Ubytovanie v Taliansku pre rodinu
Prosím isto sa tu niekto nájde je čas dovoleniek. Kto poradí nejaké ubytovanie v Taliansku oblasť asi okolo Janova. Na sever sa nám moc nechce odtiaľ väčšinou počuť horšie správy špinavé more,zima.... Najlepsie by bolo keby to bolo fakt že blízko mora a aby to nebola pláž hlava na hlave. Nejaký apartmán pre 2 dospelý a 3 deti. Dá sa takéto niečo cenovo nájsť cca okolo 110€ noc? Na začiatok Júla? Ak vie niekto porovnať ceny čo boli tento rok na ďalší môžu byť samozrejme iné.
Super lacne letenky byvaju Bari...Sicilia, Sardinia a ubytko booking
@leito prekvapivo sa to oplati aj letecky treba to sledovat
Pytas sa, akoby si este na dovolenke nebol
letenky aktualne ceny si pozeram cez pelikan a potom bookujem cez letecku spolocnost...mesiac pred odletom byvaju najlacnesjie
len potom pozor batozina cenu navysuje v cene je len mala prirucna batozina
@leito ano mesiac az dva pred odletom su ceny najnizsie
Vacsinou 7 mes dopredu bookujem ubytko s tym ze platba odijde tyzden dva pred prichodom a bezplatne storno do tohto obdobia a potom uz len ciham na letenky....takto to vyjde najlacnejsie kedze ubytovania na poslednu chvilu su uz drahsie ale nieekdy sa da aj tam najst super akciu
@leito Dobrý deň, 110 eur pre 5 osôb na deň v júli je nemožné a to navyše v Ligúrii, ktorá je neskutočne drahá, vstup na samotnú pláž je platený a drahý. Pretože 10 eur vstup, slnečník 10, ležadlo 8. na osobu a deň. V Taliansku sa za spanie neplatí len pre deti do dvoch rokov. Prenajímam si od priateľov za nízku cenu na juhu pri Amalfskom pobreží, ale v horách nie pri mori. Tam, keď máte spojenie, si môžete užiť dovolenku snov. Hory, more, známe pamiatky a pútnické miesta, všetko blízko seba. Platím 35 eur za noc a osobu, večeru u priateľov mám za 12 eur, raňajky menej ako 3 eurá, objednám si vynikajúcu pizzu a oni mi ju prinesú domov zadarmo a ja za ňu zaplatím 5 eur. Toto všetko môžem odporučiť, ale deti musia byť staršie, aby mohli navštíviť, pláže sú zadarmo, ale v meste škaredé, za poplatok veľmi dobré. Napríklad pri návšteve Paestumu je krásna pláž s bielym pieskom, zadarmo. Ak vás táto záležitosť zaujíma, dajte mi prosím vedieť súkromne, miesto je už rezervované na január.... momentálne je voľné, ale asi je už neskoro. S pozdravom.
Super lacne letenky byvaju Bari...Sicilia, Sardinia a ubytko booking
@klementinka58 Len už teraz nie veľmi. To jevlrn o šťastí, treba sledovať booking ,možno niekto zrušil rezerváciu a sem tam sa nájde posledná izba. Ale nie je to garantované. My sme také šťastie vždy mali. Aj tento rok celkom.
@leito
@leito ano mesiac az dva pred odletom su ceny najnizsie
Vacsinou 7 mes dopredu bookujem ubytko s tym ze platba odijde tyzden dva pred prichodom a bezplatne storno do tohto obdobia a potom uz len ciham na letenky....takto to vyjde najlacnejsie kedze ubytovania na poslednu chvilu su uz drahsie ale nieekdy sa da aj tam najst super akciu
@klementinka58 Áno tak je to cenovo najvýhodnejšie. Ale niekedy sa objavia na Bookingu aj v poslednej chvíli (týždeň, dva a aj pár dní dopredu) za fantastické ceny aj destinácie, poloha.My sme vždy mali šťastie. Len to treba často sledovať (veľa ľudí aj ruší rezervácie ak mali ich viac)a vedia dať aj super akciu posledné izby. Len treba byť pripravený. Pri cestovaní autom sa oplatí.Len nevýhoda je ,že väčšina je super cena bez možností zrušenia rezervácie.
@klementinka58 Len už teraz nie veľmi. To jevlrn o šťastí, treba sledovať booking ,možno niekto zrušil rezerváciu a sem tam sa nájde posledná izba. Ale nie je to garantované. My sme také šťastie vždy mali. Aj tento rok celkom.
