Ubytovanie v hoteloch na 1 noc

18. jún 2023

Da sa ubytovat v hoteloch/penzionoch aj na jednu noc? Robia to alebo sa im to neoplati skrz upratovanie izby a teda taka moznost nie je?
Na leto nemame s dcerou nic, nejdeme nikam na dlhsie na dovolenku. Tak som rozmyslala ze by sme sli na take kratke vylety po slovensku. Ale aby sme nestravili vacsinu casu vo vlaku, autobuse atd. tak by bolo fajn na jednu noc niekde prespat a vracat sa az na druhy den. Nemusia mat sice pocas sezony volne(to by som si samozrejme predtym zistila), ale ak aj ano, neviem ci umoznia ubytovanie na jednu noc.

anonym2637
18. jún 2023

Podľa mňa sa dá aj na jednu noc skus to tam zadať a uvidíš či to pôjde ale malo by sa dať teba čo viem aspoň ja

ajuga
18. jún 2023

Nezvazovala si dve noci? Jeden den prichod, jeden den vylety a treti den odchod? Ja to takto budem riesit s detmi.
Ale odpjved na tvoju otazku... ano, da sa aj na jednu noc. My sme boli cez booking

autor
18. jún 2023

@ajuga ak by bolo co robit v okoli, dalo by sa aj na dve. len je pre mna vela dat tolko penazi za ubytovanie ak by sme ten cas tam nevyuzili dostatocne, cize ak by v okoli nebolo viac veci co robit, kam ist...

jan510
18. jún 2023

jasne,ze sa da na jednu noc ak nemaju plny stav co v lete dost hotelov ma

Len treba mysliet na to ze check in je po 14stej a check out do 10tej vacsinou

pribinak
18. jún 2023

Hľadala by som malé penzióny kde za dobrú cenu prespis 2 noci. Je to tak výhodnejšie.
Pozri booking, zľavomat.

akvi
18. jún 2023

Hotely a veľké penzióny ubytujú aj na jednu noc, oni to nejak neriešia. Malé penzióny a súkromné ubytovania majú väčšinou dve noci minimum. Je to pochopiteľné, keďže väčšinou si upratujú sami majitelia, neoplatí sa im to.

simca06022011
18. jún 2023

Samozrejme ze na 1 noc sa ubytujes v hoteloch 🙂 menšie súkromné budu uprednostňovať dlhšie pobyty. Ale prelzeny víkend 2-3 noci sú úplne ôk

eliska13
18. jún 2023

Dá sa, ale od 2 noci mavas zľavu.Skor by som pozerala na megaubytovanie a podobných stránkach prípadne na FB chaty, chalupy na prenájom.Len čo z takého dňa budeš mať ráno prídeš autobusom, vlakom ubytujes sa poobede pôjdeš sa najesť s je pomaly večer, vyspis sa a odchádzaš...
To by som skôr hľadala jednodňové autobusove zájazdy veľa firiem ich robí ráno odchod príklad Viedeň, Piešťany, Maďarsko kupalisko večer príchod...

eliska13
18. jún 2023

Ja som tak bola s deckami v Brne, Olomouc ZOo, Maďarsko Lipot kupalisko

jazula
18. jún 2023

Jasne, my sme takto chodili s kamoskou Tour de Slovensko, prespávali sme na jednom mieste 1 max 2 noci, bez problémov.

autor
18. jún 2023

@eliska13 napriklad take Sturovo. prideme rano, kupali by sme sa cely den, v ruksaku by stacilo mat len spodne pradlo na vymenu, pripadne nocnu koselu. vecer sa prejst po mesta a rano domov.

h2
18. jún 2023

Jasné, že sa dá, kopa ľudí chodí na 1 noc napríklad cez víkend. Ale tak, ako píšeš, že ráno tam, prespať a druhý deň ráno naspäť, to už radšej by som išla naspäť ten druhý deň až večer.

viestta
18. jún 2023

Uplne v pohode aj na jednu noc. Na viac noci maju niektore zariadenia zlavu, ale vacsinou je cena uplne rovnaka ci na jeden den, ci na 5.
Co sa tyka takej dovolenky, je lepsie po dve noci, pretoze aj presunmi stravis nejaky cas. Ak si viazana na verejnu dopravu, tak nie vzdy su vyhovujuce spojenia, ale taka dovolenka ako poznavacka je velmi fajn. Len treba velmi dobre naplanovat celu cestu a pocitat aj s tym, ze nieco sa moze pokazit

sense
18. jún 2023

Da sa aj na jednu noc, my sme takto boli na dovolenke teraz cez veľkonočné prszdniny ze sme mali 2-3 hotely po dve noci a jeden na 4, s tým ze som mala naplánované aj kam chceme ist

autor
18. jún 2023

@viestta ja by som sa nechcela velmi presuvat medzi hotemi. skor medzi hotelom a bytom. ze ist niekam na dva dni, vratit sa domov. ist o dva dni inam na dva dni, zase sa vratit. byt aj doma v okoli aj na 2-3 inych miestach na slovensku, ktore su ale tak vzdialene, ze cestovat jeden den tam aj spat by bolo vycerpavajuce.

