Vlakom k moru do Poľska
Ahojte, ma niekto skúsenosť?
Ja som si to pozerala len tak z haluze a ked som videla, ze by som sla cely den, rychlo som si to rozmyslela. Jedine nocny... ale ten len po Varsavu a potom skoro rano prekladat mrzute deti do dalsieho vlaku... okrem toho, vlaky casto meskavaju... asi by bolo treba na pol ceste prespat, ale to uz je trapenie a nie dovolenka 😃
@lulupulu v predchadzajucej teme ti kopec zien pisalo, ze cesta autom je sialene dlha, s tak malymi detmi ako mas a este aj tehu, je ciste sialenstvo na 1 zatah ist na sever... Za 8 9 hodin si v slovinsku a ides krasne po dialnici a mas pohodlnu cestu.. si si zaumienila baltik stoj co stoj.
K veci - segra isla kedysi velmi davno zo skoly do gdanska. Sli vyse 12 hodin. Btw. Z viedne letia do gdanska lietadla, let trva asi 2 hodky
@lulupulu a nie, vlaky nie su len lozkove... Absolvovala som cestu vlakom bratislava lublin, trvalo mi to dokopy 13 hodin. Z new yorku letela jedna baba do warszawy 8.
vlakom? veď z KE lieta 2x do týždňa priama linka do Gdanska.... naposledy som dala za spiatočnú letenku 30€
@guiseppinka ja sa pýtam o dovolenku v PL inde ísť nechcem, nechápem čo na tom neruzumies, prosím ta odid z tejto diskusie, aj tak nič užitočné od teba nemam
@lulupulu hej idem. Ked sa vratis, tak ma oznac, prosim ta, som zvedava aka bola realna cesta...
Mam kamosa na polskych hraniciach a do kezmarku chodi cez polsko, ma to cca 60 km. A odtial do ke mas necelych 130. A fakt sa nemusis trajdarit x hodin vlakom, busom, autom
@guiseppinka mimochodom, včera som sa s otcom o tom bavila. Jemu tam cesta KAMIÓNOM trvá necelých 10h. A od Rabky ide priamo diaľnica až tam. Takže to ze ty si tam asi ani nebola len tvoja sestra ktorá tam šla pred milión rokmi. Keď diaľnice neboli....
@lulupulu preto som pisala, ze sla daaaavno. Sli vlakom. A ja som tiez musela ist vlakom (bol to grant a auto nepreplacali)
@guiseppinka nerob si z nej nic...tato osoba je realne mimo...v dalsej diskusii aa snazila pretlacit svoj fanaticky nazor inej zene a ked ju prosila, aby sa nevyjadrovala, len provokovala😂😂😂 nic jej netreba radit, myslim, ze na nete si najde dost informacii, aby sa rozhodla😃
@lulupulu naco si vlastne zakladala az 2 temy, ked mas oca kamionistu a tomu to trva 10 hodin? Mala si to priamo z prvej ruky, tak sadni a planuj dovcu.
@guiseppinka ty sadni a rob niečo iné, pýtam sa na názory a skúsenosti žien ktoré tam boli osobne!
aha, tak my to máme priamo ( ok, z PO do KE ideme busom ci share a ride).... do Gdanska a vlastne k moru chodíme pravidelne. vlakom teda nie, skôr sme chodili autom s jednou zastávkou na ceste tam- niekde prespíme, pozrieme mesto, na týždeň k moru - polostrov Hel, mesto Gdyňa alebo detská milujú Krynica morská. mestá sú krásne, dá sa najesť za prijatelné ceny, more nie je tak hnusne teplé a pláže sú piesočnaté. poliaci majú krásne pokrytú aj sieť železníc, autobusov- áno, majú priamo zástavky na pláži. ale ani požičanie si auta nie je drahé
ak chceš, napíš mi sukromnú správu a viem ti napísať aj viac

@lulupulu flixbusom sme šli dogdansku