Vaše skúsenosti s hypnózou
Bol niekto na hypnoze? Aké máte skúsenosti? Ďakujem
Inak ma napadlo k tejto téme že nedávno som pozerala taký film, tuším Utec sa to volalo a tam jedna ženská tak zhypnotizovala ľudí,že síce navonok normálne fungovali ale vôbec nevedeli o sebe, proste ako zombie, resp.novodobi otroci, no bolo to celkom zaujímavé.😜
Kto ste boli na hypnóze,nemali ste trošku strach či vám to nemôže aj nejak uškodiť?
@rainee To asi hovoris o filme 'Get out' - tak presne taketo filmy vyvolavaju v laikoch skreslene predstavy a siria bludy.
Zaujimave... Teraz comu verit.
@eliska13 Chcete spoznať tajomstvo hypnózy? tak v prvom rade sa niesmiete báť slova HYPNÓZA! Mýtusy ktoré úmyselne niekto šíri sú nezmyslom!!! Hypnóza je dar! kto tomu neverí 🙂 , je to jeho problém! Potrebujete pomôcť? Neváhajte! A keď máte obavu vezmite so sebou priateľa, manžela, manželku. Zbavíte sa tak strachu z nepoznaného!
@missguerlain Nepodarená reklama! 🙂
@marusia12 Chcete spoznať tajomstvo hypnózy? tak v prvom rade sa niesmiete báť slova HYPNÓZA! Mýtusy ktoré úmyselne niekto šíri sú nezmyslom!!! Hypnóza je dar! kto tomu neverí 🙂 , je to jeho problém! Potrebujete pomôcť? Neváhajte! A keď máte obavu vezmite so sebou priateľa, manžela, manželku. Zbavíte sa tak strachu z nepoznaného! www.autosugescia.sk
@rainee Chcete spoznať tajomstvo hypnózy? tak v prvom rade sa niesmiete báť slova HYPNÓZA! Mýtusy ktoré úmyselne niekto šíri sú nezmyslom!!! Hypnóza je dar! kto tomu neverí 🙂 , je to jeho problém! Potrebujete pomôcť? Neváhajte! A keď máte obavu vezmite so sebou priateľa, manžela, manželku. Zbavíte sa tak strachu z nepoznaného!
@marusia12 Pokúsim sa. 🙂 Ale verte že pravopis nie je až tak podstatný. 🙂 A všimnite si, že vo väčšine rôznych fór sa pravopisu chytajú tí ľudia, ktorým práve dochádzajú argumenty, no väčšinou im vtedy unikajú aj podstatné veci. A že biznis? 🙂 No zatiaľ nie. Skôr by som povedal pomoc ľuďom v núdzi. 🙂 Pekný deň prajem. 😉 😇
Hypnóza je dar pre ľudstvo. Bohužiaľ, čo sa týka východu Európy, len veľmi malá časť ľudstva o tom zatiaľ vie. 😞
@marusia12 Že smutné? No.. možno máte aj pravdu, že na to nemám. Vy musíte byť na povrchu veselá kopa, že ?! Ale vo vnútri niečo hrizká, že..? :( Dobré rady viete dávať. Možno by ma zaujala tá o tej Autohypnóze, čo ste na začiatku fóra spomínala, ak to náhodou nebola len nejaká skrytá reklama..? 🙂 Nevšimol som si, že by tu v diskusii boli nejaké ovečky. 🙂
@eliska13 ahoj bola si na tej hypnoze?
Zdravím 🙂 Máte niekto pozitívne skúsenosti s hypnózou? Najlepšie Košice, Prešov, Východné Slovensko (ale môže to byť pokojne aj iné mesto(. Vedeli by ste mi, prosím, poskytnúť bližšie info? 🙂 Ďakujem.
@milagrosss20 mozem sa spytat na jeho meno?
Tento prispevok som nasla uplne nahodou a precitala som si celu diskusiu a vobec nerozumiem.Hypnozu predsa pouzivaju bezne psychologovia a psychiatri pri terapiach. Vobec sa nemusi spajat s vierou v minule zivoty. Hovorite, ze clovek ma ist za odbornikom a pritom ako "referencie" padaju filmy a zombikoch a odporucanie na pana Lajprika, ktorý je hypnotizer z realiity show, ktora bola uplne trapna a nie je ani len psycholo, ale pacilo sa vam ako vyzera. To je podla mna dost smutne si takto radit niekoho. Co tak hladat ozajstnych odborniko? Vela mamiciek, vratane mna tu ma skvele skusenosti s hypnoporodom a pod. a hypnoza u ozajstnych profikov by im mohla pomoct zvladnut aj poporodne depresie nespavost atd. Len niekedy je fakt asi lepsie vygooglit si aspon zakladne informacie ako citat taketo "diskusie". 😢
@jaru_lienka Hypnoshow som nevidela. Stačili mi ukážky. Ale na Lajpríka som na YT narazila už pred ňou a jeho videá, názory a postoje mi boli od začiatku sympatické. Jeho účasť v show ma prekvapila lebo mi to k nemu nepasovalo. Predpokladám, že keby mal možnosť robiť to po svojom, vyzeralo by to inak. Ale telka chcela show - vyšiel im z toho grc. 🤷♀️
Skús si ho nájsť na YT a pozrieť si nejaké jeho videá. Napr. Nezvyčajnú terapiu (je to seriál)
@jaru_lienka dobrý deň.prosim vás vy mate skúsenosť s hypnozou?mate kontakt na niekoho kto sa tomu venuje?ďakujem pekne.
Ahojte mate skusenosti s tms magnetom na ocd?
Ja idem na hypnozu koli ocd. Aj ked to neodporucaju.
@milagrosss20 hypnoze sa treba oblukom vyhybat, je to metoda, ktorou sa clovek otvara posobeniu demonov.
@marosbotlik daj potom vedieť

@eliska13 ja mám niečo podobné. Potrebovala by som hlavne ukľudniť a trochu "opraviť" psychiku,lebo lieky to nevyriešia. A práve preto si myslím že hypnoza by mohla pomôcť. Len teda určite treba ísť k niekomu serioznemu.