icon

Ubytovanie detí do 5,9 rokov bez nároku na stravu

ona12
24. apr 2025

Deti do 5,9 rokov majú ubytovanie bez nároku na lôzko a stravu zdarma.

Ahojte viete mi toto vysvetliť ?
Zajednali sme si ubytko kde bola táto poznámka… Deti do 5,9 rokov majú ubytovanie bez nároku na lôzko a stravu
zdarma.ak dobre chápem tak moja 5 ročná dcéra nemá nárok na stravu? Ako to majú hotely neviete? Treba kupovať zvlášť stravu? Zdá sa mi to hlúpe

denkabemommy
24. apr 2025

@ona12 nárok na stravu má ale treba jej ju priplatiť buď priamo pri checkin alebo sa niekde dá zaškrtnúť aj pri bookovaní 🙂

really8
24. apr 2025

@ona12 asi zalezi od hotela. Boli sme v zime, mam 2 deti do 3r, lozko nemali ale na ranajky sli ale mala som to okomunikovane s hotelom. Takze tu je asi jedina rada opytat sa priamo hotela.

ona12
autor
24. apr 2025
@really8

@ona12 asi zalezi od hotela. Boli sme v zime, mam 2 deti do 3r, lozko nemali ale na ranajky sli ale mala som to okomunikovane s hotelom. Takze tu je asi jedina rada opytat sa priamo hotela.

milanemila
24. apr 2025

@ona12 ja to chapem tak, ze nemaju narok na lozko, ale stravu maju zdarma. Ak chces vies doplatit lozko. Takto to bezne byva v hoteloch aj s all invlusive, ze dieta do hotelom stanoveneho veku (pripadne pausalne skoro vsade aspon do 2r) nema lozko, ale stravu ano aj bez nejakych priplatkov.
Najlepsie ale urobis, ak zavolas na recepciu alebo im napises 🤷🏼‍♀️

tramtada31
24. apr 2025

Deti zvykli mat stravu zadarmo, aj keď sme sa pýtali (väčšina deti aj tak nedomacu stravu neje, takze oni vedia, že dva kopčeky čistej ryze, či par kusov hranoliek ich veľa nevyjde). A lôžko, zvykli sme brat detskú postielku, alebo tam zapožičať, alebo jedno dieťa spalo s nami (zvykli sme brat zabranu na postel), ale niekedy nám dali aj veľkú rodinnú izbu, kde bola pristelka

melanta
24. apr 2025
@ona12

@ona12 bez nároku na lôžko a strava zdarma - to sú predsa 2 informácie.
1. bez nároku na lôžko
2. strava zdarma

0silvia0
24. apr 2025

@ona12 strava zdarma neznamena, ze strava je zdarma? Podla mna logicky ano

nyusika
24. apr 2025

@ona12 pokial nechces pre dieta vlastne lozko (postel), ma ubytovanie aj stravu zdarma...ved je to ta jasne napisane

suzitok
24. apr 2025

Stravu má zdarma, jasne je to uvedené. Nárok na lôžko nemá, čiže bude spať s vami v manželskej posteli, alebo si treba overiť, či má hotel k dispozícii prístelku, alebo je na izbe gauč/pohovka.

vikusjk
24. apr 2025

@ona12 bez naroku na lozko znamena, ze moze spat s tebou/ s vami na posteli, t.j. nebude mat samostatnu postel, alebo pristelku. Strava zdarma - tu asi netreba vysvetlovat, stravu ma (zvycajne podla toho, ako to maju zaplatene rodicia, t.j. ranajky, pol - plnu penziu).
Ak chces mat istotu, zavolaj na recepciu hotela, povedia ti najlepsie ;)

deedol
24. apr 2025

je ta veta trocha nestastne formulovana, lebo pri rychlom citani mozes mat pocit, ze to "stravu zdarma" sa viaze tiez na to "bez naroku na"
ale priklanam sa k ostatnym, ze je to len blbo napisane a dieta je proste zadarmo bez naroku na lozko a so stravou zdarma.

ona12
autor
24. apr 2025

deti do 5,99 rokov sú bez nároku na lôžko a stravu, takže za 5 ročnú slečnu by nebol príplatok.

Ja neviem ….bud si ja stojím na kabli… no na neviem … toto mi napisali

luccija
24. apr 2025

@ona12 to je zahraničie či SK?asi to zle napísali
..deti vo veľa hoteloch do 12,15 r neplatia za stravu a spia s rodičmi či na pristelke

natalka13
25. apr 2025
@ona12

deti do 5,99 rokov sú bez nároku na lôžko a stravu, takže za 5 ročnú slečnu by nebol príplatok.

Ja neviem ….bud si ja stojím na kabli… no na neviem … toto mi napisali

@ona12 ved v uvode pises zdarna. Tak je tam zdarma ci nieje?

sense
25. apr 2025

a vy máte stravu akú? Len raňajky alebo polpenzi? Zrejme aj budeš chcieť stravu aj pre dieťa budeš musieť doplatit