icon

Ubytovanie v hoteloch skoro ráno

1234iveta
20. jún 2017

Ahojte dievcata,prosim Vas nahodou neviete ako je to s ubytivanim na hoteloch?Mame dovolenku od 29 jula do 5augusta. Pricom mame let v noci o druhej...Takze uz okolo 5 ....29-teho sme na hoteli. Myslite ze nas h ed ubytuju?Alebo budeme cakat az do 14tej....Let naspat mame tiez v noci zo 4 na 5....Takze prideme o jeden den.....Taka som vytocena ...Neviem si predstavit s dcerou cakat od piatej rana do druhej pokial nas ubytuju....Este som neletela takto v noci,tak vobec neviem ako to chodi....Vopred dakujem...Iveta

Strana
z3
yanni
27. jún 2017

@filipka21 pre mna by toto bolo nemysliteľné. Raz tak, raz onak. Ja si bukujem sama vsetko extra, prispôsobíme si a aj ked mesiace dopredu, za posledných 20 rokov co vela lietame sa nikdy nic nezmenilo. Neskorší odlet koli počasiu atd. To je OK, to nik nemôže ovplyvniť. Ale takto, aby stále menili časy odletov, no eeeee
My sme práve na Seychelles a krasne sme si vsetko do bodky naplánovali sami.

butyha
27. jún 2017

Ako pisala @felycity , pri charterovych letoch sa "realny" cas letu tam dozvies par dni pred odletom (a na letisku kludne ze bude oneskoreny o x hodin) a letu spat jeden den pred spiatocnym letom niekde na nastenke hotela... Tak to bohuzial funguje.
Casy, ktore sa dozvies v cestovke pri zakupeni zajazdu (ak vobec nejake) su naozaj iba orientacne - aj ked Ti budu pre dany zajazd vyhovovat, nikto Ti ich negarantuje.
Ak chces mat "takmer iste" casy letov, jedine riesenie je po vlastnej osi ako pise @yanni ...

1234iveta
autor
24. aug 2017

Baby moje tak to mame za sebou....Vybavili sme ubytko hned ako sme doleteli cez mail .Vsetko ok ze nas ubytuju skor...Pricestovali sme rano o pol 7... A? V 5* hoteli nam pan na recepcii oznamil ze nemaju volno a musime cakat do 14:00 mala vrrstala a potom od vycerpania zaspinkala. Hrozne nieco...plakala som s nou 😰😰😰😰 Tak len tolko k ubytovaniu cez CK ked Vam leti lietadlo o den skor ☺

elanor
24. aug 2017

@1234iveta my sme tiez tak raz leteli v noci do Egypta. Prilet tam bolo rano o 5tej. Doviezli nas vsetkych do hotela, a vsetci museli cakat az do 14tej. Batoziny dali do dakej miestnosti co sa dala zamykat, kazdy si mohol zobrat nejake veci co potreboval, a mohli sa rozist na plat, k bazenom a tak. Jedine nas si zobrali stranou (3 pary) a ubytovali nas hned, lebo sme mali byt povodne uplne v inom hotely, drahsom, lepsom, lenze Egyptani nieco potentovali, takze nas sali inam, tak ako konpenzaciu nas ubytovali hned. no ostatny, co si origos zakupili ten hotel museli cakat.

yanni
24. aug 2017

@1234iveta ako mam rozumiet, ze "ked sme DOLETELI, vybavili si...." Ked chces, aby ta ubytovali skor, tak to sa vybavuje uz pro bukovani pobytu. Len tak, v den priletu, ked uz stojis na "koberceku", je to ako loteria. Bud maju nieco volne (co v sezone je dost nepravdepodobne) a ubytuju vas alebo nie. Nic nejde len tak.
Tiez, ked viem, ze prilet je skoro rano, popripade odlet neskoro vecer/v noci, tak si radsej zaplatim o ten adekvatny den viac.
Myslim, ze sa to tu uz pisalo.
S detmi by som nic nenechala na nahodu.

Strana
z3