icon

Vyraziť na samotný zájazd bez detí?

23. máj 2024

Išli by ste na zájazd bez detí a manžela v lete?mám možnosť ísť na týždeň mimo Slovenska.manžel nemá s tým najmenší problém.sám vravel, nech idem vezme vtedy dovolenku a postará sa o deti.ja váham kvôli malej 2,5 ročnej odísť od nej na týždeň.syn má 8.on v pohode bezo mňa, už zvládne.mohli by ísť aj deti, ale veľmi veľa sa chodí.malá by to ešte nedala.a bola by som tam na ne sama.manžel nechce ísť.suna 8 rokov to tam neťahá.sle je to moja dávna zatiaľ nenaplndná túžba.išli by s

Strana
z2
mimi3008
28. máj 2024

Mam synov 4,5 a 2,5. Nesla by som urcite. Nie preto, ze by som sa bala, ci by to manzel s nimi zvladol. Ale chybali by mi velmi. Aj decka, aj manzel

autor
28. máj 2024

@nafka0483 ja nechodím nikde bez nej.uz to potrebujem.este som od nej nebola preč, viac ako pol dňa.

autor
28. máj 2024

@hederamonstera až tak ok nie som vahám, ale viem že by to pomohlo všetkým.

autor
28. máj 2024

@arasidka123 poď 😆

autor
28. máj 2024

@jana_eyre_2 a ty prečo nie?

autor
28. máj 2024

@zorkahorka to nus ani týždeň.v nedeľu odchádzame až večer a prídeme v sobotu ráno

autor
28. máj 2024

@dkethe presnejšie je to takych 5 dní keď sa nebudeme vidieť.v nedeľu odchádzame až večer takže doobeda a poobede budeme spolu.v sobotu ráno je príchod.

autor
28. máj 2024

@mimi3008 aj mne budú chýbať.myslím, že taká zmena prospeje všetkým.ale nič nie je isté.nakoniec možno nikde nepôjdem.aj keď viem, že to už potrebujem...

jana_eyre_2
28. máj 2024

Lebo ja rada cestujem s deťmi, len to je dôvod..

Peknú dovolenku želám

lady083
28. máj 2024

Len chod, ani sa nenazdas a budes zase doma a budes oddychnuta s novymi zazitkami.

bluka2
28. máj 2024

Kľudne chod. Ja by som však isla od dietata v takom veku iba na kratšie. Ešte aj môj 5 ročný v dobrej nálade dá max. 4 /5 noci, potom to na neho dolieha. Takže ja preferujem skôr predĺžené víkendy a častejšie 😉

h2
28. máj 2024

Ak je to tvoja dávna túžba a muž s tým nemá problém, určite choď. Ja osobne by som nešla, ale preto, že ja takú túžbu nemám, rada chodím na dovolenky a výlety s rodinou.

modra_kolobezka
28. máj 2024

Odisla som od cca 2 rocnej dcery a 5r syna na tyzden, nie sice na vylet ale na vzdelavaci kurz. Muz si zobral vtedy dovolenku a bol s nimi. Zvladli to super! Podla.mna sa nemas coho obavat, kludne chod na ten vylet

kikuska_wedge
28. máj 2024

Ja by som nesla. Bola som zo starsou v nemocnici a mala mi neskutocne chybala. Neuzila bybsom si to. Radsej spolocna dovolenka, bez varenia, upratovania, ale s rodinou.

sussie1
28. máj 2024

Ked citis, ze to potrebujes, chod! Budes na nich mysliet, jasne 🙂 Ale rob fotky, detom kup nejakeho plysaka z dovolenky, frajerske tricko/koselu. Ked je to len 5 dni, muz to urcite zvladne 🙂 A potom si Ta vsetci vystiskaju, deti budu mat suveniry aj ako "bolestne" aj ako pripomienku statocnosti, ako to zvladli 🙂 A este si mozete urobit krasny vecer, ked im popremietas fotky z dovolenky a porozpravas zazitky (objednate pizzu, pripadne nieco dobre, co mate radi) a v konecnom dosledku Vas aj toto rozdelenie zblizi. A hlavne, aj mamy maju pravo plnit si sny! 🙂

jennyska
28. máj 2024

100% ano! 🙂 Je to o komunikaci, ne o výčitkách a máte to s manželem skvěle nastavené. Navíc, i pro děti je dobré, že vidí realitu fungování maminky a tatínka - stále máte své životy, své sny a touhy a ne vždy jsou to sny, při kterých chceme být s dětmi. Prostě takto to je. Užij si čas sama se sebou. Nic Ti to po tak dlouhé době na MD a RD nevezme, ale právě naopak Ti to mnoho dá - novou energii, chuť, sílu, zážitky... žijeme len raz <3

vyhuelka
28. máj 2024

Jednoznačne by som šla 🙂

krasolienka1
28. máj 2024

Myslím že je to sen každej 😉

erickatt
28. máj 2024

Ano. Su to aj jeho deti..urcite to zvladne a decka tiez

tina505
28. máj 2024

Určite by som išla. Ja som bola minulý rok dokonca s kamoškami na 5 dní v Taliansku a jeden syn mal 4 a druhý 1,5 roka. Bol to neskutočný zážitok, veľmi mi to psychicky pomohlo a oddýchla som si. S mužom sme rovnocenní rodičia a moja dôvera k nemu je 100%. Vieme sa pri takýchto veciach prestriedať, nahradiť a aj podporiť. Takže ja určite odporúčam ak ťa muž podporuje👍👍

domca2705
28. máj 2024

Ja som tak už bola a bolo super. Pozvala som moju maminu do Talianska. Mali sme dámsku jazdu v Benátkach. Všetkým odporúčam byt na na chvíľu bez deti a užívať si. Keď máte normálneho muža ktorý sa o deti vie postarať a ešte vám to aj odsúhlasi ze áno chod, bez výčitiek si balte kufor dámy 😊

animus
30. máj 2024

Jasné choď 🙂 keď mala moja dcéra 2,5 roka bola som dva týždne v pôrodnici so synom. Staral sa o ňu len manžel a dokonca nato radi spomínajú. Chodili na výlety aby im rýchlejšie prešiel čas 🙂 otec je rovnako plnohodnotný rodič ako mama a ak je pre niekoho 2,5 ročné dieťa malé, je pre mňa na zamyslenie, aký vzťah má potom s otcom. U nás vie otec rovnako polubit, pofukat boliestku a vysmrkat nos ako ja.

Strana
z2