@leito
@cukroska on to chcel na buduce leto
@leito Dobrý deň, 110 eur pre 5 osôb na deň v júli je nemožné a to navyše v Ligúrii, ktorá je neskutočne drahá, vstup na samotnú pláž je platený a drahý. Pretože 10 eur vstup, slnečník 10, ležadlo 8. na osobu a deň. V Taliansku sa za spanie neplatí len pre deti do dvoch rokov. Prenajímam si od priateľov za nízku cenu na juhu pri Amalfskom pobreží, ale v horách nie pri mori. Tam, keď máte spojenie, si môžete užiť dovolenku snov. Hory, more, známe pamiatky a pútnické miesta, všetko blízko seba. Platím 35 eur za noc a osobu, večeru u priateľov mám za 12 eur, raňajky menej ako 3 eurá, objednám si vynikajúcu pizzu a oni mi ju prinesú domov zadarmo a ja za ňu zaplatím 5 eur. Toto všetko môžem odporučiť, ale deti musia byť staršie, aby mohli navštíviť, pláže sú zadarmo, ale v meste škaredé, za poplatok veľmi dobré. Napríklad pri návšteve Paestumu je krásna pláž s bielym pieskom, zadarmo. Ak vás táto záležitosť zaujíma, dajte mi prosím vedieť súkromne, miesto je už rezervované na január.... momentálne je voľné, ale asi je už neskoro. S pozdravom.
@albertto Tak konečne ako tak normálna odpoveď. S cenou som sa odrážal cca od Chorvátska každý vraví že to je cenovo rovnaké takže bez šance nieje?Sever Talianska sa mi asi moc nechce ževraj to tam nieje bohviečo
@albertto Tak konečne ako tak normálna odpoveď. S cenou som sa odrážal cca od Chorvátska každý vraví že to je cenovo rovnaké takže bez šance nieje?Sever Talianska sa mi asi moc nechce ževraj to tam nieje bohviečo
@leito prepáč, ale nerozumiem, čo tým myslíš. Chorvátsko poznám dobre, ale nie je to to isté ako Taliansko, jednotvárne jedlo, chao pečené prasiatka a čo je horšie, ceny sú po vstupe do eura oveľa vyššie. Ak sa ti nepáči sever Talianska, vždy môžeš ísť na juh. Oblasť okolo Salerna, Pompejí a pobrežie Amalfi a Cilento poznám dobre, ceny sú vysoké, ale záleží kde. Veľa neplatím, ale treba si zriadiť turistickú základňu, odkiaľ sa dá vyraziť na denné výlety, na poznávanie pamiatok, opaľovanie a prípadnú púť treba aspoň 14 dní.
@leito prepáč, ale nerozumiem, čo tým myslíš. Chorvátsko poznám dobre, ale nie je to to isté ako Taliansko, jednotvárne jedlo, chao pečené prasiatka a čo je horšie, ceny sú po vstupe do eura oveľa vyššie. Ak sa ti nepáči sever Talianska, vždy môžeš ísť na juh. Oblasť okolo Salerna, Pompejí a pobrežie Amalfi a Cilento poznám dobre, ceny sú vysoké, ale záleží kde. Veľa neplatím, ale treba si zriadiť turistickú základňu, odkiaľ sa dá vyraziť na denné výlety, na poznávanie pamiatok, opaľovanie a prípadnú púť treba aspoň 14 dní.
@albertto Tak mňa to iba zaujíma ceny si ževraj oveľa vyššie ale stále lepšie ako Taliansko? Nemám skúsenosti tak sa pýtam ale sever Talianska bude to isté čo Chorvátsko predpokladám. No a hlavne sa mi jedná o vodu nie o behanie po Taliansku to možno nejaký výlet po blízku alebo keď budú deti väčšie 😄
Čo sa týka detí, veľmi sa nedá riadiť cenou ani Chorvátskom. Môj syn trpel ako dieťa astmou. Celý opuchol od liekov, ktoré obsahovali kortizón. Vyliečili ho, ale nie úplne, v sanatóriu v Litve. A naši lekári nám poradili, aby sme mu dali talasoterapiu. Musíte ísť k veľmi slanému moru - teda nie k Jadranu a kde je celoročne teplo alebo horúco. Až do Neapola. Tam sa pri vysokých teplotách more odparuje a vy dýchate soľ. Ideálne miesto je Salerno, má krásny park pri mori a pláže s atrakciami pre deti. Robili sme to na niekoľko dovoleniek - boli sme tam s malým, dnes už dospelý nemá problémy s astmou a dýchaním. V Taliansku sú dovolenky vo všeobecnosti drahé, musíte vedieť, kam ísť atď., a väčšina vecí sa dá vybaviť cez známych, takže dovolenky sú potom oveľa lacnejšie.
@leito skusila by som booking😜

To chces na tento rok? Ci na buduci? Lebo zaciatok jula je uz teraz