viestta
18. jún 2023

Aj tak sa da. Ale v tom pripade by som isla skor na dva dni. Jeden den prides, pochodis okolie poobede sa ubytujes, dalsi den program na cely den a prespite v hoteli, rano sa pobalite a spravite si program bud este na mieste, alebo sa niekde cestu domov zastavite. Ale to zavisi ci budete autom alebo budete chodit vlakmi, autobusmi.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca06022011
18. jún 2023

Bežne chodíme a prestávam jednu noc.. otazn3 je ci budu niečo volne. Ak izbu majú, dajú..

rebrambora
18. jún 2023

Jasne, ze je to mozne.

engel76
18. jún 2023

My sme minule boli a v pohode na jednu noc.

ildiko36
18. jún 2023

Urcite sa da, pozri bookin.com
Ja som bola v tatralandii s 3.detmi na jednu noc, mali sme deň príchodu a odchodu vstup do tatralandii +ranajky a mohli sme pozicat uteraky .
Po celom slovensku sa da na jednu noc uvytovať

ibrunova
18. jún 2023

My sme takto boli presne v Štúrove. Na jednu noc mali akciu v hoteli Thermal, ubytko a vstup na bazény aj s lehátkom.

sissy27
18. jún 2023

Uplne bez problemov sa mozes ubytovat len na jednu noc.

jaga18
18. jún 2023

Jasné, dá sa. Ale niekedy sa fakt oplatí ostať aspoň 2noci. Príklad 1 noc 75e a za dve dáš 100. Príplatok za 1 noc môže byť aj 50%, už som sa s tým stretla. Sama prenajimam a veru inú cenu máme za 1 noc, inú za 2 a inú za 3 a viac.

duunlo
18. jún 2023

Samozrejme da sa, vsade chodim vacsinou na jednu noc, kedze cestujem sluzobne. Je jedno ci je to maly penzion alebo hotel. Ak maju volnu izbu, si ochotna platit za jednu noc, tak velmi radi ta vsade privitaju.

kristiii
18. jún 2023

Úplne bežne takto so synom chodíme a nikdy ma nenapadlo zamyslieť sa nad tým, že by s tým mal byť problém. Však keď majú voľné, ubytujú a zarobia. Ale keď s tým začneš, uvidíš, že časom uprednostníš 2, prípadne 3 noci 😁 My sme začínali s dvoma, ale fakt si viac užijeme a oddýchneme s troma, to je tak akurát, keď nie si ako ja fanúšik týždňových dovoleniek na jednom mieste. Ale jednodňové prespavacky využívame počas školského roka. Prípadne pri takých neplánovaných výletoch. A odporúčam tiež booking a kľudne aj súkromníkov, nemusia to byť hotely.

hipuska
21. jún 2023

Jedna.noc je dosť o ničom. My takto absolvujeme vlakom-rano.ideme, večer prídeme, bez prespatia. My príde aj zbytočne platiť tu jednu noc . K jednej noci, tak sa ubytues poobede (čiže cez deň vlacis všetky veci), ráno vstávaš a zas vlacis všetky veci až do odchodu domov. Ak hotel, tak pozrieť lokalitu, kde sa dá byť aj dlhšie

autor
21. jún 2023

@hipuska tak "vsetky veci" moze byt 1 batoh s nahradnym spodnym pradlom. v takomto teple sa da aj spat v pradle, takze ani nocnu koselu netreba balit.

hipuska
21. jún 2023

Áno, my sme tak chodili. A teda prešli sme na dve noci. Nočné košele sme nemali ale teda neviem si predstaviť stráviť dva dni v tom istom tričku. Zvlášť ak dakde celý deň chodis po výletoch

viestta
21. jún 2023

@hipuska 3 tricka, 3 gatky, 3 pary ponoziek, nejake nahradne gate, plavky, uterak a hygiena, prsiplast pre pripad dazda zbalis do maleho ruksaka. Ked ideme na otocku do Tatiet na jeden den beriem toho viac, pretoze tam sa moze pocasie raz dva zvrtnut. Okrem toho vecer preperiem rano mam suche. Viac ako 4 sady oblecenia pre kazdeho neberiem ani ked ideme na tyzden, pretoze vsetko sa da preprat a chodime s co najmensim kufrom, lebo verejna doprava.