Vodice - Chorvátsko
Ahojte rada by som sa spýtala, či niekto pozná bližšie apartmán vo Vodiciach - kokrétne Blata 70 / Mikulič/ . dostala som kontakt, rozhodujeme sa . Ak niekto bol u týchto domácich, alebo pozná dobre Vodice. Zaujíma ma prostredie, či nebolo moc preľudnené, proste Vaše postrehy na toto miesto ďakujem
Pri Vodiciach je taka mala dedina Srima- je tam ticho a plaze nie su preludnene, su tam restauracie aj obchody, do Vodic sa da prejst aj peso po promenade popri mori, bolo tam super. (Necitala som cely forum, mozno o tom tu niekto uz pisal)
My sme tiež boli vo Vodiciach, v apartmánoch Antonija. Pri dome je gril, skoro každý večer sme si tam s rodinou grilovali. Bolo super, doporučila by som aj ostatným. http://www.novalja.sk/chorvatsko/letoviska/leto...
ja chodim do Vodic kazdy rok dva krat.. je to moj druhy domov.. ubytovania je tam kopec ... ako hotely odporucam Nikola alebo komplex Imperial cenovo je to prijatelne ale super je aj penzion Bonaca v casti Srima....
milujem vodice 🙂
ja som bola minulé leto vo Vodiciach vo vilkach hotela Impérial a doporučujem...hlavne to stravovanie v tom hotely Impérial, to bolo super. Kopec zeleniny a ovocia...tam si naozaj každý príde na svoje...
@natalia777 Mozem sa opytat ako bolo minuly rok v lete vo vodiciach?
@fanka33 suprovo, nemenila by som my sme boli vo srime bola tam piesocnata malicka plaz 🙂 uzasna deti sa tam vyhrali a my tiez 🙂
Vodice su nadherne....
@lienka1976 Zdravim, rada by som sa spytala, ci je to miesto vhodne aj pre rodiny s malymi detmi? 🙂
@alien2603 Vodice sú pre rodinu s malými deťmi veľmi vhodné. My sme tam boli s deťmi moc spokojní. Pláž je pekná, čistá, s malými okruhliakmi a pozvoľným vstupom do mora. Pozdĺž pláže je pekný borovicový les, kde je možné ukryť sa do tieňa. Pre väčšie deti sú pri pláži rôzne atrakcie – trampolína, tobogán... A aj pre dospelých sú tam možnosti zábavy – tenisové kurty, plážový volejbal, vodné bicykle...
@lienka1976 pozerala som aj ubytovanie, co ste odporucili a cekom sa mi to pozdavalo... Len sa chcem spytat, skutocne to tam vyzera ako na fotkach cestovky (myslim plaz a more)?
Myslím, že nemusíš mať obavy, je tam krásne, presne ako na tých fotkách 😉 Kedy by ste chceli ísť?
@lienka1976 Ahoj, môžem sa spýtať v akom termíne ste boli vo Vodiciach? my uvažujeme tiež koniec júla/začiatok augusta len ma odrádza to, že je tam údajne studené more.akú máte vy skúsenosť? ďakujem.
Ahojte my sme boli koncom jula na 2 ntyzdne. Je tam nadherne a to mesto po pobrezi ako benatky. Nadherne miesto...odporucame!!!
Ahojte, boli sme vo Vodiciach 2x, naposledy minuly rok a naozaj odporucam, krasne ciste more, pekne rusne mesto, vela moznosti ubytovania - vzdy omrkneme a vyberame az na mieste, nezajednavame vopred - aj v sezone. Kusok od Vodic su kludne dedinky/mestecka/ Tribunj (krasna kalvaria na kopci, pekne mini centrum s terasami) a Srima - menej rusna plaz. Ale na prelome jul-august by som tam uz veru nesla - turisti sa tam o seba doslova potkynaju 🙂 A minuly rok nas zaskocili komare, mrakyyyyy komarov 😀 Tie som v Chorvatsku zazila prvy krat...takze vecer repelent 🙂
@zuzub To je prostriedok leta, vtedy býva voda najteplejšia, takže by to malo byť ok. My sme boli na začiatku augusta a more sme mali teplé.
@pata31 ale 100m od mora to budes mat urcite lepsie
Ahojte, trochu starsia diskusia ale skusim 🙂 chcela by som vediet ako je to vo Vodiciach s detskymi ihriskami, preliezkami a pod? Da sa tam najst aj nieco take? Chystame sa tam totiz cez jarne prazdniny a to sa este nebude dat kupat 🙂 diiik 😉
Ahojte,
stará diskusia, no nechcem zakladať novú. Chcela by som sa opýtať, kto bol v Srime, je tam na pláži aj možnosť nejakého občerstvenia ? Nejaká zmrzlina, káva ... dať si drink. Pláže som pozerala na nete a celkom fajn, ale je tam aj nejaká reštika ? A je vo Vodiciach aj nejaká aspoň malá promenáda s nejakými stánkami,obchodíkmi ... kde by sa dalo večer túlať 🙂
Vopred ďakujem za každé info.

@womankc Tak to som rada, že som ti pomohla 🙂 Dúfam, že tam budete spokojní a že ma po dovolenke nepošleš niekam 🙂 🙂 Nakoniec som našla jeho číslo aj v mobile, ani som nevedela, že ho mám uloženého. Pán sa volá Ivo Duško Čizmic, a jeho t. č. je +385915273318, alebo na pevnú linku +38521621240. Myslím, že niekde vyššie v diskusii som písala aj iné tel. č., ktoré som vyčítala na jeho stránke. Asi som hotentot, ale nejak sem neviem dať link na stránku, skús ísť tak ako som ti napísala - v google napíšeš Krvavica Duško Čizmic - a potom si nájdi Apartmens villa cizmic krvavica - to je jeho stránka, má tam fotky, aj tuším rozpis izieb....tak skús pozrieť, a keď sa mi podarí, tak pošlem aj ten link.