icon

Vyhľadávanie lacných last minute dovoleniek

saira11
9. júl 2025

Dievčatá cez aké stránky sledujete LM dovolenky, nemyslím len letenky, normál cez CK celý zájazd, lebo ja čo pozerám kks strašne drahé to je všetko, odlet o 2 dni a cena ako nelast minute, to fakt šlo všetko tak strašne hore, som zhrozená. ja pozerám inviu
ďakujem za radu 🙂

Strana
z2
maca1984
9. júl 2025

Na fb

maca1984
9. júl 2025

Ale áno, nejaký " zázrak za 5 korún " by som nečakala.
Nikde.
Dovolenkový dopyt je, neni prečo dávať tie lasty " za 5 korún "

martinmmartin
9. júl 2025

Najlepsie ceny mas iba first moment - ak kupis este v zime
Last minute je marketingovy odrb kde sa cena vysplha na max lebo vedia ze ludia na dovokenku chcu ist hned- daju ti nalepku veliku ze hned musis kupit a skasnu si ta

anonym_ad9257
9. júl 2025

@saira11 cez inviu

alesia
9. júl 2025

skus Karibik cestovná agentura na FB,aj webové stránku maju, kazdy den vyhodia nieco zaujimave

ajka10000
9. júl 2025

koala, satur, kartogo

anonym_ad9257
9. júl 2025
@martinmmartin

Last minute je marketingovy odrb kde sa cena vysplha na max lebo vedia ze ludia na dovokenku chcu ist hned- daju ti nalepku veliku ze hned musis kupit a skasnu si ta

@martinmmartin my sme boli na LM v Turecku za 280€ na osobu 😀 8dni . Hotel excelentný. Nič nebolo predražené

albertto
9. júl 2025
@martinmmartin

maca1984
9. júl 2025

Práve mi vyhodilo na fb ( áno viem , hodinu staré )

abbey1
9. júl 2025

Neboj, na last minúte nájdeš super dovolenky, pokiaľ vás nejde partia 10 ľudí..Ma3ioska na Fb skus pozrieť.
Práve first minúte sú také akože výhodné ceny, cestovky dobre vedia, čo robia a dobre zarobia.

oliverceky
9. júl 2025
@anonym_ad9257

@martinmmartin my sme boli na LM v Turecku za 280€ na osobu 😀 8dni . Hotel excelentný. Nič nebolo predražené

@anonym_ad9257 kedy to bolo?

ssimusska
Autor odpoveď zmazal
ssimusska
9. júl 2025

My kupujeme cez inviu. First minute len exotiku 😄

domiklik
9. júl 2025

@saira11 pozri normálne cestovné kancelárie, inviake taka zberka všetkého možného. Napr orex ma dobre ceny na túrecko ak ideš vyslovene po cene.

anonym_ad9257
9. júl 2025
@oliverceky

@anonym_ad9257 kedy to bolo?

@oliverceky koniec júna/začiatok júla 😄

mima172
9. júl 2025

Posledných 13 rokov chodíme len na LM (tí, čo tvrdia, že FM sú cenovo výhodnejšie, asi ešte neboli na LM) a väčšinou kupujeme dovolenku cez Inviu, no vždy ideme priamo do CA, nesledujeme to len cez web. Dobré ponuky má aj CA Karibik. Pre porovnanie, tento rok sme boli v Turecku a nás dovolenka vyšla o 2300€ menej ako rodinu v rovnakom zložení, ktorí kupovali dovolenku vo FM.

kvetka22
9. júl 2025

Pozri si tui, je to rakúska stránka, zájazdy od nich ponúka aj invia, no prišlo mi, že sú drahšie

belllinka
9. júl 2025
@anonym_ad9257

@anonym_ad9257 v ktorom roku? A aky hotel? Len tak zo zvedavosti

belllinka
9. júl 2025
@anonym_ad9257

belllinka
9. júl 2025
@anonym_ad9257

anonym_6cf368
9. júl 2025

Pozri

marca12
9. júl 2025

@saira11 Last minute uz nie co byvalo a hlavne nie v top sezone. Oplati sa jun,september,ale ani tam necakaj nejake extra super ceny.

jaja20
9. júl 2025

Daj si posielať ponuky last minute zájazdov od travel.sk
Budú ti posielať 3x denne a určite nájdeš niečo vhodné.
Už som to odporúčala za posledné týždne viackrát.

saira11
autor
9. júl 2025

Dievcata dakujem, ste super 🙂🙂

romino
9. júl 2025
@maca1984

Ale áno, nejaký " zázrak za 5 korún " by som nečakala.
Nikde.
Dovolenkový dopyt je, neni prečo dávať tie lasty " za 5 korún "

@maca1984 presne tak.
last minutes boli kedysi zaujimave. Ked cestovky realne potrebovali na poslednu chvilu predat neobsadene miesta, a predist stratam.
V casoch ked trhaju rekordy, ked ludia kupuju uz v decembri, januari na leto.. nemaju dovod davat realne last minutes.

Hoci v inej debate ma niektore diskuterky presviedcali ze je chudoba, a dokonca aj to ze cestovky uz ani last minutes nedavaju, ze ludia kupuju uz v decembri ...mal byt dokaz toho ze ludia v globale schudobneli 😁

simik411
10. júl 2025

My sme išli cez orex koncom júna 2+2deti, Turecko all in club sun heaven 5* za 1440€ komplet 🫣😂 takže určite LM forever a nech si hovorí kto chce čo chce.. ale v sezóne uz sú ceny inde ale hľadať treba no tie agentúry to majú pohromade od všetkých ck , vycuc karibik, dovolenka364 atď...

abbey1
10. júl 2025
@romino

@maca1984 presne tak.
last minutes boli kedysi zaujimave. Ked cestovky realne potrebovali na poslednu chvilu predat neobsadene miesta, a predist stratam.
V casoch ked trhaju rekordy, ked ludia kupuju uz v decembri, januari na leto.. nemaju dovod davat realne last minutes.

Hoci v inej debate ma niektore diskuterky presviedcali ze je chudoba, a dokonca aj to ze cestovky uz ani last minutes nedavaju, ze ludia kupuju uz v decembri ...mal byt dokaz toho ze ludia v globale schudobneli 😁

@romino Vidím, že 'máš' prehľad 🙂

romino
10. júl 2025
@abbey1

@romino Vidím, že 'máš' prehľad 🙂

@abbey1 preco .. je nieco inak ako som spomenul v prispevku ? Ty vidis nejaky iny trend, ze napr. cestovky maju problem naplnit kapacity ? Ved tak rad sa poucim.

lauricka
10. júl 2025
@anonym_ad9257

@anonym_ad9257 cez koho?

ktobytobolpovedal
10. júl 2025

Tak ono ked nechces konkretny hotel a termin, tak urcite najdes. Predminuly rok nas rezort v nasom termine v lete uz beznadejne vypredany, cize ak by sme cakali na LM, smola. Minuly rok nami vybrany hotel, ktory sme kupovali ako FM, bol v LM o takmer 1000€ drahsi 🤷‍♀️
Cize, ano da sa vybrat urcite aj v LM, ja by som pozerala Invia-co je CA,Satur, hydrotour, kartago

Strana
z2