdia palace tu ospevovanh ako top hotel tu na Mahdii ale u nas tak ledva na 3* by som povedala. Strava stale rovnaka chutovo o nicom. Najprv nas dali do zatuchnutej izby veci mame navlhnute komplet vsetky tak po staznostiach nas presnuli na vyssie poschodie tak uz je to lepsie ale ziaden luxus wc smradlave no proste cely hotel cele zle taniere spinave no hygiena ziadna mame zaludocne problemy momentalne vsetci ale no aby som nebola len kriticka more a plaz su krasne biely piesok
Voda krasna priezracna azurova to je jedine plus ale pre nas prvy a posledny krat Tunisko.

malickapatricia
autor
24. júl 2022

@silvia3121 och to mi je ľúto ze to nevyšlo, ja sa už tiež pripravujem na najhoršie scenáre

ajajka
24. júl 2022

@malickapatricia Dajte na recepcii do pasu 20 eura vsetko bude Ok...😀
@malickapatricia

petuskaa1
24. júl 2022

@silvia3121 probiotiká ste si dávali týždne pred odletom? Tvrdý alkohol pijete dva x denne. Keď ideš do Tunisu Egyptu alebo Turecka, toto robiť musíš, s problémy mať nebudeš. Sme dva týždne doma z Tunisu a ani neviem že sme tam boli.

silvia3121
24. júl 2022

@ajajka davali sme a veatili nam peniaze spat ze nemozu brat

silvia3121
24. júl 2022

@petuskaa1 ano vsetko toto sme robili no pre nas asi najhorsia dovolenka to sa neda porovnat ked ide clovek niekde v Europe na dovolenku. No ale je pravda ze zas kazdy ma ine naroky ale tak toto ked ma 5* tak ja som panenka Maria 😀😀

petuskaa1
25. júl 2022

@silvia3121 jasne chápem. Ono veľa tam tých hotelov bolo dlho zatvorených takže teraz akoby na novo sa išlo.

zuzankkaa1
31. júl 2022

Peniaze do tuniska ste ako brali? Hotovost, eura ci dolare? 😃😃 co uprednostňujú domaci pri baksisi alebo v obchodoch? Da sa platit aj- aj?

denula58
3. aug 2022

@silvia3121 prepáčte ale chcem sa este spýtať ako sa dostanem k tomu QR kódu ... Automaticky keď sa dám hoci kde otestovať mi príde v sms aj nejaky odkaz na stiahnutie s QR kódom? Alebo musím ísť niekde na tie špecializované laboratória?

petuskaa1
3. aug 2022

@zuzankkaa1 na hotely sa menia dinare a na letisku domov menis eura

silvia3121
3. aug 2022

@denula58 len test sme mali na nom sme qr nemali ale da sa stiahnut v aplikacii greenpass hned po teste sme si to stiahli ale oni nekontrolovali ani len test papier a nieto este qr 😀 neviem preco to nexrusia ked aj tak to nekontroluju

denula58
8. aug 2022

@silvia3121 ďakujem

mimi_92
27. feb 2023

@malickapatricia ahoj čítam teraz že ste boli v Tunise na dovolenke vieš mi prosím dať adekvátnu recenziu na hotel? Zväzujeme aj my máme už kúpený jeden hotel ale čo som čítala recenzie tak nič moc preto zvažujem zmenu . Dakujem

silvia3121
27. feb 2023

@mimi_92 Ak sa mozem pripojit boli sme tento rok vsetko co sa tyka hotela ubytovania cista katastrofa rovnako jedlo nato ze sme mali 5* hotel otras nikdy viac do Tuniska nepojdeme jedine plaz a more boli super osobne Tunis neodporucam boli sme v hotely Mahdia Palace doslova sme sa tesili domov kedy sa poriadne najeme 😀

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mimi_92
27. feb 2023

@silvia3121 tak na jedlo som pripravená ja som vyberava aj doma skôr mi ide o čistotu hotela,more,personál a tak so stravy si ťažkú hlavu nerobím boli sme v Egypte minulý rok a bola som 14 dni na hranolkach 😂😂😂😂😂😂

silvia3121
27. feb 2023

@mimi_92 hotel cista katastrofa najprv nas dali do uplne zavhlnutej smradlavej izby potom sme sa presunuli na inu izbu po staznostiach ale tak na 5* hotel to nemalo ani zdaleka ale naozaj more a plaz boli super

malickapatricia
autor
27. feb 2023

@mimi_92 ahoj my sme boli v hoteli Marco Polo (ma len 4 hviezdy). Animátori super, more čisté, ale čo sa týka izieb.. Je to tam všelijaké.. Nemali sme v kúpeľni ani len toaletak, uteráky.. Posteľ bola bez vankúšov... Čiže všetko sme hneď museli riešiť... Potom bolo ok... Ale ono.. Žiaden luxus to tam nebol.. Jednoduché opotrebované zariadenie.. Na prespatie ok dalo sa... Co sa týka jedla to bolo fajn veľký výber, dokázali sme sa vždy najesť poriadne 🙂 treba si ešte dávať pozor na miestnych podnikateľov, chodia po plazí po uliciach a skúšajú.. Ponúkajú cigarety, šperky, výlety.. Vedia byť ozaj otravni.. Nám sa osvedčilo hrať sa že nerozumieme a po chvíli odišli 🙂 ale všetko asi záleží od toho kde presne idete, my sme boli v Hammamete, celkovo som bola spokojná šli sme kvôli moru a zážitkom čiže na tom hoteli sme boli ozaj len pár hodín denne 🙂

gabka07
28. feb 2023

Ahojte...po prečítaní vašich skúsenosti v Tunise,mam strach tam aj ísť.Manzel s dcérou si to vybrali - biely piesok,krásne more... co sa s Tureckom porovnať nedá 🫣....izby ma až tak netrápia, my sme celý deň vonku a jedlo - 6x sme boli v Turecku a 6x žalúdočné problémy- len ja a syn 2x .....takze predpokladám,že tomu sa nevyhneme ani tento x 🤔
Ideme Nour palace resort & Thalasso Mahdia....
Nebol niekto v tomto hoteli náhodou?Ďakujem

petuskaa1
28. feb 2023

@gabka07 my sme boli minuli rok a sme moc spokojní.