Ubytovanie detí do 5,9 rokov bez nároku na stravu
Deti do 5,9 rokov majú ubytovanie bez nároku na lôzko a stravu zdarma.
Ahojte viete mi toto vysvetliť ?
Zajednali sme si ubytko kde bola táto poznámka… Deti do 5,9 rokov majú ubytovanie bez nároku na lôzko a stravu
zdarma.ak dobre chápem tak moja 5 ročná dcéra nemá nárok na stravu? Ako to majú hotely neviete? Treba kupovať zvlášť stravu? Zdá sa mi to hlúpe
@ona12 ja to chapem tak, ze nemaju narok na lozko, ale stravu maju zdarma. Ak chces vies doplatit lozko. Takto to bezne byva v hoteloch aj s all invlusive, ze dieta do hotelom stanoveneho veku (pripadne pausalne skoro vsade aspon do 2r) nema lozko, ale stravu ano aj bez nejakych priplatkov.
Najlepsie ale urobis, ak zavolas na recepciu alebo im napises 🤷🏼♀️
Deti zvykli mat stravu zadarmo, aj keď sme sa pýtali (väčšina deti aj tak nedomacu stravu neje, takze oni vedia, že dva kopčeky čistej ryze, či par kusov hranoliek ich veľa nevyjde). A lôžko, zvykli sme brat detskú postielku, alebo tam zapožičať, alebo jedno dieťa spalo s nami (zvykli sme brat zabranu na postel), ale niekedy nám dali aj veľkú rodinnú izbu, kde bola pristelka
Stravu má zdarma, jasne je to uvedené. Nárok na lôžko nemá, čiže bude spať s vami v manželskej posteli, alebo si treba overiť, či má hotel k dispozícii prístelku, alebo je na izbe gauč/pohovka.
@ona12 bez naroku na lozko znamena, ze moze spat s tebou/ s vami na posteli, t.j. nebude mat samostatnu postel, alebo pristelku. Strava zdarma - tu asi netreba vysvetlovat, stravu ma (zvycajne podla toho, ako to maju zaplatene rodicia, t.j. ranajky, pol - plnu penziu).
Ak chces mat istotu, zavolaj na recepciu hotela, povedia ti najlepsie ;)
je ta veta trocha nestastne formulovana, lebo pri rychlom citani mozes mat pocit, ze to "stravu zdarma" sa viaze tiez na to "bez naroku na"
ale priklanam sa k ostatnym, ze je to len blbo napisane a dieta je proste zadarmo bez naroku na lozko a so stravou zdarma.
deti do 5,99 rokov sú bez nároku na lôžko a stravu, takže za 5 ročnú slečnu by nebol príplatok.
Ja neviem ….bud si ja stojím na kabli… no na neviem … toto mi napisali
a vy máte stravu akú? Len raňajky alebo polpenzi? Zrejme aj budeš chcieť stravu aj pre dieťa budeš musieť doplatit

@ona12 nárok na stravu má ale treba jej ju priplatiť buď priamo pri checkin alebo sa niekde dá zaškrtnúť aj pri bookovaní 🙂