icon

Vianočné cestovanie s dieťaťom do Egypta

10. aug 2025

Ahojte. Zvažujeme Vianoce a Silvester v Egypte
Keďže je to naša prvá cesta aj s dieťaťom rozhodli sme sa ísť cez cestovnú kanceláriu... Robila som si nejaký malý prieskum ale nikde som sa nedočítala či nám cestovná kancelária zabezpečuje aj presun z letiska na hotel a z hotela na letisko alebo je to v našej réžii?
Prípadne máte skúsenosti s nejakou dobrou cestovkou a vianocami v Egypte s dieťaťom?
Nejaké rady?
Ďakujem

domiklik
10. aug 2025

@anonym_autor áno, CK zabezpečuje aj transfer

autor
10. aug 2025
@domiklik

@domiklik ďakujem. Vieš prípadne poradiť dobrú ck?

maca1984
10. aug 2025

Transfer z letiska i na letisko samozrejme zabezpečuje ck.
Chodíme do Egypta roky.
Eti, Kartago, Fischer, teraz pôjdeme s Orex

autor
10. aug 2025
@maca1984

Transfer z letiska i na letisko samozrejme zabezpečuje ck.
Chodíme do Egypta roky.
Eti, Kartago, Fischer, teraz pôjdeme s Orex

@maca1984 ďakujem. Boli ste aj takto v zime na sviatky? Je to dobrý nápad?

maca1984
10. aug 2025

A ešte doplním, min.rok sme boli cez Der tour.
Prípadne pozri rakúske/nemecké ck s odletom z Viedne ak vám to teda nerobí problém.
Takto cez Vianoce/Silvester sme ešte neboli.
Najneskôr sme boli tak, že sme odchádzali 7.12.

maca1984
10. aug 2025

A či je to dobrý nápad ?
Ak sa chcete čvachtať v mori a ste zimomraví tak asi nie.
Ak si chcete užiť teplejšie počasie ako na Sk, vydať sa za pamiatkami, alebo len oddýchnuť,je to dobrý nápad.
Ja bych išla hneď.
Teda myslím v tom období.
Nám sa ale nedá, moja mama by ostala na Vianoce sama a to neurobím.

maca1984
10. aug 2025

Pridávam ti sem link na našu Egy skupinu, možno ti v niečom pomôže https://www.modrykonik.sk/group/12245/

marca12
10. aug 2025

@anonym_autor Kamoska chodi uz roky 2x rocne cez cestovku Eti,vzdy su spokojni. Samozrejme kazda cestovka zabezpecuje aj transfer.

domiklik
10. aug 2025
@domiklik

@domiklik osobne si myslím, ze takto mimo sezóny je to viac menej jedno, viac zalezi od výberu hotela. Ale ako ti píšu, veľa dá bude studeno studená. My sme boli na začiatku decembra s orexom a teda voda bola že záplavami a vychádzam z vody a prezliekam sa.

autor
10. aug 2025
@maca1984

Pridávam ti sem link na našu Egy skupinu, možno ti v niečom pomôže https://www.modrykonik.sk/group/12245/

@maca1984 ďakujem ti moc za rady a skúsenosti 💕

maca1984
10. aug 2025
@anonym_autor

@maca1984 ďakujem ti moc za rady a skúsenosti 💕

@anonym_autor nie je za čo.
Keby čosi, kľudne mi písni ip.
Čo budem vedieť poradím, pomôžem.

kiki68
10. aug 2025

Ja som bola v decembri a ano zabezpecuje cestovka. Ja som bola v decembri bez cestovky a to sme Sami zabezpecili ( tiez nebol problem)

autor
10. aug 2025
@kiki68

Ja som bola v decembri a ano zabezpecuje cestovka. Ja som bola v decembri bez cestovky a to sme Sami zabezpecili ( tiez nebol problem)

@kiki68 a ako sa ti to pozdavalo v decembri? Koľko bolo stupňov? Boli ste spokojní?

maca1984
10. aug 2025
@kiki68

@kiki68 a bola si cez Vianoce ?
Nerýpem.
Len ma to zaujíma.
Lebo v dec.som bola teda i ja 😁

binarypete
Autor odpoveď zmazal
kiki68
10. aug 2025
@maca1984

@kiki68 a bola si cez Vianoce ?
Nerýpem.
Len ma to zaujíma.
Lebo v dec.som bola teda i ja 😁

@maca1984 ne to uz sme boli doma.

kiki68
10. aug 2025
@anonym_autor

@kiki68 a ako sa ti to pozdavalo v decembri? Koľko bolo stupňov? Boli ste spokojní?

@anonym_autor bolo to dobre, cez den teplo, okolo 26-28 stupnov, len fukalo sem tam. Ale nebolo to nejake zle. Ja som potapala, cize pod vodou mi je to jedno. Vecer je to na dlhy rukav a nieco lahke cez seba. Ako u nas v neskorom auguste vecer. Ale za mna lepsie ako ist teraz alebo zac septembra, to bolo strasne teplo. Ale ze tak, ze cloveku bolo az nevolno sem tam. Ja som mala na sebe este neopren a polievala som sa na lodi hadicou dokola. A modlila sa nech uz som vo vode do 5 minut. V decembri sa dalo super na jachte vyhrievat, to v septembri som bola zasita v chladku a iba prezivala.