icon

Výber miest na palube Lufthansy

sisuliik
7. máj 2025

let Mníchov - San Francisco s Lufthansou miesta
Ahojte, prišla som si sem k Vám po radu lebo dumám nad tým už niaky ten týždeň. chystáme sa v novembri aj s so 4 ročnou do Ameriky. Kvôli priamemu letu letíme z Mníchova. Všade čítam niečo iné ohľadom miesta. Výber miesta by nás teraz pri kúpe letenky stál 500€ čo pri cene 2200€ za letenky je už dosť. Letenka je Economy Basic čo je aj s odbavenou batožinou. Pri checkine vopred 24 hodín budem môcť si vybrať miesta zadarmo? Leteli ste niekto Lufthansou alebo United nedávno že máte niake skúsenosti čerstvé?
Ďakujem MNOHOKRÁT za každú radu...

svitlana17
Odpoveď bola odstránená
sisuliik
autor
7. máj 2025
@svitlana17
Odpoveď bola zmazaná

@svitlana17 sú letenky a sú letenky. nerozumiem prečo čo bolo kedysi uplna automatika sa teraz stal spôsob ako zarábať peniaze viac. na diaľkové lety pripadalo výber miesta automaticky. Keď už nie pri kúpe letenky tak pri check ine určite. Ani ma nenapadlo, že by túto elementarnu možnosť spoplatnili.. o tom viac nerozumiem prečo by som mala platit ak to náhodou pri checkine bude k dispozícii.

svitlana17
Odpoveď bola odstránená
martinmmartin
7. máj 2025
@sisuliik

@svitlana17 sú letenky a sú letenky. nerozumiem prečo čo bolo kedysi uplna automatika sa teraz stal spôsob ako zarábať peniaze viac. na diaľkové lety pripadalo výber miesta automaticky. Keď už nie pri kúpe letenky tak pri check ine určite. Ani ma nenapadlo, že by túto elementarnu možnosť spoplatnili.. o tom viac nerozumiem prečo by som mala platit ak to náhodou pri checkine bude k dispozícii.

@sisuliik Basic nema volbu miesta. Pri checkine si miesta volis ale tiez nie vzdy, podla toho ako su uz navolene zbytkom lietadla, takze niekedy sa da a niekedy nie

vanilkovazmrzka
7. máj 2025
@svitlana17
Odpoveď bola zmazaná

@svitlana17 ty si dnes este asi nekakala, ze si taka mrzuta?

kvietok1992
7. máj 2025
@svitlana17
Odpoveď bola zmazaná

@svitlana17 blbosť, ja som viackrát pre Covid letela do Us a neplatila som ani raz za sedadlo ;)

watermelon
7. máj 2025

Teraz na Velku noc som letela s Lufthansou Mnichov–NY a spät. Boli sme 4ria a miesta nam dali automaticky pri sebe.

alkoholik
8. máj 2025

Ano zial letecke spolocnosti presli na tento zarobkovy biznis so sedadlami. Osobne nevidim dovod priplacat co i len € za takuto sluzbu. Sediet budete spolu, 4 rocne dieta ma uz vlastne sedadlo.