icon

Vlakom k moru do Poľska

lulupulu
24. jún 2022

Ahojte, ma niekto skúsenosť?

evica17
24. jún 2022

@lulupulu flixbusom sme šli dogdansku

lulupulu
autor
24. jún 2022

@evica17 no s dvomi malinkými deťmi to asi nieje najlepší nápad

evica17
24. jún 2022

@lulupulu flixbus je pohldny, lepšie ako prestupovať vo vlaku kdesi

basska_b
24. jún 2022

Ja som si to pozerala len tak z haluze a ked som videla, ze by som sla cely den, rychlo som si to rozmyslela. Jedine nocny... ale ten len po Varsavu a potom skoro rano prekladat mrzute deti do dalsieho vlaku... okrem toho, vlaky casto meskavaju... asi by bolo treba na pol ceste prespat, ale to uz je trapenie a nie dovolenka 😃

lulupulu
autor
25. jún 2022

@basska_b ved ale tie vlaky sú lôžkové, a v buše len sedíš na svojom mieste ani sa nehneš a vo vlaku sa poprechádzať môžeš

guiseppinka
25. jún 2022

@lulupulu v predchadzajucej teme ti kopec zien pisalo, ze cesta autom je sialene dlha, s tak malymi detmi ako mas a este aj tehu, je ciste sialenstvo na 1 zatah ist na sever... Za 8 9 hodin si v slovinsku a ides krasne po dialnici a mas pohodlnu cestu.. si si zaumienila baltik stoj co stoj.

K veci - segra isla kedysi velmi davno zo skoly do gdanska. Sli vyse 12 hodin. Btw. Z viedne letia do gdanska lietadla, let trva asi 2 hodky

guiseppinka
25. jún 2022

@lulupulu a nie, vlaky nie su len lozkove... Absolvovala som cestu vlakom bratislava lublin, trvalo mi to dokopy 13 hodin. Z new yorku letela jedna baba do warszawy 8.

kikazoe
25. jún 2022

vlakom? veď z KE lieta 2x do týždňa priama linka do Gdanska.... naposledy som dala za spiatočnú letenku 30€

lulupulu
autor
25. jún 2022

@kikazoe lenže ja mam do KE skoro 500km

lulupulu
autor
25. jún 2022

@guiseppinka ja sa pýtam o dovolenku v PL inde ísť nechcem, nechápem čo na tom neruzumies, prosím ta odid z tejto diskusie, aj tak nič užitočné od teba nemam

guiseppinka
25. jún 2022

@lulupulu hej idem. Ked sa vratis, tak ma oznac, prosim ta, som zvedava aka bola realna cesta...

Mam kamosa na polskych hraniciach a do kezmarku chodi cez polsko, ma to cca 60 km. A odtial do ke mas necelych 130. A fakt sa nemusis trajdarit x hodin vlakom, busom, autom

lulupulu
autor
25. jún 2022

@guiseppinka mimochodom, včera som sa s otcom o tom bavila. Jemu tam cesta KAMIÓNOM trvá necelých 10h. A od Rabky ide priamo diaľnica až tam. Takže to ze ty si tam asi ani nebola len tvoja sestra ktorá tam šla pred milión rokmi. Keď diaľnice neboli....

guiseppinka
25. jún 2022

@lulupulu preto som pisala, ze sla daaaavno. Sli vlakom. A ja som tiez musela ist vlakom (bol to grant a auto nepreplacali)

owecka
25. jún 2022

@guiseppinka nerob si z nej nic...tato osoba je realne mimo...v dalsej diskusii aa snazila pretlacit svoj fanaticky nazor inej zene a ked ju prosila, aby sa nevyjadrovala, len provokovala😂😂😂 nic jej netreba radit, myslim, ze na nete si najde dost informacii, aby sa rozhodla😃

lulupulu
autor
25. jún 2022

@owecka dovidenia vy dve, ani jedna ste mi tu k téme neodpovedala.

guiseppinka
25. jún 2022

@lulupulu naco si vlastne zakladala az 2 temy, ked mas oca kamionistu a tomu to trva 10 hodin? Mala si to priamo z prvej ruky, tak sadni a planuj dovcu.

lulupulu
autor
25. jún 2022

@guiseppinka ty sadni a rob niečo iné, pýtam sa na názory a skúsenosti žien ktoré tam boli osobne!

kikazoe
25. jún 2022

aha, tak my to máme priamo ( ok, z PO do KE ideme busom ci share a ride).... do Gdanska a vlastne k moru chodíme pravidelne. vlakom teda nie, skôr sme chodili autom s jednou zastávkou na ceste tam- niekde prespíme, pozrieme mesto, na týždeň k moru - polostrov Hel, mesto Gdyňa alebo detská milujú Krynica morská. mestá sú krásne, dá sa najesť za prijatelné ceny, more nie je tak hnusne teplé a pláže sú piesočnaté. poliaci majú krásne pokrytú aj sieť železníc, autobusov- áno, majú priamo zástavky na pláži. ale ani požičanie si auta nie je drahé

lulupulu
autor
25. jún 2022

@kikazoe ďakujem, táto odpoveď je úplne úžasná

kikazoe
25. jún 2022

ak chceš, napíš mi sukromnú správu a viem ti napísať aj viac

ingelina
2. máj 2024

@kikazoe neviete náhodou, či sú tieto lety z KE ešte aktuálne? Zatiaľ som našla len s prestupom vo Varšave, alebo cez Londýn, ale výrazne drahšie.

kikazoe
19. máj 2024

@ingelina ahoj, ešte asi nie, minulý rok začali pravidelné lety až po 1.6. 2023